A galaxis őrzői sztárja megmutatta raptudását, majd kommentálta a Bieber–Bloom incidenst is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eminemtől rappelt, majd Orlando Bloomot cikizte Chris Pratt
2014. augusztus 05. 20:31
2014. augusztus 05. 20:44
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
No comment...
2014. augusztus 05. 20:55
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Orlando majd a te fejed is szétverni,nyugodj meg!
2014. augusztus 05. 21:26
Mit dumál? Meg mi köze ehhez? Orlandoval mi baj van? Megérdemelne ő is egyet -.-
2014. augusztus 05. 21:49
|
|
Sztárvadászvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 229428 offline
|
De jó, h a rapből csak a fuck-ot meg a mother fucker-t értem.
Amúgy nem kell leoltani, mert ezt mondta Orlandoról. Kérdezték. Ő csak elmondta a véleményét!
Amúgy nem kell leoltani, mert ezt mondta Orlandoról. Kérdezték. Ő csak elmondta a véleményét!
2014. augusztus 05. 22:23
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Nem kell leoltani amiatt, hogy elmondta a véleményét. Hagyjátok már békén
Mármint én Orlando pártját fogtam ebben a vitában, de amúgy még csak meg sem legyinthette, nem hogy behúzott neki. Én nagyon bírom ezt a csávót is, nem mellesleg szerintem ez szarkazmus volt. De ugye a fordítás és a szöveges forma miatt nem lehet kihallani.
2014. augusztus 05. 23:03
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
jaj de nagy a szája és mert volna bloom szemébe dumálni
2014. augusztus 06. 07:51
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Amikor elolvastam a címet, azt hittem, részegen csinálta.
Nem tudom, hogy ki ez, szóval nekem elég fura, hogy egy számomra ismeretlen emberke cikiz valakit, akit mindenki ismer legalább egy filmből. Először érd el te is ezt, kedves Chris, és csak utána pofázz. Lehet, hogy kérdezték a véleményét, de attól még lehetett volna tisztelettudóbb. Mintha szerinte Justin Biebernek lenne ciki, hogy megütötte Orlando Bloom. Én nem azért nézek fel valakire, mert jártatja a száját valakiről, aki nincs ott.
Szóval nekem sose tetszik az ilyen viselkedés.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: