A csinos amerikai rappernő november óta nem jelenített meg új klipet, most viszont rajongói legnagyobb örömére visszatért, méghozzá egy igazán belevaló kisfilmmel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Azealia Banks - Heavy Metal And Reflective
2014. augusztus 06. 12:59
2014. augusztus 06. 13:08
mi a tököm ez:D atyaisten. nem csodálom, hogy gaga mégsem akart vele közös dalt megjelentetni. ebben a karattyolásban ki lát tehetséget, vagy valami szórakoztatót? mert számomra ez értéktelen semmi.
2014. augusztus 06. 13:16
Szerintem baromi jó klip lett! A dalt is imádom, egyszerű, fülbemászó és nincs túlbonyolítva. Örülök, hogy végre visszatért és remélem, hogy ezzel a dallal sikeresebb lesz.
2014. augusztus 06. 13:36
|
|
Frizzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 154644 offline
|
Szerintem is tök jó lett, nem egy tucat dal, az biztos. Nekem nagyon szimpatikus Azealia, egyedül tőle hallgatom meg a rap-et, meg szerintem ő az, aki a mostani rappernők közül a legkiemelkedőbb, legalábbis szerintem.
2014. augusztus 06. 15:04
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Hát mondjuk jó lett.
2014. augusztus 06. 16:56
Látom most is idetévedt 1-2 szerencsétlenség, akik normális stílusban nem tudják leírni a véleményüket. Ha azt képzelitek, hogy ti most megmondtátok a tutit, meg, hogy milyen vagányak vagytok, akkor el kell keserítselek benneteket, mert ugyanis rohadtul szánalmasak vagytok. Miért nem lehet normális stílusban leírni a véleményedet? Egyébként is, a szar az nem Azeailánál kezdődik, hanem a megcsinált kis nyálgépeknél, akiket bálványoztok.
1 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6
2014. augusztus 06. 17:03
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Hát egyáltalán nem szar, hanem egyszerűen fenomenális lett. Odatette magát a klipben, úgy ahogy azt kell.
2014. augusztus 07. 17:06
Nagyon jó ez a cikk, és a dal meg a klip is tetszik ^^
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.