Ez azért durva eddig se szerettem ..és igen az ő dolga ,azt csinál amit skar ,nem akarok beleszólni,de akkor is ,amikor híres lett tudta jól,hogy felelősséggel jár ,én tudom,hohy felnőtt és nemaradhat olyan mint 13 évesen ,de akkor is,örökre disneys marad ,ha azt mondják hannah montána mindenki tudja,hogy ő miley,és ezzel együtt járnak a gyerek rajongók,akik ezt lássák a példaképüktől,és ez az a dolog ami miatt miley nem olyan mint egy felnőtt,tudom biztos jó ember ,kedves és aranyos,de nem ezt lássuk a tv ben és az interneten és az ujságokban,szerintem ezt az oldalát szeretném mileynak
De nem ezt látom,
Kétszázezer forintért lehet fogdosni Miley Cyrus mellét
2014. augusztus 11. 21:07
|
|
Diccivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 360 Csatolások: 0 Azonosító: 169110 offline
|
Az ilyenek miatt múlik el minden tisztelet nők felé. Kiábrándító..., ez már nem liberalizmus, hanem a primitív viselkedés tetőfoka. Szép kis példát mutat az egész világnak, valamint egyben minősíti és megerősíti az amerikai lányokról alkotott sztereotípiákat. Gratulálok minden szervezetnek és rajongónak akik szerint ő lehet a korhű, megfelelő minta.
2014. augusztus 11. 21:09
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Ez hülyeség! Nem annyit kell érte fizetni... Sokkal kevesebbért! Annyira marhaságokat találtok ki!
2014. augusztus 11. 21:10
Ez undorító és túlmegy minden határon. Szégyellheti magát, hogy a meztelenkedés és botrányok mellett most ilyesmivel próbál a köztudatban maradni, amikor továbbra is rengeteg a kiskorú rajongója, akik példaképüknek tekintik Őt. Lehet írni, hogy az Ő dolga, de mivel egy hírességről beszélünk, akinek kamerák előtt zajlik az élete, ez nem mentség. Igenis figyelnie kell arra, hogy miket csinál.
2014. augusztus 11. 21:11
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Merész vagy Miley. Félelmetes belegondolni abba, hogy régen húgommal együtt ültünk le tévézni és néztük a Disney-n Hannah Montana-t. Pedig én nem szerettem különösebben, de legalább jót röhögtünk rajta. Ahhoz képest már hol van Miley?
2014. augusztus 11. 21:14
Nos szerintem ez már túlmegy a határokon...ennyire azért ne legyünk közönségesek, és legyenek értékeink...de ez....
Ahogy ezt elnézem,szerintem kevesebbért is bevállalná....
Ahogy ezt elnézem,szerintem kevesebbért is bevállalná....
2014. augusztus 11. 21:17
Ez egy igazi bohóc csaj ez a Miley Cyrus
Én nem fogdosnám és nem csókolnám meg
2014. augusztus 11. 21:19
|
|
LPetrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.08. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 142862 offline
|
mi?????? na én ezt már nem tudom elhinni, de komolyan. itt lesek ledöbbendten. ez a miley egyre undorítóbb, visszataszítóbb. eddig is írtó gáz volt de most VÉGLEG elásta magát.
2014. augusztus 11. 21:22
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
r*banc...nincs jobb kifejezés. Egyébként nem értem, hogy már megint mire fel ez a cikk? Komolyan, ez mindenkit tökre érdekel
A pasik, meg ha ezért ennyit fizetnek, akkor gratulálok nekik! Gusztustalan mindegyik, amelyik ezt teszi! Inkább vennének ezért a pénzért valami normálisat..agyatlanok
A pasik, meg ha ezért ennyit fizetnek, akkor gratulálok nekik! Gusztustalan mindegyik, amelyik ezt teszi! Inkább vennének ezért a pénzért valami normálisat..agyatlanok
2014. augusztus 11. 21:28
Ennél nincs lejjebb. R*banc. Erre ez a szó a megfelelő.
2014. augusztus 11. 21:32
|
|
PunkBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 145 Csatolások: 4 Azonosító: 228486 offline
|
Ezt már hallottam,! Most lepődjünk meg ! Miley ilyen egy Ribanc és kész! <3
2014. augusztus 11. 21:32
|
|
neymarjr11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.10. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 231197 offline
|
Úr Isten.Senki se haragudjon, de mióta megváll a hosszú hajától akkor egy ribanc lett, hogy az már fáj.Undoritó amit művel.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: