Elérte a 100 milliós megtekintést Sia Chandelierje
2015. január 11. 23:57
|
|
Ylorianúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.06. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 148793 offline
|
Aria San
Szerintem ha nem élvezné nem táncolna ilyen beleléssel, mert látszik, hogy észre sem veszi maga mellett a kamerát, csak táncol és táncol, mintha más nem is lenne. Tánc közben pedig néhol ragyog a gyerek. Aki pedig utál táncolni, azon nem így táncol.
Szerintem ha nem élvezné nem táncolna ilyen beleléssel, mert látszik, hogy észre sem veszi maga mellett a kamerát, csak táncol és táncol, mintha más nem is lenne. Tánc közben pedig néhol ragyog a gyerek. Aki pedig utál táncolni, azon nem így táncol.
2015. április 01. 13:44
|
|
ajnosz120új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.05. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 227128 offline
|
Imádom magát a számot meg Sia-át is és Maddie Ziegler-t. Nagyon szeretem Sia-át és a hangját is! Maddie elkepesztő! !!! Ez egy nagyon jó dal és a szereplő remekül meg van válogatva!
2015. április 08. 19:05
|
|
Primadonna11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 186925 offline
|
Mi ez az idegbeteg ugrálás?? O.o
2016. január 11. 18:29
|
|
fannigymnastúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.28. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 237941 offline
|
Szeretem ezt a számot. Maddie nagyon jó táncos, azért nem egy idegbeteg ugrálás.Egyáltalán nem beképzelt, aki nem hiszi el nézze meg a dance moms című sorozatot
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: