Jennifer Aniston elárulta, hogy ő természetesen szeretne megöregedni, ezért semmiféleképpen nem feküdszik kés alá.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Aniston sosem feküdne kés alá
2014. augusztus 11. 11:33
2014. augusztus 11. 11:38
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Hogy mennyire igaza van!(: nagyonjól látja a dolgokat.. és örülök, hogy nem szeretne plasztikai műtétet. Hiszen olyan gyönyörű.♡^^ és túl a negyvenen jobban néz ki mint valaha, a legjobb színésznő. Sajnálom, hogy nincs gyereke, de örülök, hogy újra együtt vannak Justinnal.
2014. augusztus 11. 11:39
|
|
Kinga Pőszevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.01. Hozzászólás: 131 Csatolások: 321 Azonosító: 230605 offline
|
Megértem őt
2014. augusztus 11. 11:40
Aham, persze. De azért egy kis "orrmunka" meg néhány korrekciós műtét mégis csak belefért ebbe a "természetesen és tisztességesen szeretnék megöregedni" kijelentésébe. Az, ami már nagyon nem fog neki menni. Legalább ne állítana olyat, ami messziről ordít, hogy kamu! Az újabb filmjeiben szinte már mimikája sincs a sok botoxtól.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2014. augusztus 11. 11:49
|
|
agotakolumbanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 143109 offline
|
Nagyon helyes.
Norah, az orrműtéte légzési nehézségek miatt volt.
Norah, az orrműtéte légzési nehézségek miatt volt.
2014. augusztus 11. 11:57
Teljesen egyetértek vele, ez a színésznő egyre szimpatikusabb
Ráadásul nincs is rá szüksége hiszen szépséges, kora ellenére igazán csinos, szép alakja van, és persze tehetséges is.^^
Örök példakép <33
Ráadásul nincs is rá szüksége hiszen szépséges, kora ellenére igazán csinos, szép alakja van, és persze tehetséges is.^^
Örök példakép <33
2014. augusztus 11. 12:05
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Igaza van és nem is tudtam, hogy már 45, nem néz ki annyinak...
2014. augusztus 11. 12:07
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
nincs is szüksége rá.^^
2014. augusztus 11. 12:07
|
|
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline
|
Ja, most még nem akar, nincs is rá szüksége. Később majd lehet, akar, de úgysem szokták ezt beharangozni, hogy nézzétek, felvarrattam magam.
(Leszámítva a régi orrműtétet, de én is megműttetném az enyémet
(Leszámítva a régi orrműtétet, de én is megműttetném az enyémet
2014. augusztus 11. 12:08
igazából szerintem egyértelmű,hogy fiatalbb korában senki ne mtervezi,de ahogy megöregszik hirtelen újra 20 évesnek akar kinézni,szóval meglátjuk mennyire tartja be a szavát
2014. augusztus 11. 12:09
Jennifer Aniston így is gyönyörű és teljesen igaza is van::-)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.