Lessünk be Kim és Kanye 20 milliós villájába!
2014. augusztus 10. 12:50
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
Kicsit rideg a sok feher miatt de nekem nagyon tetszik. Ha nekem ennyi penzem lenne,mint nekik akkor tuti egy ilyen haza vennek. Csak melegebb szinekkel lenne kifestve. De egyebkent igy is nagyon szep haz <3
2014. augusztus 10. 13:12
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Nagyon szép ház Woooww
2014. augusztus 10. 13:43
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Szép ház, az biztos. A kicsi North-nak tökéletes lenne, ha nem ez a két idióta nevelné. Egyébként meg biztos, hogy nem csak hárman fogják lakni, hanem úgy harminc fős személyzet, szakács, takarítók, meg aki ugye gondozza a szőlőt.
Nem hiszem, hogy Kanye és Kim szabad óráiban ott fognak serénykedni.
Ahogy azt se, hogy ha már ekkora házra telik, akkor ne lenne, aki helyettük megcsinál mindent.
2014. augusztus 10. 13:50
|
|
Luna0026 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 210400 offline
|
rocket egyetértek...
egyébként igen, ez a tökéletes hely arra, hogy felneveljék, és hogy teljesen elkényeztessék szegény gyereket... az ilyen gyerekkor után fogja azt hinni, hogy körülütte forog a világ. -.-
egyébként igen, ez a tökéletes hely arra, hogy felneveljék, és hogy teljesen elkényeztessék szegény gyereket... az ilyen gyerekkor után fogja azt hinni, hogy körülütte forog a világ. -.-
2014. augusztus 10. 13:59
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Meseszép meg minden, de minek egy kicsi gyereknek egy ekkor ház, meg nekik?? Oké, hogy a személyzet is nyilván ott fog élni, de ezt sosem értettem, hogy minek egy ilyen kibaszott nagy ház.
2014. augusztus 10. 14:16
ebben a házban egy kisebb hadsereget is fel lehetne nevelni...
2014. augusztus 10. 15:08
azért be kell valljam tényleg sok 30 szoba 3 emberre, ha nekünk lenne ekkora házunk akkor már nemhogy az én unoka tesóim is velünk lakhatnának de még anya unokatesói is
2014. augusztus 10. 15:10
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Meseszép ugyan, de azért hatalmas és annyira lakatlannak tűnik. Ilyenben én annyira feszengenék, hogy mit koszoltam össze, meg mit tudom én... mondjuk ha lenne bejárónőm...
2014. augusztus 10. 15:49
Kim és Kanye gazdálkodni fog? Ne nevetess. Egyszerűen undorító hogy ezeknek az embereknek semmi nem elég. Minek nekik ekkora ház?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: