Patocska Olivér kilép a ByTheWayből!
2014. augusztus 05. 18:04
|
|
Lulika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.31. Hozzászólás: 623 Csatolások: 0 Azonosító: 202867 offline
|
Hány lány szíve törik most össze.....
Amúgy szerintem Olivér nem rendelkezik olyan jó hanggal hogy külföldön is így megbecsülnék mint itt Magyarországon. Szerencsét persze lehet próbálni....
Amúgy szerintem Olivér nem rendelkezik olyan jó hanggal hogy külföldön is így megbecsülnék mint itt Magyarországon. Szerencsét persze lehet próbálni....
2014. augusztus 05. 18:04
Mi van????
De azért remélem szerencséje lesz külföldön is...
2014. augusztus 05. 18:05
Idézet (Azim @ 2014.08.05. 17:56)
A sors iróniája, amikor az egyik BTW-cikk alatti kommentekben rajongók hada sértegeti vérig a kritikus embereket, a következő cikk pedig már arról szól, hogy imádott bálványuk cserbenhagyja őket!
Örülök hogy megbizonyosodott hogy van okom negatív véleménnyel lenni velük szemben. Akinek unalmas egy akusztikus gitárral járni az országot, annak a szívében nyomokban sincs meg az őszinte zeneszeretet! Nyilvánvaló hogy a fiú elégedetlen, nem azt kapta amit várt, ami elég éretlen gondolkozásra vall, nem is értem, honnan gondolja hogy van benne potenciál külföldi sikerekhez! Ne nyújtózzunk tovább ameddig a takarónk ér, álmok ide vagy oda, a realitástól azért még nem kell elrugaszkodni!
Örülök hogy megbizonyosodott hogy van okom negatív véleménnyel lenni velük szemben. Akinek unalmas egy akusztikus gitárral járni az országot, annak a szívében nyomokban sincs meg az őszinte zeneszeretet! Nyilvánvaló hogy a fiú elégedetlen, nem azt kapta amit várt, ami elég éretlen gondolkozásra vall, nem is értem, honnan gondolja hogy van benne potenciál külföldi sikerekhez! Ne nyújtózzunk tovább ameddig a takarónk ér, álmok ide vagy oda, a realitástól azért még nem kell elrugaszkodni!
Milyen igazad van!
2014. augusztus 05. 18:09
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nem akarnak feloszlani?
2014. augusztus 05. 18:11
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (misssha @ 2014.08.05. 18:08)
"legsikeresebb"
hahahahahaha.
hahahahahaha.
"teltházas" ?
2014. augusztus 05. 18:11
Őszintén szólva egyáltalán nem vagyok BTW fan, de azért egész bírom őket!! Sajnálom, hogy Oli kiszáll , ő volt a kedvencem!!
2014. augusztus 05. 18:21
|
|
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 offline
|
Rocket, adom.
Engem meg nem érdekel ez az egész. Nem vagyok wayer,az igaz, ezért nem érint engem. De látszik, hogy a tehetségkutatósok hamar eltűnnek
Engem meg nem érdekel ez az egész. Nem vagyok wayer,az igaz, ezért nem érint engem. De látszik, hogy a tehetségkutatósok hamar eltűnnek
2014. augusztus 05. 18:22
|
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline
|
tök mindegy, így se, úgy se ér semmit a btw
2014. augusztus 05. 18:25
|
|
AvrilandTaylorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 225459 offline
|
Csak hajráá!
2014. augusztus 05. 18:26
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Nekem nem volt sose szimpatikus a banda.
Nem tetszenek a fiúk egyáltalán, persze, lehet az én ízlésemmel van baj...
Minden magyar tehetségkutatós a süllyesztőben végzi. Ez van!
Minden magyar tehetségkutatós a süllyesztőben végzi. Ez van!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: