Ő az egyik kedvencem a Violettából. Láttam, hogy még nincs neki ilyen topic így létrehoztam egyet.
Szuper színésznő Alba.
Alba Rico
2014. augusztus 08. 17:10
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
2014. augusztus 08. 18:00
Alba egy igen tehetséges csaj csak az a kár hogy nem tudni hogy van e pasija vagy nincs
2014. augusztus 08. 18:08
|
|
Clara Oswin Oswaldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.05. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 212946 offline
|
Alba tehetséges és jól játsza Naty szerpét
1 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6
2014. augusztus 08. 18:50
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
egyetértek az előttem hozzászólókkal,Alba egy fantasztikus színésznő,és tök hitelesen játtsza Naty-t
1 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6
2014. augusztus 08. 19:07
Nagyon jól játsza Nati-t. Bírom a karakterét ahogy a rosszból jó lesz.
2014. október 29. 19:56
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Nekem Ruggero és Lodovica mellett ő a kedvencem sorozatból, mindig is imádtam a karakterét, az elejétől fogva. Mechi, illetve Ludmila kiszolgálójaként nem igazán kapott főszerepet szegénykém, de én nagyon örülnék neki, ha indulna sorozat az Ő főszereplésével, mert megérdemli a rivaldafényt. Egy nyílt, barátságos, kedves és aranyos lányról beszélünk, aki bármit megtenne a barátaiért, és akinél szebb, tehetségesebb és aranyosabb lányt keresve is aligha találna az ember. ♥
2015. január 03. 16:17
Idézet (Ewanon96 @ 2014.10.29. 19:56)
Nekem Ruggero és Lodovica mellett ő a kedvencem sorozatból, mindig is imádtam a karakterét, az elejétől fogva. Mechi, illetve Ludmila kiszolgálójaként nem igazán kapott főszerepet szegénykém, de én nagyon örülnék neki, ha indulna sorozat az Ő főszereplésével, mert megérdemli a rivaldafényt. Egy nyílt, barátságos, kedves és aranyos lányról beszélünk, aki bármit megtenne a barátaiért, és akinél szebb, tehetségesebb és aranyosabb lányt keresve is aligha találna az ember. ♥

en is imadom albat nagyon szep lany a csodaszephangja jobban kibontakozhatna a sorozatban
2015. szeptember 01. 14:21
Alba tehetséges,bár nem annyira szimpatizálok vele...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.