Csonka András
Terjedelmes Viccek...
2010. szeptember 14. 18:44
|
|
Jessica1992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 125 Csatolások: 28 Azonosító: 132401 offline
|
- Jean hozza a fürdőnadrágumat!-mondta az úr a szolgának
- De Uram, pont az ön esküvőjére megyünk.-mondta a szolga
- Igen, tudom de úszkálni akarok a boldogságban!-válaszolta az úr
- De Uram, pont az ön esküvőjére megyünk.-mondta a szolga
- Igen, tudom de úszkálni akarok a boldogságban!-válaszolta az úr
2010. szeptember 14. 20:21
Hír
- Asszonyom, van egy jó hírem! - közli a nőgyógyász a páciensével.
- Szólítson csak kisasszonynak, még lány vagyok.
- Ezesetben rossz hírem van...
- Asszonyom, van egy jó hírem! - közli a nőgyógyász a páciensével.
- Szólítson csak kisasszonynak, még lány vagyok.
- Ezesetben rossz hírem van...
2010. szeptember 15. 20:46
|
|
JustinBieber16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 617 Csatolások: 0 Azonosító: 134503 offline
|
A pap elment sétálni, és egyszer csak arra ment egy fiatalember, aki almát kért tőle.
- "Fiam, minek neked az alma?" - kérdezi a pap
De a fiú nem válaszolt, hanem elfutott. Így ment ez kb. 1 hétig, amikor a pap elkezdte követni a fiút. A fiú átúszott a másik partra, és ment tovább. A pap nem tudott úszni, ezért megtanult. Másnap megint követte a fiút. Az úszás sikeresen megvolt. A pap egyre több dolgot megtanult, és közelebb jutott ahhoz, hogy a fiú nyomába érjen. Egyszer csak egy repülőgépen lyukadtak ki. A pap kérdezi mérgesen:
- "Fiam, minek neked az az alma? Mondd meg, és ígérem, hogy nem mondom el senkinek!"
...és a pap nem mondta el senkinek.
- "Fiam, minek neked az alma?" - kérdezi a pap
De a fiú nem válaszolt, hanem elfutott. Így ment ez kb. 1 hétig, amikor a pap elkezdte követni a fiút. A fiú átúszott a másik partra, és ment tovább. A pap nem tudott úszni, ezért megtanult. Másnap megint követte a fiút. Az úszás sikeresen megvolt. A pap egyre több dolgot megtanult, és közelebb jutott ahhoz, hogy a fiú nyomába érjen. Egyszer csak egy repülőgépen lyukadtak ki. A pap kérdezi mérgesen:
- "Fiam, minek neked az az alma? Mondd meg, és ígérem, hogy nem mondom el senkinek!"
...és a pap nem mondta el senkinek.
2010. szeptember 16. 14:21
|
|
JustinBieber16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 617 Csatolások: 0 Azonosító: 134503 offline
|
- Mi az: csoki, és potyog az égből?
- Támad a Mars!
- Támad a Mars!
2010. szeptember 18. 20:52
Mi az 30 b*zit bezárnak a pincébe?
Padlófütés
Padlófütés
2010. szeptember 18. 20:58
|
|
MilesssMiley Ray ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.28. Hozzászólás: 4881 Csatolások: 384 Azonosító: 132143 offline
|
Az állatok gyűlést tartottak az erdőben és kitalálták, hogy mindenki mond egy viccet, és ha egy valaki is nem nevet rajta, megeszik.
Nyuszika volt az első. Nyuszika elmondta a viccet. Mindenki nevetett, kivétel a medve. Így hát megették.
Most az őz következett. Az őz elmondta a viccét. Senki sem nevetett, kivétel a medve. Megszólalnak az állatok:
- Te medve? Mi volt ezen olyan vicces??-
- Ja én csak most fogtam fel a nyuszika viccét- mondta.
Nyuszika volt az első. Nyuszika elmondta a viccet. Mindenki nevetett, kivétel a medve. Így hát megették.
Most az őz következett. Az őz elmondta a viccét. Senki sem nevetett, kivétel a medve. Megszólalnak az állatok:
- Te medve? Mi volt ezen olyan vicces??-
- Ja én csak most fogtam fel a nyuszika viccét- mondta.
2010. szeptember 19. 12:55
|
|
Vy98fuckup. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 726 Csatolások: 1112 Azonosító: 125911 offline
|
Idézet (B3lly @ 2010.09.03. 15:05)
hát ez 0
Esküvője után kérdezik Kovácsot a kollégái:
- Na, milyen a házasélet?
- Tudjátok, hamarosan megáld minket az Isten egy pufók, visító, fogatlan teremtménnyel.
- Csak nem babát vártok?
- Nem, anyósom hozzánk költözik.

Esküvője után kérdezik Kovácsot a kollégái:
- Na, milyen a házasélet?
- Tudjátok, hamarosan megáld minket az Isten egy pufók, visító, fogatlan teremtménnyel.
- Csak nem babát vártok?
- Nem, anyósom hozzánk költözik.
10/9
Két cseresznye beszélget:
-Mit röhögsz?
-Kilóg a kukacod!
Min veszekedhet két csiga?...:
Hogy kinél legyen a házibuli.
Amikor az anyósommal veszekszem mindig az enyém az utolsó szó:
-Igenis asszonyom!
2010. szeptember 20. 12:59
|
|
Adriiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.21. Hozzászólás: 143 Csatolások: 2 Azonosító: 112772 offline
|
Egy férfi iszonyú fejfájással, másnaposan ébred. Próbál erőt venni magán, hogy felkeljen az ágyból. Az ágya mellett talál két szem aszpirint egy pohár vízzel. A széken kikészítve tiszta, vasalt ruha, az egész szobában gyönyörű rend. Az asztalon egy üzenet: "Drágám, reggeli a konyhában. Elmentem bevásárolni, sietek haza. Szeretlek."
Kitámolyog a szobából, az egész lakásban minden a helyén, a konyhában meleg reggeli illatozik, mellette friss újság. A fia az asztalnál ül és reggelizik.
- Mondd, fiam, mi történt itt az éjszaka?
- Úgy volt, apu, hogy éjjel háromkor hulla-részegen betámolyogtál az ajtón, összetörtél néhány bútort, odahánytál a nappali szőnyegére, és aztán beverted a fejed a szobaajtóba.
- És akkor hogy-hogy ilyen rend van, és finom reggeli vár?
- Amikor anyu bevonszolt a fürdőszobába és próbálta rólad lerángatni a nadrágot, azt mondtad neki: Asszonyom, vegye le rólam a kezét, én nős ember vagyok!
A Pentagon elhatározza, hogy három magas rangú és hőstettekben nem szűkölködő tábornokát kitünteti. Ezúttal nem egyszerűen egy újabb éremmel, hanem pénzzel kívánják elismerni érdemeiket.
Össze is hívják a három, nagy tiszteletben álló tábornokot, majd közlik velük, hogy le fogják mérni a két szabadon választott testrészük közti távolságot. Minden egyes méterért 100 ezer dollár jutalmat kapnak.
Az első tábornok széttárja karjait és a bal kezének ujjaitól a jobbig lemérik a távolságot. Végül az 170 ezer dollárral elégedetten távozik.
A második tábornok a lábujjától a feje búbjáig méreti le magát és 180 ezer dollárral hagyja el boldogan a vizsgálótermet.
A harmadik közli, hogy neki a péniszétől a talpáig végezzék el a mérést. Nagy kacaj kíséri a bejelentést és megpróbálják lebeszélni, mondván hogy kívánhat nagyobbat is, de ő hajthatatlan.
Végül a mérést végző megkéri, hogy tolja le a nadrágját. Mikor nem találja azt a bizonyos testrészt meglepetten felkiált:
- De hát ez meg hol a fenébe van?
Mire a tábornok nyugodtan:
- Vietnámban.
Matekórán a tanárnő feltesz az osztálynak egy kérdést:
- Gyerekek, mi történik, ha ül 3 galamb a fán és lelövünk onnan egyet?
Pistike majd kiesik a padból úgy jelentkezik, tanárnő fel is szólítja:
- Természetesen egy sem - mondja Pistike.
- Hogy-hogy egy sem?
- Mert lelövünk egyet és a többi megijed a durranástól, és elszáll.
- Nagyon tetszik a gondolatmeneted Pistike, de én nem erre gondoltam, mert matematikailag szerintem 2 marad ott.
Megy tovább az óra, a vége felé Pistike ismét jelentkezik:
- Tanárnő én is kérdezhetnék valamit?
- Persze, kérdezz nyugodtan.
- Megy 3 nő az utcán, mind a három fagyit eszik, az egyik nyalja, a másik harapja, a harmadik szopja. Tanárnő szerint melyik a férjezett?
Tanárnő irul-pirul, de mégis válaszol:
- Szerintem amelyik szopja.
- Szerintem meg az, amelyiken jegyűrű van, de nagyon tetszik a tanárnő gondolkodásmódja!
Egyszer a pápa elhatározta, hogy kitiltja a zsidókat a Vatikánból. A zsidók felháborodtak, ezért a pápa beleegyezett, hogy ha egy zsidó le tudja győzni teológiai vitában, maradhatnak.
A zsidók egy bölcsességéről ismert rabbit választanak, hogy kiálljon a pápával a vallási párbajra.
A rabbi azt mondja, hogy tegyék érdekesebbé a vitát és egyiküknek se legyen szabad beszélni. A pápa beleegyezett. A vita napján a pápa és a rabbi leültek egymással szemben, a hívek köréjük gyűltek.
- A pápa felemelte három ujját.
- A rabbi erre felmutatta egy ujját.
- A pápa egy kört rajzolt a levegőbe.
- A rabbi erre a földre mutatott.
- A pápa elővett egy ostyát és egy pohár bort.
- A rabbi erre elővett egy almát.
A pápa ekkor felállt:
- Feladom - mondta. - Te túl bölcs vagy, rabbi. Maradhattok.
Később megkérdezik a pápát a bíborosok:
- Mit beszélt a rabbival?
- Először felmutattam három ujjamat, hogy a Szentháromságra emlékeztessem. Ő felmutatta egy ujját jelezve, hogy egy Isten van mindkét vallásban. Ezután rajzoltam egy kört a levegőbe, mutatva, hogy Isten mindenhol ott van körülöttünk. Erre a földre mutatott, jelezve, hogy Isten itt is van, velünk. Ekkor elővettem egy ostyát és egy pohár bort, megmutatva, hogy Isten feloldoz a bűneink alól. Ő elővett egy almát, hogy az eredendő bűnre emlékeztessen. Mindenre volt válasza. Mit tehettem volna?
Közben a zsidók is körbeveszik a rabbit:
- Mi történt, rabbi?
- Először azt mutatta, hogy három napunk van elhagyni a várost. Mutattam, hogy EGY zsidó sem fog elmenni. Ezután körbemutatott, jelezve, hogy az egész várost megtisztítja a zsidóktól. A földre mutattam, jelezve, hogy mind itt maradunk.
- És utána?
A rabbi vállat vont:
- Nem tudom. Elővette az ebédjét, mire én is.
Kitámolyog a szobából, az egész lakásban minden a helyén, a konyhában meleg reggeli illatozik, mellette friss újság. A fia az asztalnál ül és reggelizik.
- Mondd, fiam, mi történt itt az éjszaka?
- Úgy volt, apu, hogy éjjel háromkor hulla-részegen betámolyogtál az ajtón, összetörtél néhány bútort, odahánytál a nappali szőnyegére, és aztán beverted a fejed a szobaajtóba.
- És akkor hogy-hogy ilyen rend van, és finom reggeli vár?
- Amikor anyu bevonszolt a fürdőszobába és próbálta rólad lerángatni a nadrágot, azt mondtad neki: Asszonyom, vegye le rólam a kezét, én nős ember vagyok!
A Pentagon elhatározza, hogy három magas rangú és hőstettekben nem szűkölködő tábornokát kitünteti. Ezúttal nem egyszerűen egy újabb éremmel, hanem pénzzel kívánják elismerni érdemeiket.
Össze is hívják a három, nagy tiszteletben álló tábornokot, majd közlik velük, hogy le fogják mérni a két szabadon választott testrészük közti távolságot. Minden egyes méterért 100 ezer dollár jutalmat kapnak.
Az első tábornok széttárja karjait és a bal kezének ujjaitól a jobbig lemérik a távolságot. Végül az 170 ezer dollárral elégedetten távozik.
A második tábornok a lábujjától a feje búbjáig méreti le magát és 180 ezer dollárral hagyja el boldogan a vizsgálótermet.
A harmadik közli, hogy neki a péniszétől a talpáig végezzék el a mérést. Nagy kacaj kíséri a bejelentést és megpróbálják lebeszélni, mondván hogy kívánhat nagyobbat is, de ő hajthatatlan.
Végül a mérést végző megkéri, hogy tolja le a nadrágját. Mikor nem találja azt a bizonyos testrészt meglepetten felkiált:
- De hát ez meg hol a fenébe van?
Mire a tábornok nyugodtan:
- Vietnámban.
Matekórán a tanárnő feltesz az osztálynak egy kérdést:
- Gyerekek, mi történik, ha ül 3 galamb a fán és lelövünk onnan egyet?
Pistike majd kiesik a padból úgy jelentkezik, tanárnő fel is szólítja:
- Természetesen egy sem - mondja Pistike.
- Hogy-hogy egy sem?
- Mert lelövünk egyet és a többi megijed a durranástól, és elszáll.
- Nagyon tetszik a gondolatmeneted Pistike, de én nem erre gondoltam, mert matematikailag szerintem 2 marad ott.
Megy tovább az óra, a vége felé Pistike ismét jelentkezik:
- Tanárnő én is kérdezhetnék valamit?
- Persze, kérdezz nyugodtan.
- Megy 3 nő az utcán, mind a három fagyit eszik, az egyik nyalja, a másik harapja, a harmadik szopja. Tanárnő szerint melyik a férjezett?
Tanárnő irul-pirul, de mégis válaszol:
- Szerintem amelyik szopja.
- Szerintem meg az, amelyiken jegyűrű van, de nagyon tetszik a tanárnő gondolkodásmódja!
Egyszer a pápa elhatározta, hogy kitiltja a zsidókat a Vatikánból. A zsidók felháborodtak, ezért a pápa beleegyezett, hogy ha egy zsidó le tudja győzni teológiai vitában, maradhatnak.
A zsidók egy bölcsességéről ismert rabbit választanak, hogy kiálljon a pápával a vallási párbajra.
A rabbi azt mondja, hogy tegyék érdekesebbé a vitát és egyiküknek se legyen szabad beszélni. A pápa beleegyezett. A vita napján a pápa és a rabbi leültek egymással szemben, a hívek köréjük gyűltek.
- A pápa felemelte három ujját.
- A rabbi erre felmutatta egy ujját.
- A pápa egy kört rajzolt a levegőbe.
- A rabbi erre a földre mutatott.
- A pápa elővett egy ostyát és egy pohár bort.
- A rabbi erre elővett egy almát.
A pápa ekkor felállt:
- Feladom - mondta. - Te túl bölcs vagy, rabbi. Maradhattok.
Később megkérdezik a pápát a bíborosok:
- Mit beszélt a rabbival?
- Először felmutattam három ujjamat, hogy a Szentháromságra emlékeztessem. Ő felmutatta egy ujját jelezve, hogy egy Isten van mindkét vallásban. Ezután rajzoltam egy kört a levegőbe, mutatva, hogy Isten mindenhol ott van körülöttünk. Erre a földre mutatott, jelezve, hogy Isten itt is van, velünk. Ekkor elővettem egy ostyát és egy pohár bort, megmutatva, hogy Isten feloldoz a bűneink alól. Ő elővett egy almát, hogy az eredendő bűnre emlékeztessen. Mindenre volt válasza. Mit tehettem volna?
Közben a zsidók is körbeveszik a rabbit:
- Mi történt, rabbi?
- Először azt mutatta, hogy három napunk van elhagyni a várost. Mutattam, hogy EGY zsidó sem fog elmenni. Ezután körbemutatott, jelezve, hogy az egész várost megtisztítja a zsidóktól. A földre mutattam, jelezve, hogy mind itt maradunk.
- És utána?
A rabbi vállat vont:
- Nem tudom. Elővette az ebédjét, mire én is.
1 felhasználónak tetszik:
rachella
2010. szeptember 20. 18:05
|
|
Chintyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 194 Csatolások: 19 Azonosító: 133594 offline
|
Idézet (Vy98 @ 2010.09.19. 12:55)
10/9
-Mit röhögsz?
-Kilóg a kukacod!
-Igenis asszonyom!
-Mit röhögsz?
-Kilóg a kukacod!
-Igenis asszonyom!
10/9
Hova járnak az Emok gyúrni?
??
Az Anti Fitness clubb-ba!
7 felhasználónak tetszik:
Encsy19,
CandyHart,
Dancsy,
DR.CsajokO.o,
ivonn a demi fan,
Pannika XD,
rachella
2010. szeptember 20. 18:07
Idézet (Chinty @ 2010.09.20. 18:05)
10/9
??
??
10
- Mennyi a gyertya belének, a felének a négyzete?
- Nem tudom.
- 64.
- Miért?!
- A gyertya bele a kanóc. Annak a fele a nóc. Nóccor nóc meg 64!
2010. szeptember 20. 20:33
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
MINDENKI OLVASSA VÉGIG, MERT MEGÉRI!!!
Hány KOS kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Csak egy! Talán valami nem tetszik?!
Hány BIKA kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Egy elég, csak győzd meg, hogy a régi, kiégett körte értéktelen, és ki kellene dobni!
Hány IKREK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Kettő. Az egyik tartja a létrát, és összehajtogatja a vasalt ruhát, a másik kicseréli a körtét, és elkészíti a vacsorát.
Hány RÁK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Egy, de csak akkor, ha nem tudja újra éleszteni a régit.
Hány OROSZLÁN kell egy villanykorte kicseréléséhez?
- 30. Egy, hogy kicserélje, és 29, hogy ezt megtapsolja.
Hány SZŰZ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Nagyjából 1.000.000 , - egymilliómodnyi hibalehetőséggel.
Hány MÉRLEG kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Hát . . . egy . . . vagyis . . . kettő . . . azaz, inkább mégis egy . . . vagy. . . talán mégis inkább kettő .. . ez így jó lesz válasznak? Egyáltalán, muszáj kicserélni azt a villanykörtét?
Hány SKORPIÓ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- SEHÁNY! A sötétség jó lesz!
Hány NYILAS kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Süt a nap, gyerek még az idő, előttünk még az egész élet, te pedig odabent egy ostoba kiégett villanykörtén rágódsz??
Hány BAK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- A válasz bizonytalan. Nincs elég információ megadva. Milyen magas a plafon? Milyen nagy a villanykörte? A legjobb lenne odamenni, és felügyelni az egész műveletet!
Hány VÍZÖNTŐ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Egy se, de ha 10 vízöntő összejön, megszervezi a villanykörtekonferenciát, és feltalál egy új, forradalmi, ön-kicserélő fajtát!
Hány HALAK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Villanykörte??? Miféle villanykörte???
Hány KOS kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Csak egy! Talán valami nem tetszik?!
Hány BIKA kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Egy elég, csak győzd meg, hogy a régi, kiégett körte értéktelen, és ki kellene dobni!
Hány IKREK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Kettő. Az egyik tartja a létrát, és összehajtogatja a vasalt ruhát, a másik kicseréli a körtét, és elkészíti a vacsorát.
Hány RÁK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Egy, de csak akkor, ha nem tudja újra éleszteni a régit.
Hány OROSZLÁN kell egy villanykorte kicseréléséhez?
- 30. Egy, hogy kicserélje, és 29, hogy ezt megtapsolja.
Hány SZŰZ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Nagyjából 1.000.000 , - egymilliómodnyi hibalehetőséggel.
Hány MÉRLEG kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Hát . . . egy . . . vagyis . . . kettő . . . azaz, inkább mégis egy . . . vagy. . . talán mégis inkább kettő .. . ez így jó lesz válasznak? Egyáltalán, muszáj kicserélni azt a villanykörtét?
Hány SKORPIÓ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- SEHÁNY! A sötétség jó lesz!
Hány NYILAS kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Süt a nap, gyerek még az idő, előttünk még az egész élet, te pedig odabent egy ostoba kiégett villanykörtén rágódsz??
Hány BAK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- A válasz bizonytalan. Nincs elég információ megadva. Milyen magas a plafon? Milyen nagy a villanykörte? A legjobb lenne odamenni, és felügyelni az egész műveletet!
Hány VÍZÖNTŐ kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Egy se, de ha 10 vízöntő összejön, megszervezi a villanykörtekonferenciát, és feltalál egy új, forradalmi, ön-kicserélő fajtát!
Hány HALAK kell egy villanykörte kicseréléséhez?
- Villanykörte??? Miféle villanykörte???
2010. szeptember 23. 17:30
|
|
Emiliavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 133714 offline
|
A katona késve ér vissza a katonaságra az eltávozásról. Az őrmester kérdőre vonja:
- Hát, maga meg miért késett?
A katona ezt válaszolta:
- Hát, lekéstem a buszt, béreltem egy kocsit, az lerobbant. Volt ott egy tanya, béreltem egy lovat, az megdöglött és az utolsó 10 km-et gyalog kellett megtegyem. - magyarázta a katona. Az őrmester elfogadja.
Másik nap még egy katona elkésik. Az is magyarázkodni kezd:
- Hát, lekéstem a buszt, béreltem egy kocsit, az lerobbant. Volt ott egy tanya, béreltem egy lovat, az megdöglött és az utolsó 10 km-et gyalog kellett megtegyem. - mondta. Az őrmesternek kicsit sántít a dolog de ezt is elfogadja. A következő nap még tízen jönnek ezzel, nekik is elfogadja.
A következő nap még egy katona kezd magyarázkodni.
- Lekéstem a buszt, béreltem egy kocsit... - kezdte a katona.
- Ne is folytassa. Lerobbant, ugye? - szakította félbe az őrmester.
Erre a katona:
- Nem robbant le uram. Csak kerülgetnem kellett a sok döglött lovat az úton.
- Hát, maga meg miért késett?
A katona ezt válaszolta:
- Hát, lekéstem a buszt, béreltem egy kocsit, az lerobbant. Volt ott egy tanya, béreltem egy lovat, az megdöglött és az utolsó 10 km-et gyalog kellett megtegyem. - magyarázta a katona. Az őrmester elfogadja.
Másik nap még egy katona elkésik. Az is magyarázkodni kezd:
- Hát, lekéstem a buszt, béreltem egy kocsit, az lerobbant. Volt ott egy tanya, béreltem egy lovat, az megdöglött és az utolsó 10 km-et gyalog kellett megtegyem. - mondta. Az őrmesternek kicsit sántít a dolog de ezt is elfogadja. A következő nap még tízen jönnek ezzel, nekik is elfogadja.
A következő nap még egy katona kezd magyarázkodni.
- Lekéstem a buszt, béreltem egy kocsit... - kezdte a katona.
- Ne is folytassa. Lerobbant, ugye? - szakította félbe az őrmester.
Erre a katona:
- Nem robbant le uram. Csak kerülgetnem kellett a sok döglött lovat az úton.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.