Amerika kapitány elriasztotta Batmanéket
2014. augusztus 08. 17:53
|
|
JLaw22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 451 Csatolások: 7 Azonosító: 201110 offline
|
Egy pár napja néztem meg mindkét Amerika Kapitány részt és áhhh nem is gondoltam volna de kedvenc film lett!! Captain America
Mondjuk én az összes ilyen szuperhősős filmet szeretem de úgy gondolom egy harmadik részt aminek nem mellesleg az első részei is nagy bevétel lett nem hiszem hogy letudna nyomni egy új film!!Persze a Batman vs. Superman -t is várom
2014. augusztus 08. 17:55
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Nemtudok mit mondani
2014. augusztus 09. 10:19
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
A Marvel ígyis-úgyis többet fog keresni. Chris Evans jól megszedi majd magát a Marvelnél, két szerepe is van. Ezt nem tudom, hogy hogy fogják megoldani, bár gondolom a fáklyát nemigen fogjuk mostanában képernyőkön látni, sőt szerintem a Fantasztikus négyest már eltemette a Marvel.
2014. augusztus 10. 23:33
|
Nussy.Annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 175 Csatolások: 5 Azonosító: 220965 offline
|
DC filmet még nem igazán láttad, a MARVEL filmeket viszont imádom!
Valószínű hogy ráveszem magam majd egy-két DC film megnézésére. Amerika kapitány pedig mindenkit leköröz, IMÁDOM
Valószínű hogy ráveszem magam majd egy-két DC film megnézésére. Amerika kapitány pedig mindenkit leköröz, IMÁDOM
2014. augusztus 11. 18:30
|
|
acsfarkasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.27. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 217579 offline
|
Jó döntés volt a dátum változtatás. Leginkább bevételi okokból. Azt mondjuk nem gondoltam volna, hogy a DC beadja a derekát. De hát mi mást is csinálhatott volna. Ami a "jobbságot" illeti szerintem felesleges rajta vitázni... Egy biztos, én mindkettőn ott leszek.
Az egyik alábbi kérdésre válaszolva: Azért kell újabb Batman film, mert a DC próbálkozik a "felzárkózással" és szeretne egyre több karaktert képbe hozni. Valamint kiszélesíti a filmes univerzumukat, amihez ez lesz a kezdő lépés, egyben felvezetés a -justice league- hez. Valamint nem csak Batman lesz a középpontban. Több fontos személy is helyet kap a filmben.
Visszatérve- Pár szó akkor essen a Marvelről is. A Kapi3 mindenbizonnyal sok meglepetést tartogat majd, ~tekintve Ultronra~. Kiváncsi vagyok, hogyan viszik tovább a fonalat.
Az egyik alábbi kérdésre válaszolva: Azért kell újabb Batman film, mert a DC próbálkozik a "felzárkózással" és szeretne egyre több karaktert képbe hozni. Valamint kiszélesíti a filmes univerzumukat, amihez ez lesz a kezdő lépés, egyben felvezetés a -justice league- hez. Valamint nem csak Batman lesz a középpontban. Több fontos személy is helyet kap a filmben.
Visszatérve- Pár szó akkor essen a Marvelről is. A Kapi3 mindenbizonnyal sok meglepetést tartogat majd, ~tekintve Ultronra~. Kiváncsi vagyok, hogyan viszik tovább a fonalat.
2014. augusztus 12. 18:39
|
|
SimpleDay21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 195614 offline
|
és utána megjelenik a: Marvel vs DC. nem is lenne rossz, csak kicsit totál káosz XD mindenestre egyikre sem lehet panaszkodni, habár én Marvel-es vagyok
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: