Következő cikk:
"Miley Cyrus egymillióért lefekszik a rajongóival"
Kétszázezer forintért lehet fogdosni Miley Cyrus mellét
2014. augusztus 12. 12:56
|
|
Dorkaa8139visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 212331 offline
|
lehet hogy ez bizarr és undorító, de a zenéje ettől még szerinrem jó és a ő legalább énekelni is tud:3
2014. augusztus 12. 12:57
Úristen... lehet mélyebbre süllyedni? Miley mindig megmutatja hogy igen, lehet.
2014. augusztus 12. 13:00
|
|
evcsii0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 188 Csatolások: 1 Azonosító: 227280 offline
|
Na jó! Nekem nem tetszik a mostani stílusa már gyűlölöm a zenéit! Régen nagyon szerettem! És mi ő?? Egy kurva??? Ez nem normális! Ennél még messzebb is menni fog az biztos!
2014. augusztus 12. 13:21
|
|
luluxDvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.25. Hozzászólás: 490 Csatolások: 0 Azonosító: 186626 offline
|
Magához a sztorihoz nem szólok hozzá inkább mert a véleményem sêrtené azokat akik a rajongói, es azokat akik kétszászezret fizetnek hogy fogdoshassák májli melleit. Inkább csak annyit írok, hogy az első képen a dzseki Mileyn valami eszméletlen szép ❤️
2014. augusztus 12. 13:45
Ezt hívják úgy hogy kurva. Csak ő nem az út szélén kelleti magát hanem a színpadon. Végül is mindegy.
2014. augusztus 12. 14:09
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Szánalom...
2014. augusztus 12. 14:15
Ha már a hangjával nem tud, akkor valahogy ki kell tűnnie, nem?
2014. augusztus 12. 14:40
|
|
franciska05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 220071 offline
|
szívbol utálom májlit
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
agybeteg
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
agybeteg
2014. augusztus 12. 14:50
Most komolyan mi lett belőle??..
Ő lett a botrányok királynője...Régen nagyon szeretem rossz látni hogy mi lett, belőle..
:'( Jó lenne visszakapni a régi Milyey-t...
Aki nem a botrányok királynője...De most komolyan... Gurs: Te jól mondtad..
XD De most komolyan igaza van Gurs felhasználónak. A következő cikkben majd azt látjuk hogy egymillió ft lefekszik a rajongóival??
Borzalmas lány lett. Azt értem hogy MOST éli ki a lázadó korszakát egyes rajongója szerint de ez már túlzás. Én sem mentem volna oda ha a rajongója lennék.
Csak leégettem volna magam az én véleményem szerint egy fotóval vele.... (BOCSI FANOK!) De hát nekem mindegy ha ő ilyen akar lenni akkor legyen ilyen sose fogom már szeretni! (Csak ha megváltózik azt meg nem nagyon hiszem hogy valaha is megfog... :'(
Nem rajongók a botrányos királynőért. Sajnálom hogy mi lett vele de valakinek nem lehet ennyire víszketekséges rohama..Ha még ismertebb szeretne lenni akkor már normálisan csinálja. Pl: Ariana Grande,Victoria Justice,Selena Gomez,Cher Lloyd, stb.... Ők normálisan lettek híresek (NEM MUTOGATÁK A KAMERÁKNAK A TESTÜKET) és még egy csomó sztár akit szeretek.
Nem értem miért kell neki így viselkedni... Egy érett nő nem csinál ilyeneket...
Oké-oké lehet hogy érett de aki ilyeneket csinál arról én nehezen gondolom el hogy ő érett... Jó lenne ha még mindig a régi lenne nekem semmi bajom nins a hajával, ha neki ez tetszik akkor jó csinálja! De ezzel csak több rajongót veszít el...(Köztük engem is..)
De mindegy én inkább már erre nem mondok semmit mert még a fanok letámadnak...
Ő lett a botrányok királynője...Régen nagyon szeretem rossz látni hogy mi lett, belőle..
:'( Jó lenne visszakapni a régi Milyey-t...
Aki nem a botrányok királynője...De most komolyan... Gurs: Te jól mondtad..
Borzalmas lány lett. Azt értem hogy MOST éli ki a lázadó korszakát egyes rajongója szerint de ez már túlzás. Én sem mentem volna oda ha a rajongója lennék.
Csak leégettem volna magam az én véleményem szerint egy fotóval vele.... (BOCSI FANOK!) De hát nekem mindegy ha ő ilyen akar lenni akkor legyen ilyen sose fogom már szeretni! (Csak ha megváltózik azt meg nem nagyon hiszem hogy valaha is megfog... :'(
Nem rajongók a botrányos királynőért. Sajnálom hogy mi lett vele de valakinek nem lehet ennyire víszketekséges rohama..Ha még ismertebb szeretne lenni akkor már normálisan csinálja. Pl: Ariana Grande,Victoria Justice,Selena Gomez,Cher Lloyd, stb.... Ők normálisan lettek híresek (NEM MUTOGATÁK A KAMERÁKNAK A TESTÜKET) és még egy csomó sztár akit szeretek.
Nem értem miért kell neki így viselkedni... Egy érett nő nem csinál ilyeneket...
Oké-oké lehet hogy érett de aki ilyeneket csinál arról én nehezen gondolom el hogy ő érett... Jó lenne ha még mindig a régi lenne nekem semmi bajom nins a hajával, ha neki ez tetszik akkor jó csinálja! De ezzel csak több rajongót veszít el...(Köztük engem is..)
De mindegy én inkább már erre nem mondok semmit mert még a fanok letámadnak...
1 felhasználónak tetszik:
Gurs
2014. augusztus 12. 14:51
Am igazatok van! Már én is egy kurvaként tekintek rá!..BOCSI FANOK DE EZ VAN!
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2014. augusztus 12. 14:58
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Ez h-lye.
Különben is,minek neki a pénz?Nincs még elég??Azt hittem nincsen lejjebb annál,mint amiket mostanában tesz..de várjuk ki a végét!Biztosan van még lejjebb...és lejjebb..Undorító.
Különben is,minek neki a pénz?Nincs még elég??Azt hittem nincsen lejjebb annál,mint amiket mostanában tesz..de várjuk ki a végét!Biztosan van még lejjebb...és lejjebb..Undorító.
2014. augusztus 12. 15:05
|
|
Janina2014visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 169 Csatolások: 0 Azonosító: 225092 offline
|
Hát...Nem tudok mit írni mert semmi nem jut el odáig az agyamon hogy...Na jó lehet hogy híres,de nem fizetnék érte se mennyit csak azért hogy...
Fujj!
Fujj!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.