Tóth Gabi és Istenes Bence egy párt alkotnak
2014. augusztus 14. 11:00
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Gratulálok nekik.
Bár nem annyira illenek össze. De ez nem sértés.
2014. augusztus 14. 17:24
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Ööö...nem is tudom, hogy mit szóljak ehhez.
2014. augusztus 14. 17:33
|
|
Flower14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 216438 offline
|
jajj ez a Bence állandóan az rtl-es csajokra hajt rá de ő tudja de ez már egy kicsit gáz h mindig az RTL-től kerül ki az barátnője
Fruzsi,Adél,Anikó és még sorolhatnám és most már Gabi is ide tartozik
de ezt leszámítva ha igaz a hír legyenek boldogak bár Bencét ismerve nem lesz valami hosszú......
Fruzsi,Adél,Anikó és még sorolhatnám és most már Gabi is ide tartozik
de ezt leszámítva ha igaz a hír legyenek boldogak bár Bencét ismerve nem lesz valami hosszú......
2014. augusztus 14. 17:43
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
"Szeretem", hogy totálisan hidegen hagy ezeknek a celebecskéknek a privát szférája, mégis mindenhol az arcomba van tolva, hogy kicsoda éppen kivel hetyeg. Vagyis akkor is tudomást szerzek róla, ha egyébként
-ra nem érdekel az infó. Ez most sincs másképp. De ha már ennyire tálcán kínálják ezt a valóban "kinemszarjale" hírt, akkor reagálok rá: ezt az Istenes gyereket én még bottal se, nem is értem, hogy mitől van ennek akkora vonzereje, hogy lassan az összes nőnemű celeb leáll vele. Komolyan, már várom azt a szalagcímet a Blikk címlapján, amin az áll: "Istenes Bence sikeresen becserkészte Fodor Zsókát is!".
Tóth Gabi pedig egyre kevésbé szimpatikus. Volt egy korszaka, amikor kicsit csíptem, de nem tartott túl hosszú ideig... Mindenesetre az ízlésére általánosságban azt mondom inkább, hogy no comment. De hát az ő élete... Hajrá, csak lehetőleg engem kerüljenek el a hírek, hogy ki mellett nem hordott épp bugyit, meg mittomén...
2014. augusztus 14. 21:45
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
ooo dejó
mondjuk nemhittem volna ,hogy pont ők jönnek össze
nahde Isten útjai kifürkészhetetlenek
.. sok boldogságot nekik
2014. augusztus 15. 16:17
|
|
badgalvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.30. Hozzászólás: 127 Csatolások: 129 Azonosító: 230513 offline
|
milyen érdekes, hogy bencuska mindig azokkal a csajokkal jár akik épp jobban felkapottabak a magyar médiában.
lásd: kovácsovics fruzsina, iszak eszti, vv anikó, csobot adélka .. most pedig gabi (kitudja kit hagytam még ki)
lásd: kovácsovics fruzsina, iszak eszti, vv anikó, csobot adélka .. most pedig gabi (kitudja kit hagytam még ki)
2014. augusztus 17. 17:09
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Ez most komoly?! Gabi, kééérlek, te vagy az idősebb, legyen eszed és ne állj össze egy ilyen kis tenyérbemászó kis takonypóccal. Vááá.. Mindegy. Ő dolguk nem érdekel. Kicsit furcsa, ha megnézzük Bence exeit... na, mindegy semmi, én nem feltételezek senkiről semmi rosszat..
2014. szeptember 14. 23:33
hirschzsofi0711 : Egy évvel idősebb..
Amúgy nekem se tetszik ez
2014. október 16. 18:03
Azta!Nem is tudtam..de hát ha együtt karnak lenni,akkor gratulálok
2014. október 19. 18:19
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
Háááááát jóóóóóóóóóóóóó! Amúgy sok boldogságot nekik!
2014. november 08. 21:54
Fujj:DD szerintem egyáltalán nem illenek össze ha választani kéne valakit Bence mellé akkor bár azt se szívesen mondom de inkább csobot Adél
D na mindegy hát ezt meglepetten olvastam:O
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: