Ian Somerhalder és Nikki Reed közös tetoválást csináltatnak?
2014. augusztus 09. 18:42
Bármennyire is szeretném Iant és Ninát együtt látni azért el kell ismerni ők is össze illenek.
2014. augusztus 09. 18:46
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Ezert nem szabad a baratod nevet magadra tetovaltatnod..sokan megszivtak mar. Nem is ertem elso utan miert csinaltatott meg 1et. Am persze, hogy a kovetkezovel komolyan gondolja. Fura is lenne nem komolyan gondolni.
Amugy en nem vallalnam be, meg kozos idozetet se...max magabiztosd evek utan. Ok meg nincsenek egyutt regota. De o dolguk
Azert aranyosak.
Amugy en nem vallalnam be, meg kozos idozetet se...max magabiztosd evek utan. Ok meg nincsenek egyutt regota. De o dolguk
2014. augusztus 09. 18:53
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Ha már két férfi nevét magára tetováltatta, akkor még nem jött rá, hogy ez nem egy túl jó ötlet?
Nem akarok én vészmadár lenni, meg jobban tudni náluk, mert mindkettejüket kedvelem, csak na. Ez Hollywood.
Nem akarok én vészmadár lenni, meg jobban tudni náluk, mert mindkettejüket kedvelem, csak na. Ez Hollywood.
2014. augusztus 09. 19:23
Amúgy minek rögtön ilyen dolgokat gondolni amikor az se biztos, hogy együtt vannak? Mert nem hiszem, hogy az a bennfentes forrás annyira pontosan tudna mindent.
2014. augusztus 09. 19:34
|
|
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 593 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline
|
Igen, tényleg egy kicsit gyors a tempó, még ha együtt is vannak!
Egyébként aranyosak együtt, összeillenek!
Egyébként aranyosak együtt, összeillenek!
2014. augusztus 09. 19:35
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Szerintem semmi értelme ennek. Még tényleg nagyon friss a kapcsolatuk és egyáltalán nem biztos, hogy együtt maradnak. Még az sem biztos, hogy együtt vannak.
2014. augusztus 09. 19:38
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
A közös tetkók és egymás nevének egymásra varratása sosem jó ötlet. Amúgy imádom ezeket a névtelen forrásokat...
2014. augusztus 09. 19:39
A közös tetoválás olyan friss párnak mint ők nem túl jó ötlet.
2014. augusztus 09. 19:39
Remélem együtt vanak! Amúgy szerintem jó ötlet a tetoválás!!
2014. augusztus 09. 19:55
|
|
bellaandninafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.20. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 227952 offline
|
de cukik <3
2014. augusztus 09. 20:02
Teljesen függetlenül attól, hogy kik is ők, ha szeretik egymást, nem kell közös tetoválás ahoz, hogy ezzel tisztában legyenek.
2014. augusztus 09. 21:08
Nem tudom,hogy most erre mit írjak,de szerintem ez csak egy kitaláció,reklám,nem hiszem hogy együtt vannak.De sose lehet tudni.
2014. augusztus 09. 21:15
Szerintem is még ez nagyon korai......Dehát ők tudják.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: