Zendaya Coleman: „Utálom, ha más Disney-sztárokhoz hasonlítanak”
2014. augusztus 07. 11:41
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Először is nem akadt ki hanem elmondta a véleményét.
Szerintem jó volna ha más filmekben szerepelne és kilépne már a Disney-ből...Már nem nagyon szeretem Zendaya-t, de utálni sosem tudnám a SIU után. Talán többen kedvelnék ha már ő sem idióta Disney filmekben szerepelne
Szerintem jó volna ha más filmekben szerepelne és kilépne már a Disney-ből...Már nem nagyon szeretem Zendaya-t, de utálni sosem tudnám a SIU után. Talán többen kedvelnék ha már ő sem idióta Disney filmekben szerepelne
2014. augusztus 07. 12:15
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Igaza van!
2014. augusztus 07. 12:34
Egyet értek zswaggersel van benne igazság! Nagyon igaza van ne hasonlítsák őt senkihez! Már nem is lehát látni a képernyőt se Demit,Selenát,Mileyt sem! Nem hasonlít egyik Disney sztárhoz sem. Ő éli a maga kis világát. Mindig szeretni fogom már jó lenne ha még volna az Indul A Risza....Vámpírlány01: Csak az a baj hogy Ariana nem DisneY sztár hanem Nickelodeon..XD Nagyon igaza van Zendayának!..
2014. augusztus 07. 13:22
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4456 Csatolások: 139044 Azonosító: 155975 offline
|
Hát nem is lehet őket összehasonlítani
Zendaya a 0 színészi és zenei tehetségével próbál elérni valamit, míg a másik 3 nála sokkal sikeresebb és tehetségesebb.
2014. augusztus 07. 13:27
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
egyet értek vele:) várom a filjeit:)
2014. augusztus 07. 13:31
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Hát ez van... A legtöbb ember sajnos ezt teszi, tisztelet a kivételnek. Arra kell törekedni, hogy ne azt mondják, hogy xy jobb mint te, hanem azt, hogy hűűű! Sokkal jobb vagy xy-nál!
2014. augusztus 07. 13:53
Miley csak rossz fele halad.. Selenáról annyi pletyka kering,hogy fogalmam sincs mit mondjak rá..Demi pedig,na igen ő a legnormálisabb
2014. augusztus 07. 14:44
Aya-chan: Mindkét mondatoddal teljesen egyetértek!
2014. augusztus 07. 18:38
Hát,én Selenát imádom!!
))
De most nem róla van szó...Zendaya kedvencem volt az Indul a Riszában,de amióta kikerült onnan...Nagyon rémesen öltözik szerintem....Most már inkább Bellához közelítek..
De most nem róla van szó...Zendaya kedvencem volt az Indul a Riszában,de amióta kikerült onnan...Nagyon rémesen öltözik szerintem....Most már inkább Bellához közelítek..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: