Már napok óta híreszteli Maite, hogy hamarosan megérkezik a La Gata címadó dalához forgatott videoklipje, ez a pillanat pedig végre valóra vált, hiszen a tegnapi nap folyamán felkerült a netre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Maite Perroni vadonatúj klipje
2014. augusztus 08. 12:22
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Szerintem Maite iszonyatosan tehetséges énekes-színésznő ,aki még melléje gyönyörű is.
A dalba már első hallásra beleszerettem, de azonban a kisfilm szerintem lehetett volna jobb is, én többet várok el tőle. Annak különösen örültem volna ,mivel a sorozat főcímdala nem lett volna rossz ,ha Daniel is szerepelt volna benne ,de ez most így alakult. De attól még egész jó lett a klip.
2014. augusztus 08. 12:40
|
|
PunkBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 145 Csatolások: 4 Azonosító: 228486 offline
|
Nagyon jó!
2014. augusztus 08. 12:55
Ildikocsa írta:
ldikócska10
Szerintem Maite iszonyatosan tehetséges énekes-színésznő ,aki még melléje gyönyörű is. smileeee.gif A dalba már első hallásra beleszerettem, de azonban a kisfilm szerintem lehetett volna jobb is, én többet várok el tőle. Annak különösen örültem volna ,mivel a sorozat főcímdala nem lett volna rossz ,ha Daniel is szerepelt volna benne ,de ez most így alakult. De attól még egész jó lett a klip.
Igazad van!..
ldikócska10
Szerintem Maite iszonyatosan tehetséges énekes-színésznő ,aki még melléje gyönyörű is. smileeee.gif A dalba már első hallásra beleszerettem, de azonban a kisfilm szerintem lehetett volna jobb is, én többet várok el tőle. Annak különösen örültem volna ,mivel a sorozat főcímdala nem lett volna rossz ,ha Daniel is szerepelt volna benne ,de ez most így alakult. De attól még egész jó lett a klip.
Igazad van!..
1 felhasználónak tetszik:
Ildikócska10
2014. augusztus 08. 13:19
A dal már első hallgatás óta tetszett, és most is tetszik. A klip pedig szerintem Maite egyik legjobb videója. Imádom. Mai gyönyörű benne, mint mindig, nagyon tetszenek a videóban a tánclépések. Úgyhogy grat Mai-nak, ez csodás lett.
2014. augusztus 08. 13:21
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Tényleg jó lett.
2014. augusztus 08. 13:25
A klip nagyon jó,de a zene annyira nem tetszik!
2014. augusztus 08. 13:42
Csodás lett ez a dal, nagyon tetszik. A klip is nagyon jól sikerült, nekem tetszik. Maite elképesztően gyönyörű! Nagyon tehetséges színésznő és énekesnő! Én nagyon szeretem! A telenovellát már nagyon várom, biztos, hogy jó lesz.
2014. augusztus 08. 13:42
Nekem ez most kissé langyos lett, hogy is mondjam, pörgősebb és erőteljesebb számra számítottam. A klipben nem tudom mik ezek a táncmozdulatok(?), kicsit fura. Maite azonban ragyogott, mint mindig.
2014. augusztus 08. 16:39
|
|
encs96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 77 Csatolások: 227 Azonosító: 190402 offline
|
Imádom a dalt is és klipet is
Maite nagyon gyönyörű a videóban (mint mindig).
Nagyon tehetséges énekesnő és színésznő. Imádom a La Gata-t is, alig várom, hogy elkezdődjön!
2014. augusztus 08. 17:25
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
Maite mint mindig gyönyörű!!
a zenét/ dalt imádom. viszont nekem lapos a kipp. sajnálom, de kicsit többet vártam tőle valószínűleg, de nem tetszhet azért nekem sem minden
annak viszont örülök, hogy ennyire ragaszkodik a tánchoz ami neki jól is megy!
annak viszont örülök, hogy ennyire ragaszkodik a tánchoz ami neki jól is megy!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.