Visszatér a Tokio Hotel!
2014. augusztus 08. 22:32
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
_ToTo_: az ő koncertjeik igencsak távol állnak a hakni kategóriájától, de ezt tudnád ha legalább egy fellépésüket láttad volna valaha is. Ennyit is ér a hiteltelen megnyilvánulásod, csak legalább az információhiányoddal és a téves rögeszméiddel ne befolyásolj más embereket, inkább nézz utána a dolgoknak, és utána írj.
2014. augusztus 08. 22:39
|
|
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline
|
Igen-igen, végre visszatérnek! Kinek tetszik, kinek nem, ez van.
Adok egy tippet az utálkozóknak: Akinek nem tetszik, az ne hallgassa!
Attól a rajongók, hadd örüljenek már
Én sem tiltakozom, ha egy olyan előadó jelentkezik új lemezzel, akit nem bírok... le se szarom
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. augusztus 08. 22:50
Borzasztóan várom már. Az elmúlt években már nem foglalkoztam annyit velük, mint rajongásom őrült korszakában, de mivel ők voltak fiatalabb koromban az első olyan együttes, akikért igazán rajongtam, és az ő koncertjük volt 2007-ben életem első nagy koncertje (Annyira sokkhatás alatt voltam, hogy nem túl sok mindenre emlékszem belőle.
) így nagyon örülök a hírnek, és ha úgy adódik, hogy turnéra indulnak, minden gondolkodás nélkül vennék rá jegyet, mindegy hogy hazánkba látogatnak el (erre nem sok esély van) vagy valamelyik közeli országba.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. augusztus 09. 10:22
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
én is csak tavaly ismertem meg a Tokio Hotelt régebben hallottam a zenéiket de sajna nem tudtam kik ők viszont tavaly óta imádom őket az összes számukat és még egyszer elmondom hogy alig vártam ezt a pillanatot.
2014. augusztus 09. 10:27
Idézet (Dalienth @ 2014.08.08. 22:39)
Vagy csak tanulják meg leírni értelmesen a véleményüket, ha már úgy gondolják, hogy képtelenek magukban tartani
2014. augusztus 10. 18:08
nem is gondoltam volna,ez elég hirtelen,de örömmel hallom
2014. augusztus 12. 15:21
|
|
friderika.wúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.29. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 230408 offline
|
de meg váltosztak ma fijuk letek beloluk nem lanyok adig ojanok voltak mind a lanyok haha
2014. augusztus 12. 20:40
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Az első albumuk nem volt rossz. Akadnak rajta dalok, melyek még ma is megállják a helyüket. 2005 környékén Ők voltak az "1D" Úgy értem olyan rajongás, és ováció övezte a TH-t, mint most a One Directiont. Aztán eléggé out lett az ún. emo stílus. Nem voltam/vagyok nagy fan, de pl. a Schrei, és a Durch den Monsun nagyon klassz dalok tőlük^^ Biztosan csekkolom az új dalaikat is.
2014. augusztus 19. 21:05
|
|
rockparadiseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.19. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 231809 offline
|
Már éppen ideje volt
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.