Patocska Olivér kilép a ByTheWayből!
2014. augusztus 05. 19:56
Hát a bandának én sem jósolok hosszú életet.
Nem hinném, hogy külföldön sikeresebb lenne. Lehet, hogy az itthoni nagy sikertől a fejébe szállt a dicsőség.
Nem hinném, hogy külföldön sikeresebb lenne. Lehet, hogy az itthoni nagy sikertől a fejébe szállt a dicsőség.
2014. augusztus 05. 19:56
Én sejtettem,hogy nem lesz hosszú életű ez a banda.De szíve joga volt ezt tenni!!!Ha ő ezt az utat gondolta jónak akkor tegye meg.Végülis lehet,hogy így jobb neki is meg a bandának is.Bár kétlem,hogy ezután is fennállnak ez a sok rajongó mert a legtöbb rajongó egy csapatnyi tinilány aki igazából Olivérét volt/van oda.A másik meg hogy szerintem egy összezördülés után nem kellene otthagyni a bandát mivel ez csak egy hirtelen fellángolásból tett lépés amit nyilván megfog bánni mivel ezekután nem nagyon tud kihez kezdeni.A csapatnak meg nem kellett volna kizárni ő onnét.Nem csak mert ez nem etikus hanem azért is mert hamar fog összeomlani a banda mert a rajongók hamar fognak elpártolni emiatt tőlük.
2014. augusztus 05. 19:59
2014. augusztus 05. 20:05
|
|
Gabica12105új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 216619 offline
|
Sose bírtam, szerintem csak jobbak lesznek!
2014. augusztus 05. 20:06
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Most hol vannak azok a kedves, aranyos rajongók akik múltkor mindenkit 'szétoltogattak', mert kimondták a véleményüket.?
Amúgy én azt hittem tovább fogják bírni, bár ez mindig is rohadt nagyképűnek tűnt a többihez képest, csak nem értem mire fel.
A külföldi karrierjéhez pedig sok szerencsét, bár azzal a semmi hangjával és a tucat külsejével kétlem, hogy boldogulni fog.
2014. augusztus 05. 20:23
|
|
Omega0402ChäneŁ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 856 Csatolások: 407 Azonosító: 199524 offline
|
Idézet (Direction Rajongo6 @ 2014.08.05. 17:42)
Pont a főénekes megy el. Ez rossz lesz a rajongóknak.
Nem tudom mennyire ismered a ByTheWayt, én igen. Mégpedig Bence miatt. Olivér szólóban csak rappelt, amúgy csak vokálozott. Nem volt "főénekes", alig volt hangja szegénynek. Bence az aki a legtöbbet énekel, mert neki van is hangja. Igazából én birom a fiúkat, de ha netalántán szétesnének akkor továbbra is hallgatni fogom Bencét, mivel megfogott a hangja, és hamarabb halottam tőle YouTube-on dalt, mint amikor BTW-ként csapatba jelentkezett volna. Ennyit akartam.
2014. augusztus 05. 20:30
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Ezen azért egy kicsit meglepődtem. Amikor az x-factor volt akkor oda voltam értük, most meg úgy vagyok vele hogy jók, de van amit jobban szeretek náluk. Szóval engem nem rendít meg ez a hír.
2014. augusztus 05. 20:31
Nem örülök ennek a hírnek,de azért megértem őt!
2014. augusztus 05. 20:40
|
DaffyDvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 143199 offline
|
Olivér és a külföld. Majd miután rájön, hogy senkinek sem kell, mert pl. nincs hangja, és tenyérbemászó a képe, szépen visszasomfordál kishazánkba.
2014. augusztus 05. 20:49
Hát,én nem rajongok a By The Way-ért....Nem is értem,hogy mért szereti őket mindenki...DE hát ízlés kérdése...
Amúgy meg,amikor megláttam,hogy valaki kiszáll a bandából,nem gondoltam volna,hogy pont egy veszekedés miatt...Azt hittem,hogy megunta ezt az életet,vagy esetleg valami történt...
Amúgy meg,amikor megláttam,hogy valaki kiszáll a bandából,nem gondoltam volna,hogy pont egy veszekedés miatt...Azt hittem,hogy megunta ezt az életet,vagy esetleg valami történt...
2014. augusztus 05. 20:54
|
|
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline
|
Bár nem kedvelem a BTW-t, attól függetlenül tudom milyen érzés lehet a rajongóknak, mert én is átéltem már ezt. Viszont azért utállak, hogy a legjobb barátnőm MIATTAD (te voltál a kedvence, tökkelütött) sírta végig az egész napot!
2014. augusztus 05. 20:56
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Ez itt nem a kpop és az idolok világa. Magyarországon nem nagyon van lehetőség óriási zenei sikerre, itt nem lehet érvényesülni vagy csak nehezen(mm a zenei világban).
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: