Kim és a "szőlőmunka". Jót nevettem. Szerintem még söpörni se nagyon söpört az életében. (csak egy példa)
Ja, igen "tökéletes otthon a lányuk felneveléséhez" az biztos, hogy el fog férni.
De nem leszek "rossz májú". Ők szerencsések. Ennyi.
Lessünk be Kim és Kanye 20 milliós villájába!
2014. augusztus 09. 21:31
Milyen vicces hogy 2 nappal ezelott ugyan ezt a cikket en is megirtam
2014. augusztus 09. 21:33
Idézet (Genoveva01 @ 2014.08.09. 17:36)
Kim Kardashian és Kanye West megtalálta a tökéletes otthont North West felneveléséhez.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
Tiszta vicc hogy 2 nappal ezelott en is megirtam ezt a cikket de a szerkeztoseg sz*rt ra a dologra
2014. augusztus 09. 21:35
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Paula Nicolette @ 2014.08.09. 21:33)
Tiszta vicc hogy 2 nappal ezelott en is megirtam ezt a cikket de a szerkeztoseg sz*rt ra a dologra

A helyesírásodat elnézve azt hiszem, hogy megoldódott a rejtély, miért nem fogadták el.
2014. augusztus 09. 21:38
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
ez nem semmi*o*
2014. augusztus 09. 21:53
|
|
Queenievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 747 Azonosító: 207046 offline
|
Gyönyörű ez a ház, az biztos. Letisztult, és elegáns. Legjobban a kert, a konyha, és a kályhás szoba tetszik. Bár nem értem minek 30 szoba, kicsit túlzásnak tartom.
2014. augusztus 09. 22:03
Anyám, hát ezek sem tudják már mire költeni a pénzüket.
Egy gyermek felneveléséhez nem egy ilyen luxuspalotaübercsodamizéria kell, hanem egy otthon. Érdekes, én is fel lettem nevelve, mégsem kellett hozzá harminc szoba, két spa és két medence. A mai napig két szobás lakásban élünk, ebből csak egyet használunk, azt is ketten osztjuk a testvéremmel. De hát akinek van pénze, hadd költse... Csak azt a gyereket sajnálom, aki a sehonnanszerzett hírnévben és pénzben úszva fog felnőni.
A szőlőtelek meg plusz poén, elképzeltem, ahogy Kim és Kánya ott gondozza a szőlőt...
Egy gyermek felneveléséhez nem egy ilyen luxuspalotaübercsodamizéria kell, hanem egy otthon. Érdekes, én is fel lettem nevelve, mégsem kellett hozzá harminc szoba, két spa és két medence. A mai napig két szobás lakásban élünk, ebből csak egyet használunk, azt is ketten osztjuk a testvéremmel. De hát akinek van pénze, hadd költse... Csak azt a gyereket sajnálom, aki a sehonnanszerzett hírnévben és pénzben úszva fog felnőni.
A szőlőtelek meg plusz poén, elképzeltem, ahogy Kim és Kánya ott gondozza a szőlőt...
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. augusztus 09. 22:06
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Nem semmi.
: )
2014. augusztus 09. 22:17
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Hát.. a berendezés és a színvilág nagyon tetszik, csak azt nem tudnám, hogy hogyan töltsem be élettel azt a több mint 30 szobát XD Meg aztán ehhez kell fa dögivel..
2014. augusztus 09. 22:20
Húúú!!!
Remélem GPS is járt a házhoz,hogy el ne tévedjenek:)
Remélem GPS is járt a házhoz,hogy el ne tévedjenek:)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.