A csinos amerikai rappernő november óta nem jelenített meg új klipet, most viszont rajongói legnagyobb örömére visszatért, méghozzá egy igazán belevaló kisfilmmel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Azealia Banks - Heavy Metal And Reflective
2014. augusztus 06. 12:59
2014. augusztus 06. 13:08
mi a tököm ez:D atyaisten. nem csodálom, hogy gaga mégsem akart vele közös dalt megjelentetni. ebben a karattyolásban ki lát tehetséget, vagy valami szórakoztatót? mert számomra ez értéktelen semmi.
2014. augusztus 06. 13:16
Szerintem baromi jó klip lett! A dalt is imádom, egyszerű, fülbemászó és nincs túlbonyolítva. Örülök, hogy végre visszatért és remélem, hogy ezzel a dallal sikeresebb lesz.
2014. augusztus 06. 13:36
|
|
Frizzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 154644 offline
|
Szerintem is tök jó lett, nem egy tucat dal, az biztos. Nekem nagyon szimpatikus Azealia, egyedül tőle hallgatom meg a rap-et, meg szerintem ő az, aki a mostani rappernők közül a legkiemelkedőbb, legalábbis szerintem.
2014. augusztus 06. 15:04
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Hát mondjuk jó lett.
2014. augusztus 06. 16:56
Látom most is idetévedt 1-2 szerencsétlenség, akik normális stílusban nem tudják leírni a véleményüket. Ha azt képzelitek, hogy ti most megmondtátok a tutit, meg, hogy milyen vagányak vagytok, akkor el kell keserítselek benneteket, mert ugyanis rohadtul szánalmasak vagytok. Miért nem lehet normális stílusban leírni a véleményedet? Egyébként is, a szar az nem Azeailánál kezdődik, hanem a megcsinált kis nyálgépeknél, akiket bálványoztok.
1 felhasználónak tetszik:
Direction Rajongo6
2014. augusztus 06. 17:03
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Hát egyáltalán nem szar, hanem egyszerűen fenomenális lett. Odatette magát a klipben, úgy ahogy azt kell.
2014. augusztus 07. 17:06
Nagyon jó ez a cikk, és a dal meg a klip is tetszik ^^
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.