Nyilvánosságra hozták Robin Williams halálának okát
2014. augusztus 13. 18:59
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Istenem, nyugodjon békében!
2014. augusztus 13. 19:09
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
istenem nyugodjon békében
2014. augusztus 13. 19:17
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Istenem ez borzasztó
Nyugodjon békében !!
2014. augusztus 13. 19:32
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Mélységesen lesokkolt és elborzasztott ez a hír, felfogni sem tudom még igazából. Gyerekkorom nagy kedvenc színésze, hihetetlen milyen sajátos varázserővel rendelkezett a humorát illetően. Talán 'a kétszáz éves ember' volt a kedvenc filmem tőle, de nem igazán tudok választani. Nyugodjon békében ez a nagyszerű színész és ember!
2014. augusztus 13. 19:41
|
|
Timisivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 280 Csatolások: 45 Azonosító: 151271 offline
|
Rettenetesen sajnálom, hogy így, depressziósan kellett leélnie, majdnem a fél életét. Remek színész volt, talán a legjobb a vígjáték kategóriákban, sok mindenkit megnevettetett, és fog ezután is a filmjein keresztül. Ő egy igazi személyiség volt, akit még az is ismert, aki azt hitte, hogy nem. Egy igazi legenda, így most nem csoda, hogy egy világ gyászolja. Sok kitartást a családnak, és Robinn pedig Nyugodjon békében! :'(
2014. augusztus 13. 19:42
Lesokollt ez a hír.Utólag is nyugodjon békében.
2014. augusztus 13. 19:43
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Valami hiradóban még azt mondták, hogy a felesége találta meg. Én már nem fogok semmit elhinni. Nagyon sokkoló, nem gondoltam volna, kívül álló szemlélő ként azt hinném, hogy mindene meg volt, egy gazdag sikeres ember volt. Gondolnám én. De ugy tűnik nem. Őt is meggyötörte a sors. Nagyon sajnálom, nyugodjon békében. Be is bizonyosodott, hogy aki elér valamit, az el is veszít.
2014. augusztus 13. 20:54
nagyon sajnálom. de igazából erről csak ő tehetett, és mi nem szólhatunk bele. így döntött.. nyugodj békében
2014. augusztus 13. 21:18
|
|
Krisztina20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 230666 offline
|
nyugodjon bekeben!!!!!
2014. augusztus 13. 21:31
Istenem,minden kedvenc öngyilkos lesz.Nagy rajtuk a nyomás,és alkohollal,no meg droggal próbálnak segíteni magukon.És ez a vége...Nyugodjon békében...hiányzik már is,fel sem tudom fogni,hogy elment
2014. augusztus 13. 21:36
Még mindig nem fogom fel,hogy már nincs az élők között..Nehéz elhinnem,hogy egy ekkora tehetség meghalt,ráadásul öngyilkos lett
2014. augusztus 13. 21:39
|
|
CloeJamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.18. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 222853 offline
|
Blackett
Istenem,minden kedvenc öngyilkos lesz.Nagy rajtuk a nyomás,és alkohollal,no meg droggal próbálnak segíteni magukon.És ez a vége...Nyugodjon békében...hiányzik már is,fel sem tudom fogni,hogy elment
Forrás: http://starity.hu/magazin/51599-nyilvanossagra-hoztak-robin-williams-halalanak-okat/#ixzz3AIpbT68c
teljesen egyet értek veled
Nyugodjon békében
Forrás: http://starity.hu/magazin/51599-nyilvanossagra-hoztak-robin-williams-halalanak-okat/#ixzz3AIpbT68c
teljesen egyet értek veled
Nyugodjon békében
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: