A mai napon jelent meg az Oscar-esélyes életrajzi film, a The Theory of Everything legelső előzetese.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a The Theory of Everything legelső előzetese
2014. augusztus 06. 19:24
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. augusztus 06. 19:31
|
|
Audriana Mooreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.06. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 228881 offline
|
Csodálatos történet, csodálatos színészekkel! Erre nincsenek szavak, gyönyör!
2014. augusztus 06. 19:45
|
|
Annie94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 218962 offline
|
Jóféle, biztos meg fogom nézni.
Bátor Ventillátor
2014. augusztus 06. 19:52
Ezt biztos megfogom nézni!!!Ezt meg kell nézni!!!Stephen Hawking..igen,róla mindenképpen megkell néznem ezt a filmet!Csodálatos az az élet amit az az ember él még most is!Eddig ez az egyetlen film amit iszonyatosan várok!
2014. augusztus 06. 19:54
Bár nem akarok kötözködni csak nem értem,hogy miért van múltidőben akkor amikor mondja,hogy "Jane támogatja ő egészen a végsőkig" mert Stephen Hawking még mindig él!
2014. augusztus 06. 20:33
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
Bár nem szeretem a szomorú filmeket (persze tudom h ez többről is szól mint a betegség), de mindenképpen meg fogom nézni, mert Steven Hawking fantasztikus ember és érdekel az élete!
2014. augusztus 06. 21:16
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
@Cak Mariska: Mi az hogy kit érdekel? Talán egy csomó embert rajtad kívül?
Pont most vettem egy Stephen Hawking könyvet, ugyanis hihetetlenül fantasztikusnak találom őt. Mindenképpen meg fogom nézni a filmet.
Pont most vettem egy Stephen Hawking könyvet, ugyanis hihetetlenül fantasztikusnak találom őt. Mindenképpen meg fogom nézni a filmet.
2014. augusztus 06. 21:18
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
Egyébként elég sok az eltérés a valóság és a film között. Lehet, hogy egy csomó részlet ki lett hagyva, de először Hawking nem kapot "beszélő gépet", hanem az ABC betűit mutatták neki és a szemöldökével jelzet. Aztán az első házassága nem volt ilyen boldog...
Bátor Ventillátor
2014. augusztus 07. 08:25
Idézet (Cak Mariska @ 2014.08.06. 20:32)
Jajj kit érdekel?
Mondjuk rajtad kívűl ezer más embert. Olyanokat akik jóval intelligensebbek nálad.Amúgy szinte minden cikkhez ilyen hülyeségeket írsz.Gratulálok!
Bátor Ventillátor
2014. augusztus 07. 16:04
Példaértékű Hawking kitartása és munkássága. Kíváncsi vagyok milyen filmet hoztak össze az életéről.
Bátor Ventillátor
2015. január 24. 23:26
|
|
jenőcucuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.06. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 238631 offline
|
Ma néztem meg! Valami eszméletlen ez a film, minden tiszteletem ezentúl Stephen Hawking, na és Eddie Redmayne felé. Elképesztő a történet... egyszerűen az, hogy egy ekkora tragédia után, képes úgy tovább menetelni az életében, mint ha a betegsége mit sem számítana, és befolyásolna a dolgokon. Egyszerűen imádom ezt a filmet, és nagy hatással is volt rám... és örülök, hogy moziban nézhettem meg először, mert felemelő hatása és hangulata volt az egésznek. Ezt a filmet mindenkinek látnia kell legalább egyszer! Nézzétek meg !
2015. január 24. 23:28
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Meg szeretném nézni moziban, de sajnos mindenhol szinkronosan adják
Így muszáj lesz az internetről összevadásznom.
Ha valahol mégis adják eredeti nyelven, szóljatok.
Ha valahol mégis adják eredeti nyelven, szóljatok.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.