Idézet (janet7 @ 2014.08.10. 23:10)
Pont úgy, mikor rossz színésznőnek titulálják, csak mer' miért ne, mikor nagy részük a nyomoréklighton kívül semmiben nem látta, és egyébként is szinte elvárás, hogy rossznak tartsák, mert a többi azt mondja. Nem Kristen itt a buta...
Igazából tök mindegy, hogy valaki egy vagy több film alapján kritizálja a tehetségét, mert ami nincs az nincs és azon több mű megtekintése sem segít. Először a Hipervándorban ismerkedtem meg vele, aztán a Zathurában - elég csekélyke szerepekkel büszkélkedhetett a Twilight előtt, nagy eséllyel nem véletlenül. Hát minap az Amerika kapitány második felvonásának keserű szájíze miatt belekezdtem Chris és Charlize miatt az egyik Hófehérke újradolgozásba. Mit ne mondjak, a film azóta sincs befejezve. Az első húsz percben egyáltalán nincs semmi szövege, csak rohangál, mint a mérgezett egér, aztán kap hébe-hóba egy-két tőmondatot, hogyha már főszereplő akkor legyen is már valami szerepe. A mimikát nem ismeri, a hangja borzasztóan monoton (angolul nézem) és egyszerűen borzalmas. Ennyi erővel bármelyik ZS kategóriás színésznő megkaphatta volna a szerepet, annyira nem csinált semmit sem abban a 45-60 percben, amennyit láttam. Persze, ízlések és pofonok, mindenki maga dönti el, hogy mi a jó, de ezen a csajon maximum az segítene, ha színitanodába járna és tanulná a szakmáját. Kevésbé ismert sorozatszínészek is körökkel verik szerencsétlent...

1 felhasználónak tetszik: