Diamante feldolgozta a Smells Like Teen Spiritet
2014. augusztus 09. 10:11
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Szerintem pedig nagyon jó lett !
2014. augusztus 09. 10:39
Maga a banda valamint a csaj hangja egyáltalán nem rossz. De a Nirvana színvonalához még kevés.
2014. augusztus 09. 11:17
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Na, azért a Nirvana szintjét is meg lehet ütni, őszintén szólva máig nem értem, miért tekintik egyesek isteneknek a bandatagokat. Ráirányították a figyelmet valami újra (grunge), amit mára tovább pofozgattak (post-grunge), de minden létező dolgot ki kell egyszer találni, ettől még nem lesz valaki szent.
Tény, hogy a Smells like teen spirit az alternatív rockvilágban forradalmit alkotott (persze ez ízlésfüggő), legalábbis én az azelőtti korszakokból nem találtam ilyen fülbemászó grunge-dalocskát, ugyanakkor ezt a verziót is felül lehet múlni. Ismétlem, az én zenei ízlésem megítélése szerint a One Ok Rock nevű japán rockbanda coverje élvezhetőbb, az énekes hangja is erősebb (tudom, rohadjak meg), és a tempó gyorsítása is önkívületbe ejt. Persze, kinek a pap, kinek a paplan.
A hölgyemény feldolgozásához annyit fűznék, hogy ha elhagyja a kamu-rockerkedést (vagy csak ennyire bénán csinálja?) és inkább átéli a zenét, a pattogás és fejrázás helyett, egész jó lenne a videó. A zenei része instrumentálban kiváló, a leány hangján van mit csiszolni, bár lehet inkább az zavar be, hogy a mély részeknél erőltetnie kell a hangját, nem vele született a rekesztés, de nem veszett ügy a dolog, ez is tanulható valamilyen szintig. Csak ne képzelje magát egyből rocksztárnak, könyörgöm.
No, megyek megrohadni.
Tény, hogy a Smells like teen spirit az alternatív rockvilágban forradalmit alkotott (persze ez ízlésfüggő), legalábbis én az azelőtti korszakokból nem találtam ilyen fülbemászó grunge-dalocskát, ugyanakkor ezt a verziót is felül lehet múlni. Ismétlem, az én zenei ízlésem megítélése szerint a One Ok Rock nevű japán rockbanda coverje élvezhetőbb, az énekes hangja is erősebb (tudom, rohadjak meg), és a tempó gyorsítása is önkívületbe ejt. Persze, kinek a pap, kinek a paplan.
A hölgyemény feldolgozásához annyit fűznék, hogy ha elhagyja a kamu-rockerkedést (vagy csak ennyire bénán csinálja?) és inkább átéli a zenét, a pattogás és fejrázás helyett, egész jó lenne a videó. A zenei része instrumentálban kiváló, a leány hangján van mit csiszolni, bár lehet inkább az zavar be, hogy a mély részeknél erőltetnie kell a hangját, nem vele született a rekesztés, de nem veszett ügy a dolog, ez is tanulható valamilyen szintig. Csak ne képzelje magát egyből rocksztárnak, könyörgöm.
No, megyek megrohadni.
2014. augusztus 09. 15:23
|
|
OMG9ezkomoly5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 192246 offline
|
HÁt nem ismerem se a bandáját se a csajt de szerintem ez borzalmas!! -.-" Ha elmebeteg lennék akkor élvezném de szerintem ezzel a NirvANat szégyeníti meg és legfőképpen Kurt Cobaint!!
Hogy az emberek miért képzelik magukat rockénekesnek amikor feldolgoznak egy legendás számot!!
2014. augusztus 09. 15:26
|
|
OMG9ezkomoly5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 192246 offline
|
Szerintem nem kicsit erőltetett a csaj a hangja nem a legrosszabb de nem is a legjobb de... Akkor is rrőltetett!!
ÉS folyton ilyen furin hangzik!! -.-" o.O
2014. augusztus 09. 18:13
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Hallottam már ennél jobb és rosszabb feldolgozást de ezt sehova se bírom besorolni mert a zenészek azok értik a dolgukat a csajszi meg néha eltalálta a jó hangot néha meg olyan volt mintha nem kapna levegőt.
2014. augusztus 09. 20:06
|
|
RocketQueen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.28. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 225057 offline
|
Kíméljetek meg...
2014. augusztus 10. 12:11
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Neeeee, ezt most mért kellett??? Szegény Kurt forog a sírjában
2014. augusztus 10. 12:21
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
(btw a headbanget még gyakorolni kell
)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: