Patocska Olivér kilép a ByTheWayből!
2014. augusztus 05. 19:56
Hát a bandának én sem jósolok hosszú életet.
Nem hinném, hogy külföldön sikeresebb lenne. Lehet, hogy az itthoni nagy sikertől a fejébe szállt a dicsőség.
Nem hinném, hogy külföldön sikeresebb lenne. Lehet, hogy az itthoni nagy sikertől a fejébe szállt a dicsőség.
2014. augusztus 05. 19:56
Én sejtettem,hogy nem lesz hosszú életű ez a banda.De szíve joga volt ezt tenni!!!Ha ő ezt az utat gondolta jónak akkor tegye meg.Végülis lehet,hogy így jobb neki is meg a bandának is.Bár kétlem,hogy ezután is fennállnak ez a sok rajongó mert a legtöbb rajongó egy csapatnyi tinilány aki igazából Olivérét volt/van oda.A másik meg hogy szerintem egy összezördülés után nem kellene otthagyni a bandát mivel ez csak egy hirtelen fellángolásból tett lépés amit nyilván megfog bánni mivel ezekután nem nagyon tud kihez kezdeni.A csapatnak meg nem kellett volna kizárni ő onnét.Nem csak mert ez nem etikus hanem azért is mert hamar fog összeomlani a banda mert a rajongók hamar fognak elpártolni emiatt tőlük.
2014. augusztus 05. 19:59
2014. augusztus 05. 20:05
|
|
Gabica12105új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 216619 offline
|
Sose bírtam, szerintem csak jobbak lesznek!
2014. augusztus 05. 20:06
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Most hol vannak azok a kedves, aranyos rajongók akik múltkor mindenkit 'szétoltogattak', mert kimondták a véleményüket.?
Amúgy én azt hittem tovább fogják bírni, bár ez mindig is rohadt nagyképűnek tűnt a többihez képest, csak nem értem mire fel.
A külföldi karrierjéhez pedig sok szerencsét, bár azzal a semmi hangjával és a tucat külsejével kétlem, hogy boldogulni fog.
2014. augusztus 05. 20:23
|
|
Omega0402ChäneŁ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 856 Csatolások: 407 Azonosító: 199524 offline
|
Idézet (Direction Rajongo6 @ 2014.08.05. 17:42)
Pont a főénekes megy el. Ez rossz lesz a rajongóknak.
Nem tudom mennyire ismered a ByTheWayt, én igen. Mégpedig Bence miatt. Olivér szólóban csak rappelt, amúgy csak vokálozott. Nem volt "főénekes", alig volt hangja szegénynek. Bence az aki a legtöbbet énekel, mert neki van is hangja. Igazából én birom a fiúkat, de ha netalántán szétesnének akkor továbbra is hallgatni fogom Bencét, mivel megfogott a hangja, és hamarabb halottam tőle YouTube-on dalt, mint amikor BTW-ként csapatba jelentkezett volna. Ennyit akartam.
2014. augusztus 05. 20:30
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Ezen azért egy kicsit meglepődtem. Amikor az x-factor volt akkor oda voltam értük, most meg úgy vagyok vele hogy jók, de van amit jobban szeretek náluk. Szóval engem nem rendít meg ez a hír.
2014. augusztus 05. 20:31
Nem örülök ennek a hírnek,de azért megértem őt!
2014. augusztus 05. 20:40
|
DaffyDvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 143199 offline
|
Olivér és a külföld. Majd miután rájön, hogy senkinek sem kell, mert pl. nincs hangja, és tenyérbemászó a képe, szépen visszasomfordál kishazánkba.
2014. augusztus 05. 20:49
Hát,én nem rajongok a By The Way-ért....Nem is értem,hogy mért szereti őket mindenki...DE hát ízlés kérdése...
Amúgy meg,amikor megláttam,hogy valaki kiszáll a bandából,nem gondoltam volna,hogy pont egy veszekedés miatt...Azt hittem,hogy megunta ezt az életet,vagy esetleg valami történt...
Amúgy meg,amikor megláttam,hogy valaki kiszáll a bandából,nem gondoltam volna,hogy pont egy veszekedés miatt...Azt hittem,hogy megunta ezt az életet,vagy esetleg valami történt...
2014. augusztus 05. 20:54
|
|
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline
|
Bár nem kedvelem a BTW-t, attól függetlenül tudom milyen érzés lehet a rajongóknak, mert én is átéltem már ezt. Viszont azért utállak, hogy a legjobb barátnőm MIATTAD (te voltál a kedvence, tökkelütött) sírta végig az egész napot!
2014. augusztus 05. 20:56
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Ez itt nem a kpop és az idolok világa. Magyarországon nem nagyon van lehetőség óriási zenei sikerre, itt nem lehet érvényesülni vagy csak nehezen(mm a zenei világban).
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.

0 felhasználónak tetszik: