A két színész máris elmélyítené a kapcsolatukat egy szerelmi szimbólummal?
A teljes cikkhez kattints ide!
Ian Somerhalder és Nikki Reed közös tetoválást csináltatnak?
2014. augusztus 09. 16:29
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Ilyen hamar tetkót csináltatni?! Szerintem nem túl jó ötlet..
2014. augusztus 09. 16:35
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
Egyetlen szabály: SOHA ne tetováltass a testedre olyan dolgot,ami köthető a jelenlegi élettársadhoz,mert lehet hogy 2 hét múlva már az exed lesz és jól megszívod ;v
2014. augusztus 09. 16:49
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
az ő dolguk az, hogy mit is írnak a testükre, de az egyszer tuti, hogy az ilyesfajta gyors románcokból varratott "apróságok" gyorsan elvesztik a bájukat
amúgy szerintem nagyon szép párt alkotnak!!
amúgy szerintem nagyon szép párt alkotnak!!
2014. augusztus 09. 17:07
Genoveva01: Szerintem is teljesen igazad van, egyetértek veled! Én egészen biztosan soha nem készítek majd tetoválást.
2014. augusztus 09. 17:09
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Nekem nem tetszik ez a dolog. Úgy értem, a cikk is mondja, hogy túl nagy a felhajtás köztük. Ameddig Ninával járt, alig lehetett valamit tudni, most meg...Ez nekem eléggé "féltékennyé akarom tenni Ninát" gyanús. Vagy csak paranoiám van?
2014. augusztus 09. 17:13
|
|
VampirePrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.29. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 228443 offline
|
Én örülnék ha a hírek igazak lennének, mert szép pár de szerintem a közös tetoválás nem jó ötlet, örökre megmarad ( vagy eltüntetik ami fájdalmas ) Nem kell közös tetoválás ahhoz hogy egy kapcsolat erős legyen, nem az köti össze őket és ha később külön válnak akkor nem kell nézegetniük magukon egy ábrát vagy szöveget ami a múltra emlékezteti őket.
2014. augusztus 09. 17:15
Hülyeség, felesleges. PErsze mindig az van, hogy 'most másképp gondolom a kapcsolatot' de lehet szakítás lesz belőle.
2014. augusztus 09. 17:19
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
szerintem soha nem kéne a szerelme nevét v olyat ami hozzákötődik tetkót varratni de ők tudják..Ian♥
2014. augusztus 09. 17:20
Szerintem ez hülyeség mert mi van ha ők is szakítanak?
2014. augusztus 09. 17:22
|
|
blablavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.17. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 229648 offline
|
Mekkora marhaság ! Nem gondoltam volna , hogy Ian ilyen meggondolatlan . Még ha igaz is a hír hogy együtt vannak (ami nekem nagyon nem tetszik , de az ő dolguk )ez még csak pár hetes . Még ha egy éve is együtt volnának hülyeség volna , mert ha szakítanak , nagyon-nagyon megfogják ezt bánni . Senki és semmi nem garantálja azt , hogy ezt nem bánják meg , vagy azt , hogy ez a kapcsolat hosszú távra szól .Minta kamaszok lennének , annyira gyerekes ,nagyon remélem , hogy ez csak valami alaptalan pletyka . Mert eddig nagyon szerettem Ian-ban azt , hogy nem tetovál mindent magára holmi szeszély miatt . Ez viszont most számomra oriási csalódás , Ian..
2014. augusztus 09. 17:34
|
|
Dearieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.04. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 230820 offline
|
Szerintem ha Ninával nem csináltatott tetoválást HÁROM év után, akkor egy négy HETES kapcsolat után főleg nem... bár szerintem a hír kacsa, de én eleve nem tetováltatnék magamra olyat, ami egy esetleges szakítás után az exemre emlékeztet.
2014. augusztus 09. 17:41
|
|
Vivien_Borsosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.12. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 225987 offline
|
Hat nekem sok minden eszembe jut egy par hetes kapcsolat utan a kozos tetovalasrol, de az hogy boldogok es szeretik egymast.. okhe :"D Egyebkent egy tetovalas eleg nagy dolog, en is mindketto elott vartam legalabb 2 honapot.. elegge belehuztak, azt kell hogy mondjam
2014. augusztus 09. 17:52
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Szerintem nem kéne tetoválás. De örülök hogy együtt vannak, tökre összeillenek.
2014. augusztus 09. 18:18
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Szerintem mindegy mennyi idő után csináltatják meg, sztem attól függ mennyire mély a kapcsolatuk.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: