Már napok óta híreszteli Maite, hogy hamarosan megérkezik a La Gata címadó dalához forgatott videoklipje, ez a pillanat pedig végre valóra vált, hiszen a tegnapi nap folyamán felkerült a netre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Maite Perroni vadonatúj klipje
2014. augusztus 08. 12:22
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Szerintem Maite iszonyatosan tehetséges énekes-színésznő ,aki még melléje gyönyörű is.
A dalba már első hallásra beleszerettem, de azonban a kisfilm szerintem lehetett volna jobb is, én többet várok el tőle. Annak különösen örültem volna ,mivel a sorozat főcímdala nem lett volna rossz ,ha Daniel is szerepelt volna benne ,de ez most így alakult. De attól még egész jó lett a klip.
2014. augusztus 08. 12:40
|
|
PunkBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 145 Csatolások: 4 Azonosító: 228486 offline
|
Nagyon jó!
2014. augusztus 08. 12:55
Ildikocsa írta:
ldikócska10
Szerintem Maite iszonyatosan tehetséges énekes-színésznő ,aki még melléje gyönyörű is. smileeee.gif A dalba már első hallásra beleszerettem, de azonban a kisfilm szerintem lehetett volna jobb is, én többet várok el tőle. Annak különösen örültem volna ,mivel a sorozat főcímdala nem lett volna rossz ,ha Daniel is szerepelt volna benne ,de ez most így alakult. De attól még egész jó lett a klip.
Igazad van!..
ldikócska10
Szerintem Maite iszonyatosan tehetséges énekes-színésznő ,aki még melléje gyönyörű is. smileeee.gif A dalba már első hallásra beleszerettem, de azonban a kisfilm szerintem lehetett volna jobb is, én többet várok el tőle. Annak különösen örültem volna ,mivel a sorozat főcímdala nem lett volna rossz ,ha Daniel is szerepelt volna benne ,de ez most így alakult. De attól még egész jó lett a klip.
Igazad van!..
1 felhasználónak tetszik:
Ildikócska10
2014. augusztus 08. 13:19
A dal már első hallgatás óta tetszett, és most is tetszik. A klip pedig szerintem Maite egyik legjobb videója. Imádom. Mai gyönyörű benne, mint mindig, nagyon tetszenek a videóban a tánclépések. Úgyhogy grat Mai-nak, ez csodás lett.
2014. augusztus 08. 13:21
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Tényleg jó lett.
2014. augusztus 08. 13:25
A klip nagyon jó,de a zene annyira nem tetszik!
2014. augusztus 08. 13:42
Csodás lett ez a dal, nagyon tetszik. A klip is nagyon jól sikerült, nekem tetszik. Maite elképesztően gyönyörű! Nagyon tehetséges színésznő és énekesnő! Én nagyon szeretem! A telenovellát már nagyon várom, biztos, hogy jó lesz.
2014. augusztus 08. 13:42
Nekem ez most kissé langyos lett, hogy is mondjam, pörgősebb és erőteljesebb számra számítottam. A klipben nem tudom mik ezek a táncmozdulatok(?), kicsit fura. Maite azonban ragyogott, mint mindig.
2014. augusztus 08. 16:39
|
|
encs96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 77 Csatolások: 227 Azonosító: 190402 offline
|
Imádom a dalt is és klipet is
Maite nagyon gyönyörű a videóban (mint mindig).
Nagyon tehetséges énekesnő és színésznő. Imádom a La Gata-t is, alig várom, hogy elkezdődjön!
2014. augusztus 08. 17:25
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
Maite mint mindig gyönyörű!!
a zenét/ dalt imádom. viszont nekem lapos a kipp. sajnálom, de kicsit többet vártam tőle valószínűleg, de nem tetszhet azért nekem sem minden
annak viszont örülök, hogy ennyire ragaszkodik a tánchoz ami neki jól is megy!
annak viszont örülök, hogy ennyire ragaszkodik a tánchoz ami neki jól is megy!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.