Klippremier: Ariana Grande ft. Zedd – Break Free
2014. augusztus 13. 13:48
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Elmegy egynek a szám.
2014. augusztus 13. 13:52
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ez a csaj egy kész katasztrófa... A kinézete, a hangja, a stílusa, mind egy "jól" megkreált illúzió, próbálják eladni mint ártatlan, babaarcú, habos-babos ruhás angyalka, de ez a szendeszűz-imidzs nem passzol hozzá. Lehet, színészként még a Nickelodeon célközönségének el lehetett adni, de ez a szokásos tinibálvány-polihisztorkodás (éneklés, színészkedés, modellkedés) már unalmas... Mind ugyanolyan, futószalagon érkeznek ezek a mű, megmenedzselt Barbie-k, akiknek még a hajuk is kamu. Olvastam az állítólagos magyarázatot, de kissé hihetetlen, hogy egy év alatt nem nőtt és erősödött meg annyira a haja, hogy ne ezt a feltupírozott parókát kelljen hordania, hanem végre a saját loknijaival mutatkozzon.
Ha annyi pénze van, egy mesterfodrász miért nem tud valami kezdeni vele?
Ja, amúgy a klip nevetséges, a hangja tök átlagos, a külseje pedig gyomorforgatóan rózsaszínfelhős.
P.S. Nem kancsal a drága?
Ja, amúgy a klip nevetséges, a hangja tök átlagos, a külseje pedig gyomorforgatóan rózsaszínfelhős.
1 felhasználónak tetszik:
AndiSalvatore
2014. augusztus 13. 13:53
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Imádnivaló
szeretem Ariit <3
2014. augusztus 13. 13:55
|
|
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline
|
imádom imádom imádom
2014. augusztus 13. 13:58
|
|
Ariana-Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 199622 offline
|
tökéletes <3
2014. augusztus 13. 13:59
Imádom ezt a dalát, és Ariana gyönyörűséges a klipben, de ne már...ettől jobbat is tud Ő.
2014. augusztus 13. 14:15
Röhejes
Ariana mozgása egyszerűen borzalmas, ahogy a klip is. A dal maga nem annyira rossz, hallgatható.
2014. augusztus 13. 14:15
|
|
AndiSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 223976 offline
|
Idézet (Diala @ 2014.08.13. 13:52)
Ez a csaj egy kész katasztrófa... A kinézete, a hangja, a stílusa, mind egy "jól" megkreált illúzió, próbálják eladni mint ártatlan, babaarcú, habos-babos ruhás angyalka, de ez a szendeszűz-imidzs nem passzol hozzá. Lehet, színészként még a Nickelodeon célközönségének el lehetett adni, de ez a szokásos tinibálvány-polihisztorkodás (éneklés, színészkedés, modellkedés) már unalmas... Mind ugyanolyan, futószalagon érkeznek ezek a mű, megmenedzselt Barbie-k, akiknek még a hajuk is kamu. Olvastam az állítólagos magyarázatot, de kissé hihetetlen, hogy egy év alatt nem nőtt és erősödött meg annyira a haja, hogy ne ezt a feltupírozott parókát kelljen hordania, hanem végre a saját loknijaival mutatkozzon.
Végre nemcsak nekem tűnt fel a hajtéma (mindig ugyanúgy van neki megcsinálva, unalmas..) és ahogy leakarják nyomni a torkunkon az ártatlan, tökéletes, mézes-mázos imidzsét (1-2 v múlva meg majd jön az imidzsváltás, hogy kitörjön a kislány szerepből, már ha megéli a karrierje XDD) Semmi kiemelkedő nincs benne, tök átlagos, még esküszöm Miley hangját is szívesebben hallgatom, mint az övét.. Remélem minél előbb lecseng ez a hirtelen hatalmas Ariana mánia.. PS: a dal, a klip és a kinézete is borzalmas.
2014. augusztus 13. 14:16
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
A zenét imádom, a klip elmegy.
2014. augusztus 13. 14:22
Kétségkívül rendkívüli hangja van, bár én a helyében nem erőltetném a magas hangokat. A klippen nagyon jót nevettem, de tényleg
Látszik az a stílus, amit annyira próbál magára erőltetni, de nem áll jól neki. Annyira törekszik, hogy tökéletes és kifogástalan legyen külsőleg, hogy egyszerűen semmi érzelmet nem lehet leolvasni az arcáról. A szám egyébként tetszik, ez az eddigi legjobb egyben egyedüli hallgatható dala, mivel nem csak a visítást lehet hallani.
2014. augusztus 13. 14:22
Szerintem a klipp nem rossz, de gyatrák jelmezek és a rendezése is kicsit fura. A zene nem rossz, bár a Problem nekem jobban bejön.
2014. augusztus 13. 14:27
|
|
Kinga Pőszevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.01. Hozzászólás: 131 Csatolások: 321 Azonosító: 230605 offline
|
Nagyon vagany videoklipp!
2014. augusztus 13. 14:34
|
|
Viktória2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 79 Csatolások: 4 Azonosító: 206600 offline
|
Gyorsan megnezem:$
2014. augusztus 13. 14:36
|
|
Annie94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 218962 offline
|
A szám nem rossz, a hangja nagyon tetszik, de maga Ariana... szimplán idegesít az, hogy állandóan hülye pofákat vág, meg, hogy azt az "ártatlan" fapofát erőlteti magára.
2014. augusztus 13. 14:39
Nagyon vagány videó klip!..♥ Imádlak Ariana!!..
! Gyönyörű Ariana hangja! Nagyon jó a dalszöveg mint mindig..
Példakép öröké!!..
♥
2014. augusztus 13. 14:40
hát én nem ezt vártam Arianától nekem nem tetszik :/ már kicsit az is unalmas hogy állandóan ugyan az a haj és a smink és az ahogy a két kezével végigsimítja az arcát az is ugyan az mint a Problem-ben
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.