Mindig is szerettem, mert egy nagyszerű színész!! nagyon örültem amikor elkezdődőt az Eszementek című sorozata és erről is nehezen tudom elhinni, hogy megbukott, mert ebben is kitűnően játszott
Nyilvánosságra hozták Robin Williams halálának okát
2014. augusztus 13. 23:18
|
|
Juniior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 174046 offline
|
Teljesen lesokkolt!Még mindig alig tudom elhinni..Először reménykedtem, hogy nem igaz és, hogy egy újabb hamis halál híresztelés.
Mindig is szerettem, mert egy nagyszerű színész!! nagyon örültem amikor elkezdődőt az Eszementek című sorozata és erről is nehezen tudom elhinni, hogy megbukott, mert ebben is kitűnően játszott
és jó sorozat. ÉS NEM SZÉGYENLEM KIMONDANI MEGKÖNNYEZTEM AMIKOR MEGTUDTAM, HOGY ELHUNYT! NYUGODJON BÉKÉBEN!
2014. augusztus 13. 23:21
Ez tényleg felfoghatatlan tragédia. Végtelenül sajnálom.
2014. augusztus 14. 10:53
Úgy tűnik igaz az a mondás, hogy a legviccesebb emberek a legszomorúbbak.
2014. augusztus 14. 10:58
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Nagyon sajnálom. Nyugodjon békében
2014. augusztus 14. 10:59
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Villámcsapásként ért a hír, amikor megtudtam, hogy meghalt. Nagyon sajnálom, ami vele történt, de reméljük, hogy most már egy jobb helyen van. Nyugodjon békében!
2014. augusztus 14. 11:26
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Nagyon sajnálom.
Nyugodjon békében
2014. augusztus 14. 14:53
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Hihetetlen! Még mindig. Pont ő aki folyton megnevetettet mindenkit, egyszer csak depressziós lesz, iszik, drog, felakasztja magát. Szavakat nem találok erre. Csak egy kérdés fut folyton át az agyamon, ami sosem fog választ kapni. Miért? Miért kellet így végeznie?
2014. augusztus 14. 15:00
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Nagyon sajnálom, el sem tudom képzelni, hogy lehetséges ez egyáltalán. Hihetetlenül vicces, tehetséges és jószívű emberrel hogyan történhet ez meg. Még mindig nem tudom teljesen felfogni. Régebben, amikor rágondoltam, mindig az jutott az eszembe, hogy mennyi szép emlékem kötődik hozzá gyerekkoromból. Rajta volt a bakancslistámon, hogy találkozok vele. Az unokatesómmal egyszer találtunk egy régi játékot a padláson, és nem mertük elkezdeni a játékot, mert féltünk, hogy olyasmi, mint a Jumanji
Majdnem minden filmében volt valami tanulság számomra, az örök kedvencem a Holt költők társasága és a Jó reggelt vietnám! Nyugodj békében Robin, mindent köszönök!
2014. augusztus 14. 15:01
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Ez nagyon sajnálatos
Hihetetlen, hogy mennyivel más embereket formált meg a képernyőn, miközben a való életben depresszióval küzdött... Nugodjon békében #RIP
2014. augusztus 14. 16:38
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nagyon sajnalom, hogy igy kellett eltavoznia
Vajon amikor elhatarozta ezt a dontest, nem gondolt a csaladjara, hogy veluk mi lesz?
Biztos gondolt..de megis.
Hihetetlen, hogy egy ember ennyi mosollyal az arcan igy vegzi. Es mennyi mosolyt adott masoknak..
Hihetetlen, hogy egy ember ennyi mosollyal az arcan igy vegzi. Es mennyi mosolyt adott masoknak..
2014. augusztus 14. 19:25
|
|
bellaswan1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 130472 offline
|
Sajnos mániás depresszióban szenvedett .Ami azzal jár hogy túlpörög az ember és sokat nevet de van amikor mélyponton van .. Ennek ellenére mindenkit csak felvídított és nevettetett.Azt olvastam hogy a lebénult színészt a superman filmekből egyedül ő a barátja tudta felviditani.Ehhez mekkora erő kellett hogy depressziosan is csak jót adjon. Csodálatos ember <3 hiányozni fogsz de örökre megmaradsz mindenki szívében mert egy kedves vicces csupaszív ember vagy
2014. augusztus 14. 19:36
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Egyáltalán nem megdöbbentő. A humorhoz mindig társul keserűség, mivel mindkettő az intelligencia (érzelmi és értelmi) velejárója, sőt, jele.
Csodálatos színész volt, ami érzékenység nélkül nem lehetséges.
A nyomás meg ugye mondani sem kell, hogy Hollywoodban hatalmas...
Ettől függetlenül elkeserítő, én is nagyon kedveltem mind színészként, mind emberként.
Csodálatos színész volt, ami érzékenység nélkül nem lehetséges.
A nyomás meg ugye mondani sem kell, hogy Hollywoodban hatalmas...
Ettől függetlenül elkeserítő, én is nagyon kedveltem mind színészként, mind emberként.
2014. augusztus 14. 23:02
Jellemző azokra akiket sok csapás ért, hogy másokat akarnak boldoggá tenni, h ők ne legyenek maguk alatt. Mindenesetre nagyszerű színész volt, nehéz elhinni, hogy halott. R.I.P!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: