A két színész máris elmélyítené a kapcsolatukat egy szerelmi szimbólummal?
A teljes cikkhez kattints ide!
Ian Somerhalder és Nikki Reed közös tetoválást csináltatnak?
2014. augusztus 09. 16:29
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Ilyen hamar tetkót csináltatni?! Szerintem nem túl jó ötlet..
2014. augusztus 09. 16:35
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
Egyetlen szabály: SOHA ne tetováltass a testedre olyan dolgot,ami köthető a jelenlegi élettársadhoz,mert lehet hogy 2 hét múlva már az exed lesz és jól megszívod ;v
2014. augusztus 09. 16:49
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
az ő dolguk az, hogy mit is írnak a testükre, de az egyszer tuti, hogy az ilyesfajta gyors románcokból varratott "apróságok" gyorsan elvesztik a bájukat
amúgy szerintem nagyon szép párt alkotnak!!
amúgy szerintem nagyon szép párt alkotnak!!
2014. augusztus 09. 17:07
Genoveva01: Szerintem is teljesen igazad van, egyetértek veled! Én egészen biztosan soha nem készítek majd tetoválást.
2014. augusztus 09. 17:09
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Nekem nem tetszik ez a dolog. Úgy értem, a cikk is mondja, hogy túl nagy a felhajtás köztük. Ameddig Ninával járt, alig lehetett valamit tudni, most meg...Ez nekem eléggé "féltékennyé akarom tenni Ninát" gyanús. Vagy csak paranoiám van?
2014. augusztus 09. 17:13
|
|
VampirePrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 228443 offline
|
Én örülnék ha a hírek igazak lennének, mert szép pár de szerintem a közös tetoválás nem jó ötlet, örökre megmarad ( vagy eltüntetik ami fájdalmas ) Nem kell közös tetoválás ahhoz hogy egy kapcsolat erős legyen, nem az köti össze őket és ha később külön válnak akkor nem kell nézegetniük magukon egy ábrát vagy szöveget ami a múltra emlékezteti őket.
2014. augusztus 09. 17:15
Hülyeség, felesleges. PErsze mindig az van, hogy 'most másképp gondolom a kapcsolatot' de lehet szakítás lesz belőle.
2014. augusztus 09. 17:19
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
szerintem soha nem kéne a szerelme nevét v olyat ami hozzákötődik tetkót varratni de ők tudják..Ian♥
2014. augusztus 09. 17:20
Szerintem ez hülyeség mert mi van ha ők is szakítanak?
2014. augusztus 09. 17:22
|
|
blablavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.17. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 229648 offline
|
Mekkora marhaság ! Nem gondoltam volna , hogy Ian ilyen meggondolatlan . Még ha igaz is a hír hogy együtt vannak (ami nekem nagyon nem tetszik , de az ő dolguk )ez még csak pár hetes . Még ha egy éve is együtt volnának hülyeség volna , mert ha szakítanak , nagyon-nagyon megfogják ezt bánni . Senki és semmi nem garantálja azt , hogy ezt nem bánják meg , vagy azt , hogy ez a kapcsolat hosszú távra szól .Minta kamaszok lennének , annyira gyerekes ,nagyon remélem , hogy ez csak valami alaptalan pletyka . Mert eddig nagyon szerettem Ian-ban azt , hogy nem tetovál mindent magára holmi szeszély miatt . Ez viszont most számomra oriási csalódás , Ian..
2014. augusztus 09. 17:34
|
|
Dearieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.04. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 230820 offline
|
Szerintem ha Ninával nem csináltatott tetoválást HÁROM év után, akkor egy négy HETES kapcsolat után főleg nem... bár szerintem a hír kacsa, de én eleve nem tetováltatnék magamra olyat, ami egy esetleges szakítás után az exemre emlékeztet.
2014. augusztus 09. 17:41
|
|
Vivien_Borsosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 225987 offline
|
Hat nekem sok minden eszembe jut egy par hetes kapcsolat utan a kozos tetovalasrol, de az hogy boldogok es szeretik egymast.. okhe :"D Egyebkent egy tetovalas eleg nagy dolog, en is mindketto elott vartam legalabb 2 honapot.. elegge belehuztak, azt kell hogy mondjam
2014. augusztus 09. 17:52
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Szerintem nem kéne tetoválás. De örülök hogy együtt vannak, tökre összeillenek.
2014. augusztus 09. 18:18
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Szerintem mindegy mennyi idő után csináltatják meg, sztem attól függ mennyire mély a kapcsolatuk.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: