Elhunyt Robin Williams
2014. augusztus 12. 17:51
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Hát ez hihetetlen.
Mindenki meghal mostanában.
Szerettem egy-két filmjét. Nagyon sajnálom, hogy problémái voltak és így kellett meghalnia.
2014. augusztus 12. 18:01
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Meg reggel olvastam facebookon es ugy meglepodtem
Olyan sok vicces filmjei voltak amiket en is felnottem.
Belole egyaltalan nem neztem volna ki, hogy gondjai lennenek foleg drogos-alkoholos :/
Sajnalom a feleseget es a csaladtagokat..nehez lehet nekik.
R.I.P
Belole egyaltalan nem neztem volna ki, hogy gondjai lennenek foleg drogos-alkoholos :/
Sajnalom a feleseget es a csaladtagokat..nehez lehet nekik.
R.I.P
2014. augusztus 12. 18:04
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Még most is felfoghatatlan, hogy már több dolgon is törtem a fejemet, és mikor felléptem ide, vagy apukámmal beszéltem-és ezt is kibeszéltük-,hogy ez a nagyszerű komikus, színész, és ember odafentről figyeli, hogy mi történik itt lent. Óriási feszteség ez a színészi világban. Még a felvételek között ott villog a Rumlis vakáció, amit még nem néztem meg, és olyan rossz lesz, hogy nevetek majd, hogy mi történik benne, miközben Robin Williams, a tökéletes színész és komikus, nincs közöttünk, és nem várhatjuk az újabbnál újabb vicceit, bolondságait.
R.I.P Robin Williams.
R.I.P Robin Williams.
2014. augusztus 12. 18:21
|
|
vamphannavámpircsaj ;) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.09. Hozzászólás: 2339 Csatolások: 1 Azonosító: 165036 offline
|
Hihetetlen hogy a legnagyobb szineszek sorra halnak meg. Nem hittem volna Robin-rol hogy drgozok,ivott es depresszioban szenvedett. Nagyon sajnalom a csaladjat is.
Kivancsian varom a toxikologiai vizsgalatokat hogy tenyleg ongyilkos volt-e.
Kivancsian varom a toxikologiai vizsgalatokat hogy tenyleg ongyilkos volt-e.
2014. augusztus 12. 18:28
|
|
ivi1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.09. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 199862 offline
|
El sem hiszem hogy már megint elvesztettem egy kedvenc színészem...Mindig megnevettetett a filmjeivel,imádtam mert baromi jól játszotta a szerepeit.Nyugodjék békében
2014. augusztus 12. 18:30
A legnagyobb mosoly mögött is sok rossz dolog lehet. Sajnálom őt. RIP Robin Williams.
2014. augusztus 12. 18:33
Nem is tudtam hogy depressziós volt. Őszinte részvétem a családnak. R.I.P. Robin Williams
2014. augusztus 12. 18:42
|
|
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline
|
Nyugodjon békében!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: