Idézet (Nataural. @ 2014.08.11. 22:28)
Ez nem azt jelenti, hogy mindenkivel csókolózik csak, hogy egy fiúnak ő volt az első csókja. Teljesítette azt amit kért, és ez szerintem nem akkora dolog. Neki ez semmi nem volt viszont, a srácnak valószínű élete legboldogabb napja...
csak épp a zeneiparban való tevékenykedés nem erről szól. ha én odamennék kedvenc énekesemhez, hogy úristen csókoljon már meg, hogy ő lehessen az első csókom, elküldene a halál f*szára, már elnézést, fizethetnék én neki bármennyit, meg könyöröghetnék bárhogy. attól hogy valaki sztár és istenítik, szerintem még ugyanúgy ugyanolyan ember marad, mint mi vagyunk, és azt kellene megcsókolnia, akit meg akar, azért mert megakarja, nem a pénzért, amit kaphat érte, mert ahogy előttem is írták, ez már inkább prostitúció, még ha boldoggá is teszi vele az illetőt. végül is azok is boldogak a végén, akik a sarkon fizetnek valakinek, nem?
számomra valamiért a meet & greet arról szól(na ha megengedhetnék magamnak ilyeneket), hogy beszélgethessek az általam bálványozott illetővel, kifejezhessem mennyire imádom, esetleg készíthessek vele egy képet, kérhessek aláírást, vagy akár megölelhessem... de kinek mi fér bele, na meg mire van szüksége ahhoz, hogy ne unjanak rá még a rajongói is... az a baj, botrányokat csinálni a legkönnyebb, és ez nem valami nagy teljesítmény... érdekes, hogy az általam elismert énekesekről/énekesnőkről semmi hasonló "hírbe" nem futok, mint napjaink felkapott celebjeiről...