Hivatalos: Kimi Räikkönen apa lesz
2014. augusztus 06. 17:25
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Örülök hogy végre lesz minikimi, egyedül az zavar benne hogy így borítékolható a 2015-ös visszavonulása
2014. augusztus 06. 17:29
|
|
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 593 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline
|
Gratulálok!
2014. augusztus 06. 18:10
Hú, nagyon örülök neki
Először is, Minttu mindig iszonyú szimpatikusnak tűnt, aranyos lány, és a hungaroringi futam alkalmával a magyar fanok, meg akik találkoztak vele, ezt mind megerősítették. Kimire meg úgy látom, jó hatással van, boldog vele
Ugyan fura lesz, nehéz elképzelni a Jégembert apaként, de tuti biztos, hogy baromi jó apa lesz. Azért vicces lenne, ha lány lenne a baba, akkor Kimi tényleg megmutathatná, hogy milyen, a lányos apák mindig is egy kicsit féltőbbek a lányukkal.
De mindegy is, hogy milyen nemű, csak legyen egészséges.
Sok boldogságot nekik!
De mindegy is, hogy milyen nemű, csak legyen egészséges.
Sok boldogságot nekik!
2014. augusztus 06. 18:20
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Gratulálok nekik! Sok boldogságot, és jó egészséget kívánok a kicsinek!
2014. augusztus 06. 18:51
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Hát ez a gondolatot még szoknom kell egy picit.
Nem mintha kételkednék abban, hogy jó apa lesz belőle, de egyelőre fura elképzelni őt apukaként.
Mindegy, nagy gratula nekik!
2014. augusztus 06. 19:24
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Idézet (Iceman9519 @ 2014.08.06. 17:25)
Örülök hogy végre lesz minikimi, egyedül az zavar benne hogy így borítékolható a 2015-ös visszavonulása 
Nem nagyon értem miért borítékolható Kimi 2015-ös visszavonulása, mikor szerződése van!! Vettel, Grosjean, Massa és Maldonado sem vonultak vissza mert gyermekük született
De, hogy a hírről is írjak véleményt: én nagyon örülök nekik, nekem szimpatikus Minttu, és egyre jobban kedvelem, szerintem gyönyörű nő és nagyon összeillenek Kimivel. Gratulálok nekik, és reménykedem benne, hogy Massa és Maldonado példáját követve a kis Räikkönent is megismerhetjük majd.
(El is képzelem milyen kis cuki babájuk lesz
2014. augusztus 06. 19:41
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Shenayla @ 2014.08.06. 19:24)
Nem nagyon értem miért borítékolható Kimi 2015-ös visszavonulása, mikor szerződése van!! Vettel, Grosjean, Massa és Maldonado sem vonultak vissza mert gyermekük született.
Ha visszavonul, akkor sem elsődlegesen a pici miatt, hanem mert - a nyilatkozatai alapján - a szerződése lejártával nem akar hosszabbítani, és valószínűleg abbahagyja.
Vettel apaságát meg én nem tudom hova tenni... Egy kép nincs róla a neten, szóval vagy piszokjól védi a a magánéletét, vagy egy iszonyat nagy kamu az egész. Előbbire példa, hogy Hannával közös képeivel sincs tele az éter, de az, hogy egyetlen kép se kerüljön a gyerekről nyilvánosságra, az szerintem kizárt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: