Nyilvánosságra hozták Robin Williams halálának okát
2014. augusztus 13. 14:44
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Borzasztóan szomorú. Nagyon sajnálom!
2014. augusztus 13. 14:51
|
|
Logan Imádóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.13. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 231414 offline
|
Nem tudom elhinni
Mindenkinek vannak Problémái de én nem lennék öngyilkos
Bár sajnos nem ismerjük az életét
Nyugodjon Békében
2014. augusztus 13. 14:58
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Részvétem! Az egyik legjobb komikus volt és pont a sors fintora, hogy ezek ellenére depressziós volt. Meglehetősen jól titkolta, a színészi játékára egyáltalán nem hatott ki és sok mindenkinek csalt mosolyt az arcára. Nyugodjék békében
2014. augusztus 13. 15:09
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Élhetett volna még, de ha nem akart..
Fáj érte a szívem, de meg kell érteni, ez az Ő döntése volt. Ami szomorú, hogy szét fogják szedni, minden téren konc lesz a sajtónak.
Tegnap megnéztem tőle az Őrült nők ketrece című film amerikai változatát.
Hiányozni fog, nagyon nehéz felfogni, hogy így fejezte be az életét. Azonban tartalmas és sikeres élete volt, foglalkoztatták.
A depresszió nem gyógyítható, ha az ember búskomor. Lehet attól kifelé bármilyen vidám, Robin szinte kötelességből hozta a humoros fazont. Valószínűleg otthon meg ült a sarokban, mint egy kifacsart citrom.
Néztem az interjúit és elvétve nyílt meg, mindig a viccek mögé bújt és igazán nem adta ki magát. Furcsa kettősség áradt belőle.
Nyugodjon békében, sosem feledem a gyerekként és felnőttként a filmjein keresztül átélt boldog perceket! Sokat adott, talán túl sokat is nekünk!
Fáj érte a szívem, de meg kell érteni, ez az Ő döntése volt. Ami szomorú, hogy szét fogják szedni, minden téren konc lesz a sajtónak.
Tegnap megnéztem tőle az Őrült nők ketrece című film amerikai változatát.
Hiányozni fog, nagyon nehéz felfogni, hogy így fejezte be az életét. Azonban tartalmas és sikeres élete volt, foglalkoztatták.
A depresszió nem gyógyítható, ha az ember búskomor. Lehet attól kifelé bármilyen vidám, Robin szinte kötelességből hozta a humoros fazont. Valószínűleg otthon meg ült a sarokban, mint egy kifacsart citrom.
Néztem az interjúit és elvétve nyílt meg, mindig a viccek mögé bújt és igazán nem adta ki magát. Furcsa kettősség áradt belőle.
Nyugodjon békében, sosem feledem a gyerekként és felnőttként a filmjein keresztül átélt boldog perceket! Sokat adott, talán túl sokat is nekünk!
2014. augusztus 13. 15:10
|
|
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline
|
Borzalmas...
2014. augusztus 13. 15:15
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Én nem hiszem, hogy öngyilkos lett. Jó, lehet, de van, hogy azt látjuk amit mások láttatni akarnak.
Persze, ha öngyilkos lett, az nagyon szomorú, és sajálom ha így döntött.
Persze, ha öngyilkos lett, az nagyon szomorú, és sajálom ha így döntött.
2014. augusztus 13. 15:30
|
|
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 593 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline
|
Én képtelen vagyok elhinni azt is, hogy felakasztotta magát, és azt is, hogy már nincsen közöttünk.....
Annyira,de annyira sajnálom! Nyugodjon békében!
Annyira,de annyira sajnálom! Nyugodjon békében!
2014. augusztus 13. 15:51
Hát ez borzalmas. De sajnos már nincs lehetőség a segítségre. Nyugodj békében, kapitány!
2014. augusztus 13. 16:06
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Felfoghatatlan. Nagyon sok csodaszép emléket hagyott a filmjeivel ... Nyugodjon békében:'c
2014. augusztus 13. 16:39
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Nyugodjék békében.
2014. augusztus 13. 16:50
Engem nem is annyira a halál ténye, hanem a felfoghatatlan nagyságú fájdalma szomorít el, ami miatt egy kiútat látott... Úgy vélem addig élte meg a poklok-poklát míg ebben az érzésben létezett nem pedig az öngyikosság folyamatában. Istenem de szörnyű ez a szó!!!
Nagyon, nagyon, nagyon sajnálom őt. Nyugodjék békében.
Nagyon, nagyon, nagyon sajnálom őt. Nyugodjék békében.
2014. augusztus 13. 18:31
Jézusom, megölte magát?
Ez szörnyű!
Annyira jó színész volt, egyik legjobb humorista, tényleg hihetetlen, hogy depresszióval küzdött.
Alig bírom felfogni.
Istenem...
Nyugodj békében!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: