Igaza van.
Ő legalább nem játssza meg magát.
Kristen Stewart nem akar megfelelni másoknak
2014. augusztus 11. 11:48
2014. augusztus 11. 11:52
Teljesen igaza van. Én csakis magamnak akarok megfelelni. A többiek meg nem érdekelnek.
2014. augusztus 11. 11:53
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.08.11. 01:50)
Igazából tök mindegy, hogy valaki egy vagy több film alapján kritizálja a tehetségét, mert ami nincs az nincs és azon több mű megtekintése sem segít.
Igazából ez ostobaság. Először is, az, hogy nincs neki, nem tény, hanem egy vélemény (ami még attól sem lesz tény, hogy valaki úgy próbálja előadni, mintha szakértő lenne, miközben ugyanolyan átlagnéző, mint én, vagy Juliska a szomszédban), ahhoz pedig, hogy ilyen, vagy másmilyen véleményt formálhasson az ember igenis ismernie kell valamilyen szinten a munkásságát, nem egy egyébként is sz ar film, egyébként is sz ar karakterének megformálása után jelenteni ki sziklaszilárdan, hogy márpedig ez a csaj tehetségtelen. Sorolhatnék én itt filmeket, hogy mikben nézzétek meg, de egyrészt nem fogjátok, másrészt nem érdekel, hogy megfogjátok-e, harmadrészt pedig annyira kötelező már utálni a csajt, hogy a legtöbben maguknak sem vallanák be, ha látnák olyan alakítását, ami bizony jó volt.
Szóval attól mert itt felsorolod, hogy mikben láttad, még ugyanúgy VÉLEMÉNYT mondasz, mert én is láttam jó pár filmben, mégis eltérően gondolkodom a tehetségéről. Akkor most kinek van igaza? Nem is azt próbáltam elmondani a hozzászólásomban, hogy MÁRPEDIG EZ A CSAJ JÓ SZÍNÉSZNŐ ÉS NE MERJÉTEK ROSSZNAK NEVEZNI, HÜLYÉK, hanem általánosságban az olyan birka véleményekről írtam, amik egyszerűen megalapozatlanok, mert az illető nem tudja miről beszél, nem látta több filmben, hogy meg tudja ítélni, vagy pedig csak megy a tömeg után, mert Kristent utálni kell, meg sz ar színésznőnek tartani, meg mér' ilyen búvalb aszott sallala...
Meg főleg arról, hogy butának titulálni ilyen hülyeségek miatt, hogy nem akar a paparazzikra mosolyogni, hát enyhe fogalomzavarra utal.
Vannak szerepek, amikben awkward, nem állnak jól neki, igen. Nem tudna mindenfajta karaktert eljátszani, de amit el tud, azt k urvára tudja. Én is borzasztónak tartottam, amikor még csak a nyomoréklight...10 percét láttam, főleg azért, mert mindenhonnan azt nyomták, hogy jujdesz arezacsaj. Aztán megnéztem pár filmben, és hupszika...
De mindegy, mert ez már kezd átmenni egy jó színésznő vs. nem jó színésznő vitába, miközben, mint mondtam, tökre nem erre irányult a hozzászólásom.
2014. augusztus 11. 11:56
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Szerintem igaza van, hogy "nem adja el magát". Főleg, ha nem is szereti a paparazzikat, és nem akarja megjátszani magát előttük. Emberként van, amikor kellemesen csalódom benne, de attól is messze van, hogy példaképnek lehessen nevezni.
Színésznőként se valami jó, bár tény, hogy ezt én is a tvájlájt miatt mondom. Viszont a másik film, amit láttam tőle a Beszélj volt, ami tökéletesen illett rá, és arra a filmre nem hiszem, hogy valaki azt mondaná, hogy egy értelmetlen vacak. Vannak bizonyos szerepek, amiket el tud játszani, de vannak, amiket nagyon nem, és emiatt nem mondom rá, hogy jó színésznő. A Hollywood Hírügynökség kritikáit én is ajánlom.
Színésznőként se valami jó, bár tény, hogy ezt én is a tvájlájt miatt mondom. Viszont a másik film, amit láttam tőle a Beszélj volt, ami tökéletesen illett rá, és arra a filmre nem hiszem, hogy valaki azt mondaná, hogy egy értelmetlen vacak. Vannak bizonyos szerepek, amiket el tud játszani, de vannak, amiket nagyon nem, és emiatt nem mondom rá, hogy jó színésznő. A Hollywood Hírügynökség kritikáit én is ajánlom.
2014. augusztus 11. 13:30
Szerintem igaza van! Imádlak Kristen!.♥
Tudja hogy mit kell mondani!!..;-)
2014. augusztus 11. 13:46
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Végülis valahol igaza van. Díjazom, hogy nem akarja eladni magát. Csak azon gondolkozok, hogy akkor miért nem úgy csinálja, hogy azt mutatja, amit tényleg érez? És nem hiszem el, hogy szinte sosem mosolyogna magától. De amúgy szeretem Kristent, még akkor is, ha ilyen.
2014. augusztus 11. 17:11
Nem akar megfelelni mert nem tud ennyire egyszeru
2014. augusztus 11. 19:01
|
|
Alina J. Westúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 205993 offline
|
Picikét látszik is, hogy nem figyel mások véleményére...
2014. augusztus 12. 11:19
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Igaz igaz!
2014. augusztus 12. 11:55
Teljesen igaza van... Miért kell mások elvárásainak megfelelni? Totál egyetértek vele
2014. augusztus 12. 23:43
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Mennyire igaz.
2014. augusztus 15. 16:07
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Igaza van Kristennek
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: