Kendall Jenner és Ashton Irwin randizgatnak?
2014. augusztus 06. 20:13
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Annyira tudtam, hogy fog megjelenni egy ilyen cikk. Ez is mi,hogy 'Harry és Kendall románca'? Még is milyen románcról volt itt szó, mert tudomásom szerint nem voltak együtt! Már miért lennének együtt? (Egyébként is ha jól tudom Ashton, Emma Styles-szal van/volt együtt, Harry Styles nővérével.)Azért mert van egy lány és egy fiú, mind a ketten ott vannak egy képen, akkor már randizgatnak? A második képen egyébként sem látszódik Ashton, de még Kendall(?) is csak hátulról, amiről még az is lehetséges hogy nem is ők vannak a képen. DE ha még is kiderülne, hogy randizgatnak, nagyon örülnék neki. Imádom Kendall ás Ashtont is, aranyosak lennének együtt.
2014. augusztus 06. 20:28
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Soo..Ashton drágaságom mi a francot képzelsz??? Te nem Gemma Anne Styles-al kavarsz, hm?? És..olvasom a kommenteket, és olvasom, Gem és Ash nem is voltak együtt soo, akkor hozzak egy képet ahol csókolóznak, mert láttam, nem is egy személy..Kendall Jenner te pedig nem elég hogy Hazzuskámra rámásztál, de még a másik drágaságomra is??Noo
2014. augusztus 06. 20:38
|
|
RoseMarie1516új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 228725 offline
|
Mivan ha barátok?Ne hamarkodjuk el a dolgokat ((:
Mindegy..Ha együtt vannak áldásom rájuk (:
Mindegy..Ha együtt vannak áldásom rájuk (:
2014. augusztus 06. 20:48
|
|
i dont care hatersúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.06. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 222317 offline
|
Most kövezzenek meg de én egy képet sem látok amin valóban kettesben látszanak. Azon pedig kicsit fent akadtam, hogy Harry és Kendall románca? Tessék? Ha jól informált vagyok sehol sem volt megerősítve... Mindezt félretéve ez is inkább egy hatásvadász cikk volt mint sem tényleg egy valós helyzet közlése. Információ s bizonyíték hiányában tehát a cikk értelme annyi volt, hogy most még többen megutélják Kendallt ...
2014. augusztus 06. 21:15
Hogy a média miket nem hord össze... Jesszus-,-"
2014. augusztus 06. 21:55
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Ah....mar amikor elolvastam a cimet, felre nyeltem. Sose volt megerositve, hogy Kendall es Harry egyutt voltak. A masik meg az, hogy Ashton allitolag Harry noverevel van egyutt...es roluk tenyleg voltak kepek, amik azt bizonyitjak.
Na most ha ezek kozul egyikse igaz, akkor se tudom elhinni, hogy Ashton mint jo baratja Harrynek, osszejonne azzal a lannyal, akivel allitolag volt valami koztuk..
Na most ha ezek kozul egyikse igaz, akkor se tudom elhinni, hogy Ashton mint jo baratja Harrynek, osszejonne azzal a lannyal, akivel allitolag volt valami koztuk..
2014. augusztus 06. 22:16
Szerintem Kendallnek mindig pont az kell akiről/akikről a média beszél.
2014. augusztus 06. 22:41
Egy lány és egy fiú nem lehetnek barátok? Ugyan... Kendall amúgy egy napraforgó, arra az emberre cuppan rá, amelyik híres.
2014. augusztus 07. 10:09
Hogy lehet valaki ilyen vékony,főleg a Kardashian-családban,ahol mindenki telt idomokkal büszkélkedhet.Bocsánat,de ez engem sokkal jobban lekötöt.
Erről az ügyről meg csak annyit,hogy ha esetleg összejönnek megint tart 3 hónapig (vagy addig sem) és szakítanak,aztán erről fog csámcsogni a sajtó és kap sok manit.
2014. augusztus 07. 10:17
|
|
Lulika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.31. Hozzászólás: 623 Csatolások: 0 Azonosító: 202867 offline
|
Szerintem ez sem fog sokáig tartani. Mondjuk az nem mondható hogy Kendall a hírnévre megy csak mert azért (ha nem is akkora) neki is van hírneve, nem véletlenül szerepel a Vogue-ba vagy a Teen Vogue-ba stb-stb. Amúgy Ashton nem Gemma-val van?
Amúgy szerintem Ashton és Kendallc nem illenek öszze. Na mindegy nekem 4ever Gashton szerintem Gemma-val aranyosak voltak:3
2014. augusztus 07. 11:35
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
no comment
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: