Hamarosan a boltok polcaira kerül Lady Gaga új illata
2014. augusztus 12. 19:55
Kivancsi vagyok eddig csak rihanna parfumot rendeltem meg christina aqulerat erre kivancsi vagyok
2014. augusztus 12. 23:50
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Megis lesem,hogy milyen lesz az új Gaga parfüm.
2014. augusztus 14. 16:36
|
|
RocketQueen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 225057 offline
|
Miért csinàlnak ennyi szarsàgot ? xD nem értem az egész logikáját.Oké egyszer kiad egy parfümöt nade mikor màr a 2. "Illatàt" dobja a piacra az màr csak a tovàbbi bőr lenyuzàsa az egészről.
2014. augusztus 16. 13:21
Kezdem unni, hogy csak sztárok parfümjeivel vannak tele a boltok. Tucatillatok, így elég hamar rájuk lehet unni, no meg nem is tartósak. Az első parfümjét szagolva másra számítottam volna, szerintem csak a nevét adta hozzá. Amúgy észrevette valaki, hogy a sztárok által megjelentetett illatokat ugyan az a cég állítja elő és forgalmazza?
2014. augusztus 19. 12:21
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Bisztosan nagyon jó illata lesz !
2014. augusztus 19. 14:10
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
pipi írta: Kezdem unni, hogy csak sztárok parfümjeivel vannak tele a boltok. Tucatillatok, így elég hamar rájuk lehet unni, no meg nem is tartósak. Az első parfümjét szagolva másra számítottam volna, szerintem csak a nevét adta hozzá. Amúgy észrevette valaki, hogy a sztárok által megjelentetett illatokat ugyan az a cég állítja elő és forgalmazza?
igazad van
igazad van
2014. augusztus 24. 21:01
|
|
PuppySasha34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.06. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 230957 offline
|
Biztos nagyon jó
2014. augusztus 27. 16:41
Persze persze... ma már mindenből pénzt lehet csinálni. Jó dolog az, hogy csak mert egy átlagos parfümre rá van írva hogy "Lady Gaga" vagy mondjuk "Paris Hilton" vagy akármilyen sztár neve, máris méregdrágán lehet adni. Én személy szerint undorítónak tartom, hogy manapság már mindenből pénzt lehet csinálni. Bár nem vagyok rajongó, most előre szólok, hogy nem Gagára haragszok, bár bizonyára ő is rengeteg pénzt fog bekaszálni azzal a kicsike parfümmel...ma már mindennel meg lehet vásárolni az embereket.
2014. augusztus 28. 14:04
|
|
Csigusz11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 210002 offline
|
Idézet
killerqueen. írta:
Persze persze... ma már mindenből pénzt lehet csinálni. Jó dolog az, hogy csak mert egy átlagos parfümre rá van írva hogy "Lady Gaga" vagy mondjuk "Paris Hilton" vagy akármilyen sztár neve, máris méregdrágán lehet adni. Én személy szerint undorítónak tartom, hogy manapság már mindenből pénzt lehet csinálni. Bár nem vagyok rajongó, most előre szólok, hogy nem Gagára haragszok, bár bizonyára ő is rengeteg pénzt fog bekaszálni azzal a kicsike parfümmel...ma már mindennel meg lehet vásárolni az embereket.
Teljesen igaz.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: