Ross Lynch Laura Maranóval való kapcsolatáról beszélt
2014. augusztus 07. 13:25
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
szerintem nem illenek össze
Laura sztem szép:)
2014. augusztus 07. 13:51
Nem illenek össze. Már 2 éve nem nézek semilyen mese csatornát (pedig mai napig van) de még nem hallottam róluk. De nem illenek össze
2014. augusztus 07. 14:04
Szerintem nagyon is összeillenek, és remélem egyszer Raura-ként fogunk róluk beszélni
2014. augusztus 07. 14:34
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
2014. augusztus 07. 15:13
Laura egyáltalán nem ronda, szerintem kifejezetten szép arca van, de mindenkinek mas a szép. -.-
2014. augusztus 07. 15:20
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Hjaj. A cikkben le van írva, hogy Ross és Laura NEM jöttek össze. Ennek ellenére van, aki sok boldogságot kíván nekik. Hát, ehhez csak gratulálni tudok. Könyörgöm, ha már kommenteltek, olvassátok el előtte a cikket!
2014. augusztus 07. 16:34
Lehetséges, hogy ők úgy vélik, nincs annyira sok közös bennük és ezért nem egy pár.
Most ezt is meg kell érteni, hisz nem minden Disney sztárnak kell együtt lennie azzal, aki a sorozatban alakítja a partnerét.
Egyébként szerintem Laura nagyon szép, és Ross meg helyes.
De ízlések és pofonok.
Most ezt is meg kell érteni, hisz nem minden Disney sztárnak kell együtt lennie azzal, aki a sorozatban alakítja a partnerét.
Egyébként szerintem Laura nagyon szép, és Ross meg helyes.
De ízlések és pofonok.
2014. augusztus 07. 16:37
|
|
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline
|
jajj én nagyon bírom őket, de szerintem nem illenének össze.
2014. augusztus 07. 17:00
Ó a 2 tökéletes kis sztárocska...gyengébbek kedvéért szarkazmus. Bírom Ross-t mint énekes, de színésznek nem lehet nevezni, úgy ahogy azt a Laurát, vagy ki a fenét sem. A tehetségük felér a tévében való hadonászással. A cikkhez hozzászólva nem, nem illenek össze, meg Laura véleményem szerint nem egy szép lány. Örülök, hogy csak barátok...persze bizonyos emberek kiüvöltik a Raura jelzőt holott semmi közük egymáshoz...gratula
2014. augusztus 07. 17:10
Szerintem összeillenek,de se nekem se senkinek nincs ebbe beleszólása..
2014. augusztus 07. 17:45
|
|
PinkiePievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 229070 offline
|
Nem értem miért kell őket összeboronálni csak azért mert együtt dolgoznak. Attól még, hogy a karaktereik között van valami (egyébként nem nézem a sorozatot, úgyhogy lehet hogy most nagy hülyeséget mondtam)az életben nem biztos, hogy tényleg egy párt alkotnak!
2014. augusztus 07. 18:37
Hát,tényleg jó lenne,hogyha együtt lennének,de NINCSENEK!
Ők csak közeli barátok:))
Ők csak közeli barátok:))
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: