Fanncsiii02
Ki a csudi mudi mondta, hogy 2500 méteres cipőt hord?:??? f**ck logic
Kórházba került Lady Gaga
2014. augusztus 10. 18:31
|
|
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline
|
2014. augusztus 10. 20:35
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
omg nem is hallottam még ilyenről, jobbulást
2014. augusztus 10. 22:10
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Jobbulást Gagának, mindig rossz ha az ember ott köt ki :/ Gyógyuljon hamar!
2014. augusztus 11. 12:06
Elképesztően röhejes,amikor valamelyik sztár állítólagos 'rosszullét' miatt kórházba szállítják,
és utána kiderül,hogy nincs is annyira nagy baj,mert selfiet mindig van idejük és erejük készíteni.
Én elhiszem,hogy rosszul lett meg minden,de akkor is; műszempilla?
és utána kiderül,hogy nincs is annyira nagy baj,mert selfiet mindig van idejük és erejük készíteni.
Én elhiszem,hogy rosszul lett meg minden,de akkor is; műszempilla?
2014. augusztus 11. 13:35
Jaja igaztok van! Azért a műszempillát muszáj volt, felrakni egy "egyszerű' képhez ugye Gaga??..
NE ÉRTÉSÉTEK FÉLRE GAGA FANOK!! ÉN NEM CSÚFOLOM!!..
De bár az is lehetséges hogy nem vette le a műszempillát hisz koncert után történt.. de nekem aztán 8. De azért pár előttem szóló gondolkozhatna hogy koncert után volt! Nem volt ideje lemosni a sminket! Hisz koncerten mindenkin van egy kis smink. És? Műszempillája van és mi a baj vele?! Olyan sztároknak is van műszempillájuk akinek még TE meg se gondolnád..
Először figyelmesen olvassátok el a cikket, hogy koncert UTÁN vagy ELŐTT volt, e...
Nem vagyok fan de azért jobbulást Gaga..
2014. augusztus 11. 14:28
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nem hallottam soha erről a betegségről, de remélem hamar jobban lesz.. Azért a smink és a műszempilla befigyel..
2014. augusztus 12. 21:27
|
|
Anasztáziiaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 223361 offline
|
Soha nem hallottam ilyen betegségről..Jobbulást Gaga:* De a smink és a műszempilla azért befigyel:D
2014. augusztus 12. 23:54
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ilyenféle betegségről sem hallottam/ mostanáig.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: