Ross Lynch Laura Maranóval való kapcsolatáról beszélt
2014. augusztus 07. 11:02
Hát, én örülnék, ha összejönnének, mert mindketten eleve szimpatikusak és a sorozatot is nagyon szeretem. Akkor Ross vagy olyan jól eljátssza, hogy a sorozatban belezúgott Laurába (hogy néz már rá!!!) vagy most nem mondott igazat.
Szóval, a lényeg, hogy örültem volna, ha a valóságban is szeretik egymást.
2014. augusztus 07. 11:04
Valahogy nem tudok hinni Ross-nak
De persze az Ő dolguk, az viszont biztos, hogy nagyon örülnék, ha egymásra találnának. Amúgy azt én is szeretném, hogy a sorozatban Austin és Ally szilárd kapcsolatot alakítson ki, mert eddig kábé egy epizód erejéig voltak együtt, ha jól emlékszem...
2014. augusztus 07. 11:07
|
|
bellaandninafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.20. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 227952 offline
|
jajj de cuki <3 az ő dolguk
2014. augusztus 07. 11:09
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nem mintha ismernem oket kulonosebben...de ha ennek a sracnak -akit szinten nem birok de a haja tetszik-, van esze akkor nem jon ossze egy ilyen ronda csajjal...
2014. augusztus 07. 11:18
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
A sorozatot ugyan nem szoktam nézni, de szép pár lennének.
2014. augusztus 07. 11:36
Szerintem összeillenének
Várom az új R5 albumot is, és Austin és Ally kapcsolatának alakulását is
2014. augusztus 07. 11:37
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Szerintem össze illenének
2014. augusztus 07. 11:57
Laura csúnya??? Hm.. igaza lehet azoknak, akik ezt mondják, oh bizony.. basszus, mondotok valamit.. lehet, hogy pont Ross is arra vár, hogy valami fehérnemű modell legyen a barátnője.. hahh, ki tudja..
El tudom képzelni, hiszen élő egyenes interjúban mondta el, hogy Maia Mitchell-t választaná Laura helyett.. De hogy Laura csúnya lenne!!! Oh én nem hiszem, és azt sem hiszem el, amit a kis szöszi mond. Félreértés ne essék, imádom Ross-t, az egyetlen olyan Disney sztár, akiben több a kunszt, mint a többit együtt véve, viszont nem hiszem, hogy egyáltalán nem lát Laura-ban valamit.
Egyébként pedig, még kegyetlen fiatalok. Nem baj, ha nincsenek együtt.. MÉG... ki tudja mi lesz. Lehet, hogy semmi. Na és? Az ő dolguk, de túl erős a kémia közöttük ahhoz, hogy ez semmi maradjon. Na mindegy, ez az én véleményem csak. Lehet támadni, de túl sok interjút láttam ahhoz, hogy tudjam, itt több is van..
Egyébként pedig, még kegyetlen fiatalok. Nem baj, ha nincsenek együtt.. MÉG... ki tudja mi lesz. Lehet, hogy semmi. Na és? Az ő dolguk, de túl erős a kémia közöttük ahhoz, hogy ez semmi maradjon. Na mindegy, ez az én véleményem csak. Lehet támadni, de túl sok interjút láttam ahhoz, hogy tudjam, itt több is van..
2014. augusztus 07. 12:03
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
Ez az egyetlen sorozat, amit még nézek a Disneyn, és nagyon tetszik!
Az, hogy a rajongók azt hiszik eggyütt vannak, már az elején várható volt. Szinte mindegyik sorozat és film beli párral ezt csinálják.
Az, hogy a rajongók azt hiszik eggyütt vannak, már az elején várható volt. Szinte mindegyik sorozat és film beli párral ezt csinálják.
2014. augusztus 07. 12:31
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Laura miért lenne már csúnya? Fel tudnám pofozni aki ilyet mond! És szerintem is összeillenek!
Tehát drukkolok nekik!
2014. augusztus 07. 13:17
|
|
Csillagoségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 217280 offline
|
Összeillenek... Ross
Laura
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: