Klippremier: Ed Sheeran - Don't
2014. augusztus 06. 10:43
Szeretem az olyan klipeket, amiknek története van. Tetszik a szám, sőt az egész X album!
2014. augusztus 06. 11:25
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Nem tetszik !
2014. augusztus 06. 12:04
|
|
HemmoDianxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.28. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 230385 offline
|
Fantasztikus.
2014. augusztus 06. 15:22
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Fuh öszintén megmondva borzalmas
2014. augusztus 06. 19:11
|
|
Blaxtarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 204766 offline
|
<3
Mikor megláttam, akkor egyáltalán nem értettem, hogy ez most hogy kapcsolódik a számhoz? Persze, azt fogtam, hogy a fiú a gettóból jött, majd egyre jobb és jobb életszínvonalra került, egész a milliomos rétegig - na de hogy ez hogyan köthető a dal mondanivalójához...? Végül lejjebb tekertem a youtube-kommenteknél, és ott írta valaki, hogy szerinte a tánc azt fejezi ki, hogy a dalban említett lány (itt fiúként ábrázolva ugyan) milyen játszi könnyedséggel libben helyről-helyre, kapcsolatból-kapcsolatba, egyre feljebb küzdve magát, akár embereken is átgázolva.
Az én véleményem szerint amúgy a végén egyedül marad, hiszen ott már nem tűnik fel mellette senki. Mellesleg a videó Ed sikerútjának allegóriájaként is értelmezhető
.
Amúgy az egyik kedvenc számom az albumról.
Off: A dal legjobb tudomásom szerint Ellie Gouldingról szól, aki Niall Horannel csalta meg Edet. 2013-ban egy díjátadón egymás kezét fogva fotózták őket.
Sokak szerint a dal "She was only looking for a lover to BURN" sora is utalás Ellie Burn-jére.
"But me and her we make money the same way"
"And I és "It's not like we were both on tour, we were staying at the same f****** hotel floor" - 2013-ban Ed és Ellié tényleg ugyanabban a hotelben szálltak meg. Sokak szerint a "But I never saw him as a threat" sor pedig Niallre utal, hiszen barátok (voltak(?))
Ed viszont nem hajlandó elárulni a hölgy kilétét
(Bocsi a "tudományos" fejtegetésért, de mivel szeretem ezt a számot, alaposan utánanéztem
)
Az én véleményem szerint amúgy a végén egyedül marad, hiszen ott már nem tűnik fel mellette senki. Mellesleg a videó Ed sikerútjának allegóriájaként is értelmezhető
Amúgy az egyik kedvenc számom az albumról.
Off: A dal legjobb tudomásom szerint Ellie Gouldingról szól, aki Niall Horannel csalta meg Edet. 2013-ban egy díjátadón egymás kezét fogva fotózták őket.
Sokak szerint a dal "She was only looking for a lover to BURN" sora is utalás Ellie Burn-jére.
"But me and her we make money the same way"
"And I és "It's not like we were both on tour, we were staying at the same f****** hotel floor" - 2013-ban Ed és Ellié tényleg ugyanabban a hotelben szálltak meg. Sokak szerint a "But I never saw him as a threat" sor pedig Niallre utal, hiszen barátok (voltak(?))
Ed viszont nem hajlandó elárulni a hölgy kilétét
(Bocsi a "tudományos" fejtegetésért, de mivel szeretem ezt a számot, alaposan utánanéztem
2014. augusztus 10. 00:18
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Van egy sejtésem,hogy ki az a hölgy,de nem szeretném leírni.
2014. augusztus 18. 18:34
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Tökéletes lett a szám, oda vagyok érte. A klip is ugyan ilyen érzéseket váltott ki belőlem, Phillip hozta a formáját, ez a srác mindig tud meglepetést okozni. Imádom!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: