Starity

Joe Jonas adatlap-pályázat

Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 08. 10:53 #1
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Szombat esti lezárásig jöhetnek az életrajzok. Utána jöhet a szavazás, majd vasárnap este az eredményhirdetés és lapátadás.
3 felhasználónak tetszik: kurrek, Ildikócska10, Selz1992
2014. augusztus 08. 13:17 #2
lucymharding
lucymharding
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1524
Csatolások: 14577
Azonosító: 229927
Élete:
Joseph Adam Jonas Casa Grande-ben, Arizona államban született Denise, korábbi nyelvtanár és Paul Kevin Jonas korábbi lelkipásztor, jelenleg zeneszerzõ második fiaként. Joe eredetileg nem akart zenész lenni. Komikusnak készült és az All That címû show mûsorban akart dolgozni.

Magánélete:

Joe 2006-ban pár hónapig együtt járt Amanda Michalkával, az Aly&AJ lányduó egyik tagjával.
2008-ban a Burnin Up turnén összejött Taylor Swifttel, akivel állítólag telefonon szakított. A lány errõl késõbb Forever & Always címmel dalt is írt. 2009-ben egy kis ideig járt Camilla Belle-lel, akivel a "Lovebug" címû videóklipp forgatásán jöttek össze. Sokszor próbálták már összeboronálni Demi Lovatoval közös filmjük után, végül Demi 2010. március elején bevallotta, hogy együtt vannak Joe-val. Két hónapnyi együttjárás után a pár útjai különváltak. 2010 júliusa óta Ashley Greene színésznővel jár együtt. Joe és Ashley útjai 2011- ben különváltak.

Jonas Brothers

Együttes:

2004-ben megalapították a testvéreivel a Jonas Brothers nevű zenekart. Leszerződtek a Columbia Recordshoz, ahol még Sons of Jonas néven szerepeltek. 2005 nagy részét azzal töltötték, hogy számos turnén vendégelőadóként szerepeltek.Többek közt Kelly Clarkson-nal, Jesse McCartney-val, a Backstreet Boys-zal és a Click Five-val is álltak egy színpadon. 2006-ban kiadták első albumukat az It's About Time-ot. Nem sokkal később, az album megjelenése után, átszerződtek a Hollywood Records-hoz, ahol már Jonas Brothersként énekelték fel második albumukat. 2007-ben szerepeltek egy GAP reklámban, ahol a Jingle-t énekelték. 2008-ban kiadták harmadik albumukat A little bit longer címen, amely elérte az első helyet a Billboard 200-as listáján. Negyedik albumukat a Lines, Vines and Trying Times-t, pedig 2009-ben adták ki.

It's About Time (2005–2006)

A névadás során először a Sons of Jonas jött számításba, de végül a Jonas Brothers mellett maradtak. 2005-ben számos turnén szerepeltek vendégelőadóként, többek közt Kelly Clarksonnal, Jesse McCartneyval, a Backstreet Boys-zal... Ezt követték az első album munkálatai, melynek során olyan dalszövegírókkal dolgozhattak együtt, mint Adam Schlesinger (Fountains of Wayne), Michael Mangini (Joss Stone), Desmond Child (Aerosmith, Bon Jovi), Billy Mann (Destiny's Child, Jessica Simpson).

A csapat első kislemezét, a Mandyt, 2005. december 27-én adták ki. A dal videoklipje az MTV Total Request Live című műsorában, 2006. február 22-én került bemutatásra, ahol a lista negyedik helyére került. Time for me to Fly című daluk szerepelt az Aquamarie című filmben. Márciusban a Mandy szerepelt a Nickelodeon televízió Zoey 101: Spring Break-up című filmjében és a Zoey 101: Music Mix filmzenei albumon is, képviseltette meagát a Cartoon NetworkCartoon Fridays-jében is, illetve feldolgozták a Yo Ho (A Pirate's Life for Me) című dalt a DisneyMania 4. albumára.

Az It's About Time című első nagylemezük 2006. augusztus 6-án jelent meg. Az együttes megállapodása szerint csupán limitált számban, mintegy 50. 000 példányban került kibocsátásra. 2006. október 3-án Nick 2004-es szóló kislemeze, a Joy to the world újra kiadásra került a "The Ultimate Christmas Collection" című albumon. Szintén októberben az együttes feldolgozta a Kis hableányból ismert Poor Unfortunate Souls című dalt, mely a klippel együtt a Kis hableány különleges, kétlemezes kiadására is felkerült. 2007 elején a Columbia Records lemondott a Jonas Brothers további albumainak kiadási jogáról.

Jonas Brothers (2007-2008)
A kiadó nélkül maradt Jonas Brothers a Hollywood Recordshoz igazolt 2007 februárjában. Március 24-én két dal is kiadásra került két különböző albumon:Kids Of the Future a Robinson család titka filmzenei CD-n, és az I Wanna be Like You a Disney Mania 5-ön.

A Jonas Brothers többször is fellépett a Fehér Házban: 2007. április 9-én húsvétkor a White House Easter Egg Roll-on a nemzeti Himnuszt énekelték, 2007. június 27-én a Celebrating Women in Sports Tee Ball játékon szintén a Himnuszt adták elő, a játékok után pedig a saját dalaikkal szórakoztatták a piknik-fogadáson részt vetőket.

A saját nevükkel fémjelzett második album - Jonas Brothers - 2007. augusztus 27-én jelent meg. Az első héten felkerült a Billboard Hot 200 Chart-listára. Két kislemez-dal videoklipje is ez idő tájt jelent meg: a Hold On két héttel az album megjelenése előtt, az S.O.S. pedig két héttel utána. Augusztus 17-én vendégszerepeltek a Disney Channel Hannah Montana nevű sorozatában (Én és Mr. Jonas és Mr. Jonas és Mr. Jonas című epizódban). Augusztus 24-én a testvérek két dallal léptek fel a Miss Teen USA versenyen, az ezt követő napon pedig a Disney Channel Games záró-ceremóniáján. Augusztus 26-án Miley Cyrus oldalán társkonferáltak a Teen Choice Awards-on. November 18-án felléptek az America Music Awards-on, ahol előadták az S.O.S.-t. 2008 január. 31-én kezdték meg Look Me in The Eyes címmel turnéjukat Arizona államban.

A Little Bit Longer (2008-2009)

Harmadik stúdióalbumuk, A Little Bit Longer az USA-ban 2008. augusztus 12-én jelent meg. 2008. június 24-étől a csapat az iTuneson keresztül minden második héten egy új számot mutatott be a lemezről (jún.24: Burnin' Up; júl.15:Pushin' Me Away; júl.29: Tonight, aug.5: A Little Bit Longer).

A Disney Channel sztárja, Demi Lovato 2008. szeptember 23-án jelentette meg első lemezét "Don't Forget" címmel, melynek megvalósításában a Jonas testvérek is segédkeztek 6 szám megírásával. A Rocktábor című nagysikerű Disney-produkció soundtrackje 2008. június 17-én debütált a Billboard 200-on, és már az első héten 188.000 eladott példánnyal büszkélkedett. Ugyancsak ebben az évben "Legnagyobb áttörés" kategóriában a csapat elnyerte az American Music Awads díját is.

2008 nyarán kezdték meg Észak-amerikai, Burnin' Up nevű turnéjukat. Júliusban szerepeltek a Rolling Stone Magazine-ban – ők voltak a legfiatalabb banda, akik a magazin címoldalán szerepelhettek. Decemberben jelöltést kaptak az 51. Grammy Díjátadón a Legjobb Új Előadó kategóriában.

Lines, Vines and Trying Times (2009)
2009. június 16-án jelentették meg negyedik stúdióalbumukat "Lines, Vines and Trying Times" címmel. 2009-ben világkörüli turnéra indultak. Az American Idol című amerikai tehetségkutatóban Joe zsűriként szerepelt. A nagysikerű Rocktábor című film folytatását, a "Rocktábor 2 – A Záróbuli” című rock-and-roll musicalt 2010 szeptemberében mutatta be a Disney csatorna. Nick közben megalakította saját szóló projektjét Nick Jonas and the Administration címmel.

Joe Jonas

See No More
Joe Jonas első szóló száma a See No More 2011. június 3-án látott napvilágot a B96 Rádió élő adásában. A számot közösen Criss Brown-nal írta az énekes. A klip premierje 2011 július 1-én volt, amikor a rajongók először nézhették meg a számhoz készült klipet az E!News-on. A klipben Joe egy házban énekel egy lányról aki elhagyta őt és emiatt nem akarja látni többé.

Fast Life
Joe Jonas első önálló albuma 2011. október 11-én jelent meg "Fast Life" címmel. Az énekes elmondta, hogy azért választotta ezt a címet albumának, mert amikor dolgozott a felvételeken nagyon megerőltető és "gyors volt az élete". Elmondta azt is, hogy testvérei mellette álltak és mindenben támogatták. Nem sokkal később Jay Sean-nel és JoJo-val ment turnézni, hogy népszerűsítse lemezét. Később pedig Britney Spears-el is turnézott.

Just In Love
Joe második kislemeze a "Just In Love", 2011 szeptember 12-én jelent meg, s nem sokkal utána megjelent a hozzá készített klip is a rajongók nagy örömére. Joe elárulta, a számot egy volt barátnőjéhez írta akivel összevesztek. A középső Jonas a szerelemről énekel, és – egy francia fehérneműmodell által megformált – barátnőjével járja végig Párizst, többek között egy hálószobát is. Ez a jelenet eléggé megosztotta a rajongókat, ugyanis a Jonas család köztudottan nagyon vallásos, ezért is hordanak mindannyian tisztasággyűrűt.

Filmográfia:
Rocktábor (2008) Shane Gray
Éjszaka a múzeumban 2. (2009) Cherub (szinkronhang)
Jonas (2009-2010) Joe Lucas
Rocktábor 2. - A záróbuli (2010) Shane Gray
Vérmes négyes (2010-2012) Will

Diszkográfia:
It's About Time (2006)
Jonas Brothers (2007)
Jonas Brothers: Bonus Jonas Edition (2007)
A Little Bit Longer (2008)
Fast Life (2011)

Érdekességek:
- nem tud létezni az Iphone-ja nélkül
- rágja a körmét
- szereti ha a lányok érdekes akcentussal beszélnek
- szabadidejében szívesen fut
- imádja az epres sütit

Hivatalos oldalak:

Facebook: https://www.facebook.com/joejonas
Twitter: https://twitter.com/joejonas
Instagram: http://instagram.com/joejonas
Tumblr: http://fastlifeblog.tumblr.com/
3 felhasználónak tetszik: szavy, Selz1992, Bessie
2014. augusztus 08. 13:47 #3
- törölt felhasználó -    
http://kepfeltoltes.hu/140808/JJOuttakesSCENE_ESS-IMG_3095-copy-horz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Élete:
Joseph Adam Jonas néven látta meg napvilágot az Arizónia állambeli Casa Grande-ben 1989. augusztus 15.-én Paul Kevin és Denise Jonas második fiaként.Apja lelkész és zenész volt,anyja pedig jelnyelvtanár.Három testvére van Frankie Jonas, Nick Jonas, Kevin Jonas. A fiúk már kiskoruktól kezdve apjuk gyülekezeti kórusában énekeltek.Joe terveiben sose szerepelt,hogy színész vagy zenész legyen hanem komikusnak készült!

Karrier:

Korai évek:

A fiúk közöl Nickre figyeltek fel amikor egyszer anyja elvitte magával a fodrászatban és elkezdett Pán Péter dalokat énekelni így fedezte fel egy menedzser .Amíg Nick szóló albumán dolgozott Joe is elkezdett a Broadway-n szerepelni a Baz Luhrmann rendezése alatt futó Bohéméletben című előadásban.2005 elején a Columbia Records elnöke ,Steve Greenberg meghallgatta Nick albumát.Bár Stevenek nem tetszett album megtetszett neki a fiú hangja .Miután újra találkoztak Nick-kel már nem egyedül jött hanem testvéreivel és így előadták Please be mine című dalt amit közösen írtak.Mind a hármukat leszerződtette egy együttesként .Így alakult meg még a Sons of Jonas néven a később világ hírű Jonas Brothers.A fiúknak mégse tetszett név így avanzsálódtak át Jonas Brothers-é.

2005-2006-os évek

2005 nagy részében turnékon töltöttek ,mint vendég előadók!Többek között Kelly Clarksonl, Jesse McCartney, a Backstreet Boys és a Click Five turnéjain vendégeskedtek,de Aly & AJ-jel és a Cheetah Girls-zel egy drogellenes turnén is részvettek a fiúk. 2005. december 27-én jelent meg első kislemezük, a Mandy . A dal videoklipje is jó visszajelzéseket kapott amit MTV Total Request Live című műsorában, 2006. február 22-én került bemutatásra .Első albumuk 2006. augusztus 6-án jött ki It's About Time címmel.Ez az album csak csupán limitált számban, mintegy 50 000 példányban került ki a boltok polcaira. A Sony nem kívánta többé a zenekar további albumainak a kiadását így a bandának céget kellett váltania.Az album megjelenése 2006 februárjára lett volna ,de többször is visszavonták,mert Sony Music vezetőségében történt változások miatt is meg még a vezetőség egy dalt akartak tenni az albumra.A Aquamarie című filmben szerepelt a Time for me to Fly című daluk ,ami megjelent a film zenei albumán is 2006 februárjában. Márciusban pedig a Zoey 101: Spring Break-up című filmjében hallhattuk a Mandy-t és a Zoey 101: Music Mix filmzenei albumán is megtalálható volt.Az együttes egyre híresebb lett és zenéjüket hallhattuk Cartoon Network Cartoon Fridays-jében is .A fiúk feldolgozták a DisneyMania 4. albumára a Yo Ho című dalt.Az albumot 2006 . április 4-én adtak ki. 2006 nyarán megint résztvettek Aly & AJ turnéján .A American Dragon: Jake Long című Disney-sorozatnak a 2. évadjának a főcímdalát is ők írták .Októberben feldolgozták a A kis hableányból jól ismert Poor Unfortunate Souls című dalt. Második kislemezük a Year 3000 lett.A dal közkedveltté és pozitív visszajelzést kapott a Radio Disneyben. 2007 januárjában pedig a videó klipje a a Disney Channel-en debütált!

2007–2008-as évek :

A fiúk cég nélkül maradtak így gyorsan keresniük kellett egy új céget így történt,hogy 2007 februárjában a jelentkeztek a Hollywood Recordsnál.A fiúknak volt egy Baby Bottle Pops reklámjuk amit ebben az időben kezdtek adni. Március 24-én debütált két szám , két különböző albumon .Az egyik a Kids Of the Future a Robinson család titka filmzenei CD-n, és az I Wanna be Like You a Disney Mania 5-ön. 2007. április 9-én azt a megtisztelést kapták hogy felléphettek a Fehér Házban,ahol a nemzeti Himnuszt énekelték el. A nemzeti Himnuszt szintén elénekelték a Celebrating Women in Sports Tee Ball játékon.A játék után a vendégeket saját dalaikkal szórakoztatták. 2007. augusztus 27-én megjelent második albumuk Jonas Brothers címmel.Az album nagy sikereket ért el és már az első héten felkerült a Billboard Hot 200 Chart-listájára. Két kislemeznek a videó klipje is ilyenkor jelent meg,az egyik a Hold On,a másik pedig a S.O.S. Augusztusban nagyon sok tévés szereplést kaptak.Vendégszerepeltek a Disney Channel akkoriban nagy sikernek örvendő Hannah Montana című sorozatban .A sorozatban előadták a We've Got A Party With Us Miley Cyrusszal. Augusztus 24-én pedig a Miss Teen USA versenyen léptek fel két dallal.A fiúk egyre több díjátadón jelentek meg íyg részt vettek a Disney Channel Games záró-ceremóniáján ahol előadtak pár dalt.Az az évi Teen Choice Awards-on Miley Cyrusszal konferátori szerepet kaptak. Az America Music Awardson 2007. november 18-án, előadták az S.O.S. című számukat.Utolsó fellépésük a 2007-es évben a Dick Clark’s New Year’s Rocking Eventen volt,ahol a jól ismert Hold On és az S.O.S. című dalaikat adták elő a közönségnek. Look Me in The Eyes nevet viselő turnéjukat 2008. január 31-én kezdték el Tucson-ban.A turnén előadtak pár új számot a következő albumukról.

2008-2009-es évek

A A Little Bit Longer a fiúk a harmadik albuma 2008. augusztus 12-én jelent meg CDVU+ technológiával. 2008. június 24-én az iTunes kihirdette a rajongók legnagyobb örömére,hogy minden második héten négy számot közzétesz az albumról. 2008. március 22-én véget ért Look Me In The Eyes turnéjuk és bejelentették,hogy Avril Lavigne The Best Damn Things turnéján fognak fellépni a Boys Like Girls című dallukkal.2008-ban főszerepet kapott az egész banda a Disney Channel zenés filmjében a Rocktábor-ban. Hazánkban 2008. november 8-án debütált a film. Egyesült államokbeli premiereket több mint 16,1 millióan látták, ami a második legnézettebb Disney mozifilm a High School Musical 2 mögött. A zenéért elsősorban a Jonas Brothers a felelős, de természetesen a Mitchiet alakító Demi Lovato is sokat segített benne. Amíg a Camp Rock-ot forgatták,fiúk segített megírni 6 dalt jó barátjuknak, Demi Lovato-nak a hamarosan megjelenő Don't Forget című albumára.A fiúk elkezdték újabb turnéjukat 2008 nyarán ,ami a Burnin' Up nevet kapta.A turnéról film készült ,ami a The Jonas Brothers: 3D Concert Experience címet viseli. A film 3D-s verzióban volt látható a mozikban. A banda azt a megtisztelést kapta,hogy a 2008 –ban szerepelhettek a júliusi számban a Rolling Stone Magazine-ban és így a legfiatalabb bandává váltak, akik a magazin címoldalán szerepelhettek. 2008 decemberében a Jonas Brothers-t jelölték az 51. Grammy Díjátadón a Best New Artist-ra (Legjobb Új Művész) díjra.A banda bejelentette 2009. március 11-én, hogy negyedik albumuk hamarosan várható ,ami Lines, Vines and Trying Times nevet kapta.Az album 2009. június 16-án jelent meg és 2009. március 11-én közölték,hogy 2009-ben világ körüli turnéra indulnak, ám közvetlenül a fellépések megkezdése előtt, október közepén lefújták a koncertkörutat.Olyan pletykák is felrebbentek,hogy Joe drogproblémákkal küszködik,de néhány héttel később megcáfolta a dolgokat.2009. május 2.-án megkapták saját sorozatukat a Disney Channel-en.A sorozatban kitalált rock sztárokat alakítanak és a sorozatban igazi Jonas Brother számok is gyakran elhangzanak.A sorozat a három testvér életét követi ,hogy milyen sztárként normál iskolába járni.A filmsorozat második évadja a Jonasék Los Angelesben,ami 13 részből áll. 2011. június 3-án megjelent első szóló száma a See No More .Érdekesség,hogy a számot Criss Brown-nal írta .2011. október 11-én megjelent Joe szóló albuma Fastlife néven.2011 szeptember 12-én megjelent második kislemeze Just In Love címmel.2013 őszén a banda feloszlott,mert feszültté vált a légkör a zenekaron belül és a fiúk jobbnak látták,ha feloszlanak.

Diszkográfia:

It's About Time (2006)
Jonas Brothers (2007)
Jonas Brothers: Bonus Jonas Edition (2007)
Camp Rock CD (2008)
Camp Rock 2: The Final Jam CD (2010)
Fast Life CD (2011)

Filmográfia

2011 Jonas Brothers: The Journey (dokumentumfilm)
2010 90210 (2010. novemberi rész) szerep: saját maga
2010 Hot In Cleveland (1 epizód)
2010-2012 Vérmes négyes
2010 Sonny With a Chance
2010 Camp Rock 2
2009 Jonas Brothers: The 3D Concert Experience
2009 Éjszaka a múzeumban 2.
2009-2010 JONAS / Jonas L.A.
2008 Camp Rock
2008 Band in a Bus (DVD)
2008Jonas Brothers: Living the Dream
2008 Hannah Montana/Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tour

Érdekességek:
-Ő legtársaságkedvelőbb testvér hármójuk közül.
-Hihetetlen jóhumora van.ami nem meglepő,mert elvileg komikusnak készült.
-Játszik keyboard-on, gitáron, tamburinon.
-Minden reggel ahogy felkel futni megy.- Régen a tesóival mindíg felléptek a templomban ahol laktak.
- Imádja a Strawberry Creme Frappucino-t és a Passion Tea Lemonade-et.
-A srácok közül ő a leghangosabb.
-Tamburinját a Guitar Centerből kapta.
-Akusztikus gitárját Fekete Gyöngynek hívják.
-Egyszer vezette a Turnébuszt és majdnem össze is törte.
-Fehér iPod-ja van.
-Flat-iron és Evada Control hajzselét használ.
-Néha mielőtt aludni megy Beethovent hallgat.
-Kínai horoszkópja a kígyó.
-Mint a tesói Nick és Kevin, Joe is hord egy tisztasággyűrűt.
-Rossz szokása, hogy rágja a körmeit.
-Egyik kedvenc márkája a LaCoste.
-Kedvenc szerzője Dr.Seuss.
-Joe első külföldi utazása Mexikóba vezetett.
-Az első darab amit színházban látott a Homeward Bound.
-Mikor Joe kisebb volt, egyszer beszorult a feje a tamburinjába.
-Nagy rajongója a Penn State egyetem amerikaifoci csapatának.
-Joe első állását gyerekként kapta és havat lapátolt.
-Joe legnevetségesebb újévi kívánsága az volt, hogy tudjon beszélni az állatokkal.
-Joe legcsikisebb pontja a nyaka.
-Az az első album, amit Joe valaha vett, egy Britney Spears CD volt a 7-11 benzinkútnál.
-Egyszer azt álmodta, hogy üldözi egy óriási béka és Avril Lavigne követi.
-Joe kabalái a barátai.
-Ha élhetne a múltban a 60-as vagy a 70-es éveket választaná.
2014. augusztus 08. 15:43 #4
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3669
Csatolások: 40065
Azonosító: 158683
Joseph Adam Jonas néven született 1989 augusztus 15.-én, Arizonában. Édesanyja Denise Miller, jelnyelv tanár és énekesnő volt, édesapja, Paul Kevin Jonas pedig lelkész volt. Három testvére van, egy bátyja Kevin, és két öccse, Nick illetve Frankie.

SZÍNÉSZI KARRIER

2007 augusztusában tűnt fel először a televízió képernyőn, amikor testvéreivel (Kevin és Nick) vendégszerepeltek a Hannah Montana című Disney sorozat, Me and Mr. Jonas and Mr. Jonas and Mr. Jonas című epizódjában.
Ebben az évben kapta meg a Disney Channel 2008 június 20.-án bemutatott filmének, a Camp Rocknak (Rocktábor) a főszerepét, Demi Lovato oldalán. Joe, Shane Gray karakterét alakította, aki testvéreivel Nate-tel (Nick Jonas) és Jason (Kevin Jonas) a nyári szünetet bácsikájuknál a Rocktáborban töltik. A filmben elhangzó dalokat tartalmazó lemez 2008 június 17.-én jelent meg.

2009-ben indult útjára a Jonas tesók vígjátéksorozata, Jonas címmel melyben Joe Lucast alakította. A sorozatban Joe, Nick és Kevin mellett feltűnt a legkisebb Jonas, Frankie is. A sorozatból két évad készült. 2009-ben a srácok feltűntek a mexikói sorozat, az Atrévete a soñar egy epizódjában.

2010 szeptember 3.-án mutatták be Amerikában a Camp Rock második részét, Camp Rock 2: The Final Jam címmel. 2010 augusztusában adták ki Camp Rock 2 : The Final Jam címmel a film dalait tartalmazó lemezt.

ZENEI KARRIER

2005 elején, a Columbia Records elnöke, Steve Greenberg szerződést kötött a a három Jonas fiúval, Nickkel, Joe-val és Kevinnel. Eredetileg Sons of Jonas lett volna a formáció neve, végül Jonas Brothers lett a trió neve.

A formáció első kislemeze, a Mandy 2005 decemberében jelent meg, ezt követte 2006 márciusában a második kislemez a Year 3000.
Az első Jonas Brothers album 2006 augusztus 8.-án jelent meg Amerikában, It's About Time címmel.
A lemezen szereplő Time for Me to Fly című dal felcsendült a 2006-os Aquamarine című filmben.

Az albumot 2005 november 5.-én kezdték el népszerűsíteni, majd 2006 január 28.-án a Jonas Brothers American Club Tour elnevezésű turnén.

2007 elején a Columbia Records szerződést bontott a Jonas Brotherssel, akik ezt követően a Hollywood Records-al írtak alá. Már a Hollywood Records gondozásában jelent meg második albumuk, melynek címe Jonas Brothers. Az albumról négy kislemez, a Year 3000, a Hold On, az SOS és a When You Look Me in the Eyes jelent meg.

A Jonas Brothers 2008 augusztus 12.-én jelentkezett 3. albumukkal, melynek a A Little Bit Longer címet adták. Az album címadó dalát a A Little Bit Longert Joe öccse Nick írta. Erről az albumról szintén négy kislemez jelent meg, a Burnin' Up, az azonos című A Little Bit Longer, a Lovebug és a Tonight.

Lines, Vines, and Trying Times címmel, 2009 nyarán jelent meg negyedik albumuk. Az album vegyes kritikákat kapott mind a kritikusoktól mind a rajongóktól. Ebben az évben 3 kislemezt adtak ki a srácok (Paranoid, Fly With Me, Keep It Real). 2009 májusában az albumot népszerűsítő turnéra indultak, valamint egy nyári koncert sorozattal is megörvendeztették rajongóikat.

2013 októberében a fiúk hivatalosan is bejelentették, hogy feloszlik a Jonas Brothers.

SZÓLÓ KARRIER

Még az együttes fennállása alatt, 2011 októberében megjelent Joe Fastlife című lemeze, melynek előfutárai a júniusban és szeptemberben megjelent See No More és Just in Love című kislemezek voltak.
Az albumon közreműködött Chris Brown és Hit-Boy is.

ÉRDEKESSÉGEK JOERÓL
× becenevei: Joe, JJ, DJ Danger,
× 12 évesen jelentkezett a Bohémélet című operába,
× míg testvérei mindig is énekesi karrierről álmodtak, addig Joe komikus szeretett volna lenni,
× szabadidejében szívesen fut,
× kedvenc filmje a Dumb és Dumber,
× kedvenc színe a kék,
× Joe Instagram-profilja: instagram.com/joejonas

DÍJAK, JELÖLÉSEK
× 2011 … Kids Choice Awards / Kedvenc televíziós színész - jelölt
× 2010 … The Soup Awards - jelölt
× 2010 … The Soup Awards - nyert
× 2009 … Kids Choice Awards / Kedvenc televíziós színész - nyert
× 2008 … Los Premios MTV Latinoamérica / A legdivatosabb sztár - nyert

MAGÁNÉLETE
2005-BEN Mandy VanDuyne volt a barátnője, majd a szakítás után összejött az amerikai színész-énekesnővel Amanda Michalkával, akivel 2006-ig alkottak egy párt. 2008-ban rövid ideig Taylor Swift énekesnővel randizgatott. A Lovebug című videoklip forgatásán Camilla Belle színésznővel jött össze, a pár 2009-ben szakított. Még ebben az évben állítólag volt egy futó kapcsolata Brenda Songgal. 2010. márciusában, Demi Lovato bevallotta, hogy együtt vannak Joe-val, két hónap együtt járás után azonban szakítottak. 2010 és 2011 között az Alkonyat filmek sztárja, Ashley Greene volt a barátnője. 2012-től, 2014 nyaráig a svájci származású, New Yorkban illusztrátorként és grafikus tevezőként dolgozó Blanda Eggenschwiler volt a párja.

FILMOGRÁFIA
2010-2012 .. Vérmes négyes/Hot in Cleveland - Will
2010 .. Sonny, a sztárjelölt/Sonny with a Chance – Joe Jonas
2010 .. 90210 – Joe Jonas
2010 .. Rocktábor 2. - A záróbuli/Camp Rock 2: The Final Jam - Shane Gray
2009-2010 .. Jonas - Joe Lucas
2009 .. Atrévete a soñar (mexikói sorozat) Joe Jonas
2009 .. Zapping Zone (Argentin sorozat) – Joe Jonas
2009 .. Éjszaka a múzeumban 2./Night at the Museum: Battle of the Smithsonian - Cherub (szinkronhang)
2008-2010 .. Jonas Brothers: Living the Dream (valóság show) – Joen Jonas
2008 .. Rocktábor/Camp Rock – Shane Gray
2007 .. Hannah Montana – Joe Jonas

DISZKOGRÁFIA
SZÓLÓ LEMEZ

2011 - Fastlife

JONAS BROTHERS
2009 - Lines, Vines and Trying Times
2008 - A Little Bit Longer
2007 - Jonas Brothers
2006 - It's About Time

2010 - Camp Rock 2 : The Final Jam
2008 - Camp Rock

KISLEMEZEK
SZÓLÓ

2011 - See No More
2011 - Just in Love
JONAS BROTHERS
2009 - Paranoid Paranoid
2009 - Fly With Me
2009 - Keep It Real
2008 - Burnin' Up
2008 - A Little Bit Longer
2008 - Lovebug
2008 - Tonight
2007 - Year 3000
2007 - Hold On
2007 - SOS
2007 - When You Look Me in the Eyes
2006 - Year 3000
2005 - Mandy
1 felhasználónak tetszik: lucymharding
2014. augusztus 09. 11:16 #5
Selz
Selz
leighade™

Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
Hozzászólás: 4448
Csatolások: 136925
Azonosító: 155975
Élete
Joseph Adam Jonas 1989. augusztus 15-én látta meg a napvilágot Arizónában. Vallásos családból származik, apja, Paul lelkész, és zenész volt. Anyja Denise, jelnyelvtanár és a templomi kórus tagja. Három testvére van Kevin, Nick és Frankie.

Karrier
Zene:
A három testvér közül először Nickre figyeltek fel, akik leszerződtettek egy stúdióhoz. Akkor Joe és Kevin még csak Nick háttér vokalistái voltak. A fiúk talákoztak a Columbia Records elnökével, Steve Greenbergel, akinek előadták a Please be mine című számot, a kiadó pedig úgy döntött egy együttesként szerződtetik le őket, így jött létre a Sons of Jonas nevű banda. Az első kislemezüket, a Mandy-t, 2005. december 27-én adták ki. 2006 augusztus 8-án kiadták első albumukat, ami az It's About Time nevet kapta. Az album azonban a vártnál kevesebb példányban kelt el, ezért otthagyták a kiadót és leszerződtek Hollywood Records-cal, ahol Jonas Brothers néven folytatták. Első fellépésük a Fehér Házban volt 2007 áprilisában, ahol a nemzeti Himnuszt énekelték. Később kiadták második albumukat Jonas Brothers néven. A korong már a legelső héten felekrült a Billboard Hot
200 Chart-listára. A banda rengeteg fellépésen részt vett, például két dallal léptek fel a Miss Teen USA versenyen. A 2006-os Teen Choice Awards-on konferátori szerepet kaptak Miley Cyrus oldalán.
2008-ban A Jonas Brothers megkezdte a Look Me in The Eyes turnéját, később pedig kiadták harmadik albumukat A Little Bit Longer néven. A turné után bejelentették, hogy fellépnek Avril Lavigne The Best Damn Things turnéján. 2008 nyarán a Jonas Brothers megkezdte Észak-amerikai turnéját, a Burnin' Up turnét, amely július 4-én a Molson Amphitheatre-ben, Toronto-ban vette kezdetét. Július 14-én Nick bejelentette, hogy a bandának már csak öt dalt kell írnia, hogy megjelenhessen negyedik stúdióalbumuk. 2009 nyarán megjelent negyedik albumuk a Lines, Vines and Trying Times névvel, majd később azt is bejelentették, hogy 2009-ben világkörüli turnéra indulnak.
Színészet:
A banda színészi karrierje 2007-ben kezdődött, amikor szerepet kaptak az akkori egyik legnépszerűbb Disney-sorozatban, a Hannah Montanaban, valamint felléphettek a Hannah Montana Best of Both World turnén is. 2008-ban szerepet kaptak a Camp Rock című filmben, ahol a Connect 3 nevű banda három tagját alakították. Szintén ebben az évben megjelent saját sorozatuk, amit a Look Me in the Eyes turnéja alatt a vettek, aminek címe a Jonas Brothers: Livin' the Dream lett, mely szeptember 5-én debütált. A sorozat bemutatja életüket a turné alatt, a próbákat, az utazást, koncerteket, tanulást és a magánéletüket a családjukkal, barátaikkal. 2009-ben szintén megjelent saját sorozatuk a Jonas névvel. Ebben a sorozatban a srácok kitalált rocksztárokat alakítanak, valamint azt mutatják be, milyen sztárként normális iskolába járni. Ugyanebben az évben a sorozatnak megjelent a második évada, ami a Jonas L.A. címet kapta. Ebben az évadban a fiúk, Stella és Macy Los Angelesbe utaznak és itt folytatják tovább életüket. Ezután a banda 3 éves szünetre ment.

Szólókarrier
Joe 2011 október 11-én szólóalbumot ad ki Fast life címen. Ez műfajilag különbözött attól, amit a Jonas Brothers-tól hallhattunk. Júniusban megjelent az album első kislemeze a See No More, majd ezt követte szeptemberben a Just in Love. Joe részt vett Britney Spears európai turnéján is, és turnézott Jay Sean-nel is.

Magánélet
2006-ban kezdett randizni Amanda Michalkával, az Aly&AJ lányduó egyik tagjával. 2008-ban összejött Taylor Swift énekesnővel, akivel véget vetett kapcsolatának, mután találkozott a színésznő, Camilla Bellel. A pár 2009-ig volt együtt, majd Joe elkezdett randizni Demi Lovatóval, akivel 2010 márciustól, májusig voltak együtt. Később szóba hozták Ashley Greene-nel is. 2012-ben jött össze egy svájci modellel, Blanda Eggenschwilerrel, akivel 2014 júliusáig járt együtt.

Érdekességek
- Egyik rossz szokása, hogy rágja a körmeit
- Két autója van
- Szabadidejében szeret edzeni és futni
- Kedvenc édessége az epres sütemény
- Tesóival ellentétben, ő korábban komikus és komédia író akart lenni

Díjak és jelölések
2008: Los Premios MTV Latin-Amerika, Legdivatosabb sztár - Nyert
2009: Kids Choice Awards, Kedvenc Televíziós színész - Nyert
2010: The Soup Awards - Nyert
2010: Teen Icon Awards, Legikonikusabb Twitteres - Nem Nyert
2011: Kids Choice Awards, Kedvenc Televíziós Színész - Nem Nyert

Filmográfia
Filmek:
2008: Camp Rock - Shane Gray
2009: Jonas Brothers: The 3D Concert Experience - Je Jonas
2009: Night at the Museum: Battle of the Smithsonian - Cherub
2010: Camp Rock 2: The Final Jam - Shane Gray
2011 : Jonas Brothers: The Journey - Joe Jonas
Sorozatok:
2007 : Hannah Montana - Joe Jonas
2009–2010: JONAS - Joe Lucas
2010, 2012: Hot in Cleveland - Will Moretti
2010: Sonny With A Chance - Joe Jonas
2010: 90210 - Joe Jonas
2012: Married to Jonas - Joe Jonas
2012: The Next: Fame Is at Your Doorstep - Joe Jonas

Diszkográfia

Jonas Brothers:
It's About Time (2006)
Jonas Brothers (2007)
Szóló:
Fastlife (2011)
1 felhasználónak tetszik: Direction Rajongo6
2014. augusztus 09. 19:49 #6
- törölt felhasználó -    
Köszönöm a lehetőséget! blush.gif meghajolo.gif

AMIT TUDNI KELL RÓLA:
Joseph „Joe” Jonas amerikai énekes, zenész, színész és táncos. 2004-től kezdve aktív a zenei szakmában, azonban az áttörését a 2005-ben megalakult pop-banda, a Jonas Brothers hozta meg számára, ahol ő volt az énekes. A banda 2013 őszén oszlott fel, azóta szólóba kezdett. Színészként 2007 óta tevénykedik, először a Hannah Montana-ban kapott szerepet, azonban a legtöbben a 2008-as Rocktábor filmből, és a Jonas sorozatból ismerhetik. 2011 óta saját maga készíti zenéjét, legutóbb John Legens Love in The Future albumában segédkezett a Dreams dalban.

KORAI ÉVEK:
Joseph Adam Jonas néven született 1989. augusztus 15-én az Arizona-i Casa Grande-ban az Amerikai Egyesült Államokban. Édesanyja Denise (Miller) Jonas egykori jelnyelv-tanár és énekesnő, édesapja Paul Kevin Jonas Sr. dalszerző, zenész és egykori lelkész az Assemblies of God templomban. A New Jersey-i Wyckoff-ban nőtt fel. Három testvére van, egy bátyja Kevin és két öccse, Nick és Frankie. Szülei zenei múltjának köszönhetően Joe-t kiskora óta érdekelte az előadó művészet, ezért már fiatalon részt vett zeneórákon, pontosabban zongorázni tanult, míg Nick és Kevin a gitáron játszott. Azonban a zene mellett leginkább mindig is a komédia érdekelte, komikus akart lenni, de végül a zenei karrier mellett döntött. Az Eastern Christian High School-ban tanult North Haledonban, New Jersey-ben. Karrierjét még a 90-es években kezdte testvéreivel, amikor a Burger King, a Clorox és a Lego reklámjaiban szerepeltek.

JONAS BROTHER: (2005-2013)
Az egész Jonas Brothers Nick Jonas által alakult meg, miután egy szólóprojektbe kezdett. 2004 szeptemberében került a Columbia Records kezébe Nick egyik régi dala, a Joy To The World, ami elnyerte tetszésüket, ezért albumot akartak készíteni a tehetséges fiúval. Decemberre tervezték a lemez kiadását, de az albumot visszadobta a kiadó. Ezután Nick elkezdett közösen dalokat írni testvéreivel az albumra. Steve Greenberg – aki a Columbia Records új elnöke volt akkoriban – meghallgatta Nick egyik dalát, amelyben megkedvelte a fiú dalát, ezért találkozót szervezett vele. A találkozón Nicket elkísérte két testvére is, ahol egyik közösen megírt dalukat adták elő együtt, a Please Be Mine-t. Stevennek tetszett a dal, ezért Daylight/Columbia Records leszerződtette a három fiút, mint bandát. A kiadó több nevet is javasolt a fiúknak, első körben a Sons of Jonas néven futottak a fiúk, de felmerült a The Jonas Trio, a The Sons of Jonas, a Jonas, Jonas, Jonas és a Run Jonas Run is, azonban végül a Jonas Brothers nevet választották, és ez lett a banda hivatalos neve.

A 2005-ös év leginkább a turnézásról szólt, több olyan sikeres és világszerte ismert előadóval is turnéztak, mint Kelly Clarkson, Jesse McCartney, a The Backstreet Boys és a Jump5. Az év vége fele Aly & AJ-vel, valamint a Párduclányokkal játszottak egy színpadon. Első kislemezük a Mandy volt, amely 2005. december 27-én jelent meg. Ehhez persze videoklip is készült, ám ez csak 2006 februárjában érkezett meg. 2006 elején a The Veronicas lányok turnéjának voltak a nyitózenekara. Első nagylemezük eredetileg 2006 februárjában érkezett volna, azonban a lemezkiadó többször is visszadobta az albumot, többek közt a Sony-nál kialakult feszültségek miatt, akik még egy kislemezt akartak látni az albumon. A lemezre két dalfeldolgozás is készült, ezek a brit Busted-től a „Year 3000” és a „What I Go to School For” volt. A fiúk készítettek egy külön dalt, a Time For Me To Fly-t ami az év februárjában jelent meg, és egyben az Aquamarine című film egyik betétdala lett. Mandy dalukat a Nickelodeon egyik legsikersebb műsorában, a Zoey 101: Spring Break Up epizódjában is lejátszották, valamint a Cartoon Network Cartoon Cartoon Fridays műsorában is leadtak. A banda a Karib Tenger Kalózai egyik dalát, a Yo Ho-t is feldolgozta, ez pedig a Disneymania negyedik albumára is felkerült, ami 2006. áprilisában jelent meg. 2006 nyarán szintén Aly & AJ-vel turnéztak a fiúk. A Disney egyik sorozatához, az Amerikai Sárkány: Jake Long második évadához a Jonas Brothers készítette a betétdalt. Az első stúdiólemez végül 2006. augusztus 8-án került a boltok polcaira. A lemez sikeres volt, azonban a Sony már nem volt annyira érdeklődő a banda iránt, így a fiúk a lemezkiadó-váltást fontolgattak. Október 3-án érkezett a fiúk első karácsonyi lemeze, a Joy To The World: The Ultimate Christmas Collection, aminek Nick egykori dala volt az inspirációja. Szintén októberben feldolgozták a Kis Hableány-ból ismert „Poor Unforunate Souls” dalt is, ami végül a sikerekhez mérten felkerült a Kis Hableány soundtrack lemezére. Az album második kislemeze, a „Year 3000” (a Busted feldolgozása) 2007. januárjában a Disney csatornán mutatkozott be először. Az év elején a Columbia Records megvált a fiúktól, ezért kiadó nélkül maradtak azonban még februárban rájuk talált a Hollywood Records, akik rögtön lecsaptak a 3 tehetséges fiúra, ezzel leszerződtetve őket. Március 24-én két daluk is megjelent: a „Kids of the Future”, amelyet a Robinson család titka c. filmhez készítettek, valamint újra helyet kaptak az immár ötödik alkalommal megjelenő Disneymania lemezen „I Wanna Be Like You” dalukkal. Első fehérházas fellépésük 2007. április 9-én volt a minden évben megtartott White House Easter Egg Roll partin, ahol elénekelték a nemzeti himnuszt George Bush elnöknek. Június 23-án vette kezdetét The Marvelous Party Tour turnéjuk, amely keretein belül az USA 46 helyén léptek fel egészen október végéig bezárólag. Június 27-én szintén a Celebrating Woman is Sports Tee Ball játékon szintén ők énekelték el a himnuszt, valamint egy kisebb műsorral is szolgáltak legismertebb dalaikból. Második, saját elnevezésű nagylemezük, a Jonas Brothers 2007. augusztus 7-én jelent meg, amely rögtön az ötödik helyen debütált a Billboard Hot 200 ranglistáján. Még mielőtt az album megjelent kiadtak két kislemezt, május 22-én a Hold On-t, valamint augusztus 7-én az S.O.S.-t. Augusztus 17-én a Hannah Montana egyik epizódjában játszottak, valamint a műsor után Miley Cyrusszal előadták a We Got The Party dalt is, amelyet 10.7 millióan láttak csak a nyitóestén. Augusztus 24-én a Miss Teen USA szépségversenyen léptek föl, amelyet egész amerikában levetítettek élő adásban. 26-án Miley Cyrusszal a Teen Choice Awards keretein belül adták át az egyik díjat. November 18-án az American Music Awards díjátadtón léptek fel S.O.S. dalukkal. November 22-én a Macy’s 81-ik Hálaadási parádéján szerepeltek. Az évet a Dick Clarks’s New Year’s Rockin’ Eve gáláján zárták, szintén egy fellépéssel.

2008 január 31-én vette kezdetét immár harmadik saját turnéjuk, a Look Me In The Eyes Tour. A turné mellett még év elején elkezdték írni és felvenni a dalokat harmadik albumukra, amely az A Little Bit Longer nevet kapta. Június 24-én az iTunes bejelentette, négy dalt az albumtól 2 hetenként fognak kiadni. Június 24-én a Burnin’ Up, július 15-én a Pushin’ Me Away, július 29-én a Tonight és augusztus 5-én az A Little Big Longer kislemezek jelentek meg, míg a teljes album augusztus 12-től volt kapható. Miután a Look Me In The Eyes turné márciusban véget ért, Avril Lavignel álltak össze a fiúk egy közös turnéra, a Best Damn Tour-ra, ahol ők és a Boys Like Girls voltak a nyitózenekar. Ezzel májusban Európába is eljutottak a Jonas tesók, ahol eddig még nem játszottak. Ez az év nemcsak új albumot és turnét ígért, hanem új filmet is, a Rocktábort. A banda nem mellesleg ugyanebben az évben 6 dalt írt és producerált Demi Lovato új albumára, a Don’t Forget-re. A Rocktábor soundtrack-je június 17-én jelent meg és debütált a harmadik helyen a Billboard 200-on, valamint 188 ezer másolat fogyott el belőle még az első héten. 2008 nyarán kezdték következő észak-amerikai turnéjukat, a Burnin’ Up Tour-t, amely harmadik nagylemezüket és a Rocktábor dalait promotálta. A turné július 4-én vette kezdetét, és egészen 2009 márciusáig tartott. Július 14-én Demi Lovatóval és Taylor Swifttel léptek fel egy színpadon, Demivel a This Is Me, Taylorral pedig a Should’ve Said No dalt adták elő. A műsor mellett a banda azt is bejelentette, már 5 dal elkészült közelgő negyedik albumukra is. Mindkét fellépés felkerült első 3D-s önéletrajzi lemezükre, a Jonas Brothers: The 3D Concert Experience-re. Az élő-lemez 2009 február 22-én jelent meg teljes formájában. Júlusban a Rolling Stone magazin címlapját is uralták a fiúk, ezzel pedig a legfiatalabb banda lettek, akik valaha is a magazin borítóján szerepelt. Augusztus 22-én Cleveland-ben a Rock and Roll Hall of Fame-ben léptek fel, ahol teltházas koncertet adtak. Decemberben jelölték őket az 51-ik Grammy díjátadón a legjobb új előadó kategóriában. 2009-ben az R&B egyik legnagyobb személyével, Timbaland-del dolgoztak együbb Dumb dalán, amely Shock Value 2 albumára is felkerült. Nemcsak Timbalanddel, de Chris Brown-nal is együtt dolgoztak ugyanebben az évben. Február 14-én a Saturday Night Live 34-ik évadában léptek fel. Negyedik stúdióalbumuk, a Lines, Vines and Trying Times első megjelenési dátuma június 15-e volt. Március 11-én egy világkörüli turnét jelentettek be 2009 közepére, ahol a Wonder Girls kísérné őket nyitózenekarként. Az album első kislemeze, a Paranoid 2009 május 12-én jelent meg, míg a második, a Fly With Me június 9-én érkezett. A Lines, Vines and Trying Times június 16-án jelent meg hivatalosan, és lett második nagylemezük, ami első helyen debütált a ranglistákon. Július 7-én bejelentették, átszerződtek a Honor Society lemezkiadóhoz, amelyet ők maguk alapítottak a Hollywood Recordsszal. Egy hónappal később Send It On dalukat a Radio Disney mutatta be először. A dalt Selena Gomez, Miley Cyrus és Demi Lovato segítségével készítették a Disney’s Friends for a Change eseményre, ahol a környezetvédelem volt a fő cél. A dal kislemezként is megjelent, méghozzá augusztus 14-én, ugyanakkor amikor a Disney csatornán debütált a hozzá érkező videoklip. Augusztus 9-én házigazdái és fellépői voltak a 2009-es Teen Choice Awards gálának. November 10-én jelent meg második élő-lemezük, a Jonas Brothers: Live: Walmart Soundcheck CD+DVD. Joe 2010 januárjában zsűri volt az American Idol-ban. 2010-ben leginkább színészi karrierjükre koncentráltak, hisz megjelent a Rocktábor második része, valamint saját sorozatuk, a Jonas L.A. második évada is. 2010 vége fele a fehér házban koncerteztek Paul McCartney Gershwin díja tiszteletéből, valamint egyik dalát, a Drive My Car-t is feldolgozták.

2011 decemberében, hosszú idő után jelent meg új dal a fiúktól, a Dance Until Tomorrow, azonban Kevin eloszlattak a kételyeket az összeállással, és elmondta, hogy most még nem, de a jövőben újra össze fognak állni. 2012 március 6-án jelent meg egy videó a banda hivatalos twitter fiókjában, ahol a fiúk egy otthoni stúdióban ülnek és zenélnek, ezzel megerősítve a visszatérésüket. Május 1-jén bejelentették, hogy elváltak útjaik a Hollywood Recordsszal, ezzel pedig Jonas Records kiadójuk is megszűnt létezni. Augusztus 17-én a Ryan Seacrest műsorban volt az első közös Jonas koncert a Rocktábor óta. Szeptemberben két új koncertet jelentettek be visszatérésük alkalmából Oroszországban, november 6-án Szentpétervárra, november 8-án pedig Moszkvába, valamint a Fülöp-Szigetekre és Malajziába is egyet-egyet. Október 3-án jelent meg legújabb daluk előzetese, mely a Meet You In Paris volt. A visszatéréshez október 11-én tartották az első USA-beli koncertet, amelyet a Radio Music Hall-ban tartottak meg New York-ban. Itt több dalt is előadtak, többek közt készülő 5-ik nagylemezükről a Let’s Go-t is, valamint a Wedding Bellst és a First Time-ot is itt hallhatták először a rajongók. Október 29-én két koncertet jelentettek be Los Angelesben. Decemberben a Jingle Ball-on léptek fel, ezzel együtt pedig újabb koncert dátumokkal kedveskedtek a rajongóknak. 2013 február és márciusa között Dél-Afrikában, február 28-án pedig Chile-ben léptek fel. Ötödik stúdióalbumuk megjelenése 2013-ra volt tervezve. Április 2-án jelent meg az album első kislemeze, a Pom Poms. Második kislemezként a választás a Firts Time-ra esett. amely június 25-től volt kapható. Július 10-én a banda bejelentette, az új album a V (Five) nevet kapta. Október 9-én lemondták a hatalmasnak tervezett turnét. A turné lemondása után minden kezdett egyre „rosszabb” lenni, a banda twitter fiókja inaktív lett, a fiúk szóló projektjei pedig kezdtek egyre aktívabbak lenni. Október 29-én egy hivatalos közleményben tudatták a rajongókkal, hogy 9 év után a banda feloszlik, valamint hogy az ötödik nagylemez sem fog már megjelenni.

SZINÉSZI KARRIER:
Első színészi szerepét 2003-ban a Cartaz Cultural című sorozatban kapta. Nemcsak tévészínészként, de a Broadway-en is megmutatta tehetségét 2004-ben, a La bohéme produkcióban. Ezután 2007-ben láthattuk újra a képernyőn a Disney nagysikerű Hannah Montana sorozatában, ahol testvéreivel egy egész epizódban játszottak valamint énekeltek Miley Cyrusszal. Az áttörést azonban a 2008-as Rocktábor című film hozta meg számára színészként, ahol szintén testvéreivel kapott főszerepet. Itt Shane Gray-t alakította Demi Lovato oldalán. 2008-ban még a The Disney Channel Games mini-sorozatban is helyett kapott, itt nem bújt külön szerepe, hanem saját magát adta. 2009-ben az Éjszaka a Múzeumban második részéhez adta Cherub hangját. Még ebben az évben a banda sikereihez mérten kapott egy saját sorozatot a Disney csatornán, a Jonas-t, aminek 2010-ben második évada a Lonas L.A. néven futott. A sorozatban a fiúk a Lucas tesókat alakítják, és próbálnak beilleszkedni a mindennapi életbe, miközben hatalmas rajongótáborral rendelkező tinisztárok. 2009-ben nemcsak a fiúk sorozata, de első 3D koncert lemeze is megjelent, a Jonas Brothers: A 3D koncertélmény!. 2010-ben a Rocktábor 2. – Záróbuliban játszotta a már ismert Shane Grey-t. Ebben az évben még egy epizódban feltűnt a Vérmes négyes sorozatban is, ahol 2012-ben ismét vendégszerepelt Will-ként. Valamint még ebben az évben (2010) megfordult a CW egyik sikersorozatában is, a 90210-ben. 2012-ben testvére Kevin sorozatot kapott az E!-n, ahol Joe is vendégszerepelt egynéhányszor. Ugyanebben az évben az MTV Punk’d showjában játszott, ahol megszívatták. Jelenleg szünetelteti színészi karrierjét, hogy szóló zenei pályáját egyengesse.

SZÓLÓ KARRIER: (2011-jelenleg)
Első saját kislemeze a Rocktábor idején készült el, 2008-ban és a Gotta Find You címet viselte. 2010 május 19-én jelentette be, hogy belekezd első szólóalbumába. Egy évvel később, 2011 május 16-án közölte a rajongókkal, hogy első szólódala a „See No More” nevet kapta, és hogy június 3-án lesz a dalpremier. Augusztus 4-én szintén jóhírt osztott meg a rajongókkal, amikoris bejelentette csatlakozik a pop királynőjéhez, Britney Spearshez Európai turnéján, amely október 16-án startol. Szeptember 9-én jelent meg második kislemeze, a Just in Love, amely a RyanSeacrest.com-on debütált. A videoklip premiere szeptember 12-én volt az E! Online-on, valamint a klipet hozzá a szerelem városában, Párizsban forgatta. Első szólóalbumának promótáló turnét hirdetett Jay Seannal közösen, a turné pedig a Joe Jonas & Jay Sean Tour nevet kapta, valamint szeptember 9-től október 6-ig tartott. A turnén JoJo is tiszteletét tette, mint a nyitóelőadó. Debütáló stúdióalbuma, a Fastlife október 11-én jelent meg, és debütált a Billboard 200 listáján a 15-ik helyen, az első héten 18 ezer eladással. Szeptember 2012. május 2-án bejelentette, hogy szerződést bontott a Hollywood Recordsszal, és hogy mostantól ő maga producerálja majd zenéjét. 2013-ban John Legendnek írta a Dream című dalt Love In The Future albumához. 2013-ban még Miles Fisher-el is készített egy közös dalt, ám itt nem csak dalszöveget írt, hanem közre is működött a Finish What We Started-ben. Jelenleg is új dalokon dolgozik.

MAGÁNÉLETE:
Joe-t magánélete mindig is közkedvelt témája volt a médiának, hisz nagy nőcsábász ismerősei elmondása szerint. 2005 februárjában kezdett el randevúzni Mandy Vanduyne-al, akivel mindössze 3 hónapig járt együtt, míg végül májusban szakítottak. Joe-nak nem tartott sokáig túllépni a lányon, hisz júliusban már a szintén énekes/színésznő Amanda Michalka-val látták együtt, akivel hamarosan meg is erősítették kapcsolatukat. Vele 2006 decemberéig voltak együtt. 2008 nyarán felreppentek a pletykák, miszerint a country énekesnővel, Taylor Swifttel randevúzik Joe, akivel közös turnéjukon ismerkedtek össze. Vele októberig voltak együtt, kapcsolatukat Joe zárta le egy állítólagos SMS-ben. Joe hamar túllépett, hisz október 9-én máris Camilla Belle oldalán látták. Egészen 2009 júliusáig tartott a pár boldogsága, ugyanis azután elváltak útjaik. 2009-ben Brenda Song-gal hozta össze a média, ám ezt a kapcsolatot soha egyikük sem erősítette meg. 2010 márciusában Joe kolléganője, Demi Lovato személyében talált újra párra, akivel 3 hónapig járt együtt. 2010 júliusában már az Alkonyat sztárjával, Ashley Greene-vel randevúzott, akivel egészen 2011 februárjáig alkottak egy pár, majd szakítottak. Joe egészen 2012 novemberéig erősítette a szinglik táborát, ám ekkor jött össze a modell Blanda Eggenschwilerrel. Vele egészen 2014 júliusáig jártak együtt, majd a múlt hónapban elváltak útjaik, azonban barátok maradtak. Joe jelenleg egyedülálló.

ÉRDEKESSÉGEK:
- Kedvenc itala a narancsos Gatorade
- Kedvenc édessége a Twix és az Oreo
- Kedvenc színésznője Natalie Portman
- Kedvenc színésze Jim Carey
- Kedvenc sorozata a Boy Meets World és a Hősök
- Kedvenc színe a kék
- Kedvenc ünnepe a karácsony
- Kedvenc dala az Only Hope a Switchfoot-tól
- Kedvenc állatai a majmok és a kenguruk
- Kedvenc társasjátéka a monopoly
- Jó humora van
- Játszik a gitáron, a tamburinon és a zongorán is
- Szereti a High School Musical-t
- Nagy nőcsábász
- Szabadidejében szeret futni és focizni
- Nem szereti a kávét
- Kedvence az epres frappucino
- Akusztikus gitárját elnevezte Black Pearl-nek
- Van egy fehér iPod-ja
- Kínai horoszkópja a kígyó
- Szereti a makadám diót
- Rossz szokása, hogy rágja a körmét
- Szereti a LaCoste ruhákat és cipőket
- Kedvenc írója Dr. Seuss
- Legjobb barátja Mandy Vandamye és Amelia
- Az iskolában szerette a matematikát
- Legérzékenyebb pontja a nyaka
- Kedvenc autója a Mercedes

DIJAK:
2008: Los Premios MTV Lationamérica for Best Fashionista
2009: Kids Choice Awards – Favourite TV Actor
2010: The Soup Awards – Best Third Jonas

FILMOGRÁFIA:
Sorozatok:

2003: Cartaz Cultural – Himself
2007: Hannah Montana – Himself
2008: The Disney Channel Games – Himself
2008: Fama Show – Himself
2008-2009: Zapping Zone – Himself
2009: Xposé – Himself
2009: Atrévete a sonar – Himself
2008-2010: Jonas Brothers: Living The Dream – Himself
2007-2010: Disney 365 – Himself
2010: Breakfast – Himself / Singer
2010: 90210 – Himself
2010: Sonny With a Chance / Sonny, a sztárjelölt – Himself
2010: Top Chef – Himself
2008-2011: El hormiguero – Himself
2011: Daybreak – Himself
2012: Punk’d – Himself
2010-2012: Hot in Cleveland / Vérmes négyes – Will
2012-2013: Married To Jonas – Himself

Filmek:
2007: Jonas Brothers: The Bonus Jonas Edition – Himself
2008: Jonas Brothers: Live In London
2008: Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert / Hanna Montana & Miley Cyrus: Mindeből a legjobbat koncert – Jonas Brothers
2008: Jonas Brothers: Band in a Bus
2008: Jonas Brothers: The Making of Lovebug
2008: Camp Rock / Rocktábor – Shane Grey
2009: Jonas Brothers: The 3D Concert Experience / Jonas Brothers: A 3D koncertélmény! – Himself
2009: A Night at the Museum: Battle of the Smithsonian / Éjszaka a múzeumban 2. – Cherub (hang)
2010: Cambio Goes Home with the Jonas Brothers – Himself
2010: Camp Rock 2. - The Final Jam / Rocktábor 2. - A záróbuli – Shane Grey
2011: A Joe Jonas Valentine – Himself

DISZKOGRÁFIA:

Jonas Brothers:
NAGYLEMEZEK:

2006: It’s About Time
2007: Jonas Brothers
2008: A Little Bit Longer
2009: Lines, Vines and Trying Times

ÉLŐ ALBUMOK:
2009: Live: Walmart Soundcheck
2010: Camp Rock 2 Live: Walmart Soundcheck

EP LEMEZEK:
2009: Be Mine
2009: iTunes Live From SOHO
2009: iTunes Essentials

ÖSSZÁLLITÁSOK:
2008: Disney Arist Karaoke Series: Jonas Brothers

KISLEMEZEK:
2005: Mandy
2007: Year 3000
2007: SOS
2007: Hold On
2008: When You Look Me int he Eyes
2008: Play My Music
2008: Burning Up (ft. Big Rob)
2008: A Little Big Longer
2008: Lovebug
2009: Tonight
2009: Paranoid
2009: Fly With Me
2009: Keep It Real
2010: L.A. Baby
2010: Feelin’ Alive
2013: Pom Poms
2013: Frist Time

Egyénileg:
NAGYLEMEZEK:

2011: Fastlife

KISLEMEZEK:
2008: Gotta Find You
2011: See No More
2011: Just In Love

HIVATALOS LINKEK:
Twitter: https://twitter.com/joejonas
Instagram: http://instagram.com/joejonas
Facebook: https://www.facebook.com/joejonas
IMDB: http://www.imdb.com/name/nm2679438/?ref_=nv_sr_1
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCIpjEfplzPzLYts2cHdTPog
Hivatalos oldal: http://www.joejonasmusic.com/
7 felhasználónak tetszik: Shenayla, Glamster, joe_r, Coco Selly, Grace Benning, duracell, Lindsay019
2014. augusztus 09. 21:13 #7
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
pályázatok beküldését lezárom. Holnap estig várjuk a szavazatokat. wink.gif
3 felhasználónak tetszik: kurrek, Selz1992, lucymharding
2014. augusztus 11. 04:22 #8
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
szavazást is lezárom. Összesíteni délután fogom, ha addig nem jön _ToTo_ és nem teszi meg. biggrin.gif
2014. augusztus 11. 21:50 #9
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Joe lapját malna90 nyerte meg, gratulálok neki. taps.gif Szép biókat hoztatok ide is, köszönet a munkátokért. meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: Selz1992, idone, Ildikócska10, lucymharding, Lindsay019
2014. augusztus 12. 10:38 #10
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2014.08.11. 21:50)
Joe lapját malna90 nyerte meg, gratulálok neki. taps.gif Szép biókat hoztatok ide is, köszönet a munkátokért. meghajolo.gif

Nagyon szépen köszönöm a lapot, és a szavazatokat is! meghajolo.gif blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!