Eminemtől rappelt, majd Orlando Bloomot cikizte Chris Pratt
2014. augusztus 06. 08:31
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Szerintem kicsit megint félre lett értve szerencsétlen pasi..Én úgy értelmezem a mondandóját, hogy Bieberre nézve igenis ciki hogy Orlando üti meg. Nem azért mert bármi baj lenne Bloom-al, szimplán ő nem olyan verekedős, kötekedős ember. Mindig kis nyugis, és olyan kis kedves. Szerintem nála nagyon ritkán telik be a pohár, és én úgy gondolom Chris erre értette azt hogy "ha már Orlandónak kell megütnie, az ciki, mert ő abszolút nem ilyen ember". Ezenkívül Pratt szeret szarkazmussal játszani, de a legtöbb kommentelő igazából azt sem tudja ki Ő, így nem csoda hogy megint lehet valakire sárt dobálni.
2014. augusztus 06. 08:36
|
|
Mimcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 195741 offline
|
Olvasom itt a kommentárokat, és még mindig megrémít, mennyien fogják a kis Bieberke pártját.
Chris hatalmas arc, kiváló színész. Ha Perez Hilton (aki aztán tényleg egy senki a szememben) beszólhat bármire és bárkire, Chris miért ne tehetné?
Egyébként lehet, hogy én értelmezem félre, de mintha nem is igazán Orlandot cikizné, inkább azt, hogy egy olyan nyugodtnak tűnő ember ellen hívta ki Bieber a sorsot, mint Orli. De ez magán vélemény.
Chris jó arc, remélem még sokat fogjuk látni a filmvásznon.
Chris hatalmas arc, kiváló színész. Ha Perez Hilton (aki aztán tényleg egy senki a szememben) beszólhat bármire és bárkire, Chris miért ne tehetné?
Egyébként lehet, hogy én értelmezem félre, de mintha nem is igazán Orlandot cikizné, inkább azt, hogy egy olyan nyugodtnak tűnő ember ellen hívta ki Bieber a sorsot, mint Orli. De ez magán vélemény.
Chris jó arc, remélem még sokat fogjuk látni a filmvásznon.
1 felhasználónak tetszik:
Kiim
2014. augusztus 06. 08:44
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Orlyt cikizi csupán csak féltékeny rá mert Orlando Bloom minden nő álompasija!!!
Sokan utálják is ezért na és ha megütötte Justint akkor jól tette.
A gyermeke anyjáért tette Justin túl messzire
ment.
Más ember sem viselkedett volna jobban Orly helyében én megértem és mellette állok!!!
Chris meg csak ne gúnyolódjon a történteken mert fog még ő is elkövetni hibákat az életében és ugyan úgy fogja látni az egész világ!!
ment.
Más ember sem viselkedett volna jobban Orly helyében én megértem és mellette állok!!!
Chris meg csak ne gúnyolódjon a történteken mert fog még ő is elkövetni hibákat az életében és ugyan úgy fogja látni az egész világ!!
2014. augusztus 06. 11:28
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
2014. augusztus 06. 11:50
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Vanessa Bloom írta:
Orlyt cikizi csupán csak féltékeny rá mert Orlando Bloom minden nő álompasija!!!
ment.
hát ja,de nevessen,nemsokára Orlando őt is szétveri
ment.
hát ja,de nevessen,nemsokára Orlando őt is szétveri
2014. augusztus 06. 12:34
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
szeretettem ezt a színészt de ez után? ... hülye ..mintha ő jobb lenne mint Orlando
hjaj.. nemtudtam hogy ő ilyen beképzelt kis figura
semmire se vitte még ...bezzeg Orlando .. hjaj... birom az ilyen sztárocskákat
2014. augusztus 06. 13:34
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Haha szeretem Orlandot, de ez vicces volt
Ha belegondolunk, Orlando tenyleg nem az a verekedos, izmos pasi
A filmjeiben is mindig kis cukit jatszik.
Am nagyon jol rapper tenyleg! wow imadom ezt a szamot.
Am nagyon jol rapper tenyleg! wow imadom ezt a szamot.
2014. augusztus 06. 15:23
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
ilyen idiotát
2014. augusztus 06. 18:29
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Azért nem igazán vehetné fel a versenyt velük.
2014. augusztus 07. 13:58
Nem fog senki se senkit szétverni
Az más dolog volt,tanult belőle (szerintem),hogy nem alacsonyodhat le arra a szintre.
Misuzu86 : Adom!
Misuzu86 : Adom!
2014. augusztus 10. 12:20
kicsit nagyra tarja magát,hogy így ossza azt észt
2014. december 28. 22:17
|
|
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline
|
Nem akarok senkit se leszólni,de ki ő,hogy csak így ítélkezzen??Szerintem ez csak bieberre és Orlandora tartozik.Meg érthető,hogy kiakadt.Én is kiakadnék,ha a gyerekem anyjáról össze-vissza beszélne.És justin mi Orlandohoz képset??Mert szerintem egy senki....I Love ORLANDO :* <3
2014. december 31. 18:29
Idézet (Ms. R5 @ 2014.12.31. 18:25)
Hajrá Borlando Loom!!!!!
Csak ezt tudom mondani
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.