Patocska Olivér kilép a ByTheWayből!
2014. augusztus 07. 19:06
|
|
LeonettaZsófiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.22. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 226429 offline
|
Ez nagyon elszomorít
Szerintem ezzel kilépett a csapatból a vidámság a buli a rapp és ésség.
Szerintem ezzel kilépett a csapatból a vidámság a buli a rapp és ésség.
2014. augusztus 07. 19:39
NessaMahone
A srác, aki arra ösztönzött, hogy sose adjuk fel, végül feladta..
ugyanezt akartam írni
A srác, aki arra ösztönzött, hogy sose adjuk fel, végül feladta..
ugyanezt akartam írni
2014. augusztus 07. 19:43
|
|
Pata Noémiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 230273 offline
|
én megmondom az őszintét: én eleve utáloma By TheWay-t, de szerintem se jó ötlet, hogy fontolóra vette,hogy elhagyja a bandát, hiszen annyi oszt. társam van odáig van értük, és ez egyszerűen felháborít! de mit tudnánk tenni ez ellen?. erre cska azt tudom mondani hogy I J=(így jártál) XD ha ő ezt jobbnak látja. ... XD
2014. augusztus 07. 20:01
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
értem sissy0803,de szerintem akkor sincs sok hangja. Nem vagyok annyira oda az 1d-ért,de Niallnak nagyon jó hangja van szerintem:) ő a legszimpibb a bandából nekem
2014. augusztus 07. 21:19
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Teljesen megértem.Így biztosan boldogabb.
2014. augusztus 07. 23:48
|
|
Feri1741új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 223889 offline
|
egyáltalán nem érdekel, igazából az lenne a legjobb, ha meg is szünnének létezni!
Danics Dóra ugyanis olyan szépen lenyomta ezeket a kis csimpánzokat az x faktor döntőjében, mint a huzat, ergo ezek a taknyos kölkök nem valók semmire! Nagy egojuk van, és azt hiszik, ők a világ közepe, de sajnos ez nem így van, mint ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja, egy nő söpörte el őket a döndőben úgy, hogy csak úgy füstöltek! Danics Dóri messzi elhúzott mellettük, probléma nélkül. Ha egy kicsit is törődtek volna azzal, hogy nem csak vagánykodni kéne tudni, meg a Peace-t, vagy az OK-t mutogatni bele a kamerába, amitől a sok buta tinilány ájuldozik a kanapén fekve, hanem mondjuk megtanulni énekelni is, talán
( És ez még mindíg csak talán!!)
akár ott lehettek volna a tizedik helyen
Gyengék voltak nagyon egész végig, esélyük sem volt nyerni, ebben egészen biztos voltam.
Ügyes voltál Danics Dóri, Grat!!
Danics Dóra ugyanis olyan szépen lenyomta ezeket a kis csimpánzokat az x faktor döntőjében, mint a huzat, ergo ezek a taknyos kölkök nem valók semmire! Nagy egojuk van, és azt hiszik, ők a világ közepe, de sajnos ez nem így van, mint ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja, egy nő söpörte el őket a döndőben úgy, hogy csak úgy füstöltek! Danics Dóri messzi elhúzott mellettük, probléma nélkül. Ha egy kicsit is törődtek volna azzal, hogy nem csak vagánykodni kéne tudni, meg a Peace-t, vagy az OK-t mutogatni bele a kamerába, amitől a sok buta tinilány ájuldozik a kanapén fekve, hanem mondjuk megtanulni énekelni is, talán
( És ez még mindíg csak talán!!)
akár ott lehettek volna a tizedik helyen
Ügyes voltál Danics Dóri, Grat!!
2014. augusztus 08. 07:45
Az a vicc, hogy szinte egyedül erre az Oli gyerekre nyáladzottak a rajongók, tehát most, hogy kilép a BTW-nek annyi.
2014. augusztus 08. 10:46
|
|
pálma324visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.06. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 179617 offline
|
Végre nagyon nem csíptem ezt a bandát! Egy számukat hallottam de nagyon nem tetszett! Szerintem meg sem érdemelték, hogy visszamehettek az X Faktorba amikor Bozsek Márk Kilépett!
2014. augusztus 08. 10:59
|
|
Szandííí992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208247 offline
|
csak miatta szerettem a BTW-t :/
2014. augusztus 08. 11:29
Szerintem Olivér csak a "cuki pofi" volt a bandában mindenféle minimális tehetség nélkül,szóval engem annyira nem rázott meg a kilépése.Aki eddig "BTW" fan volt az gondolom ezután sem fog elpártolni a bandától Olivér kiválása után sem.Szerintem vissza fog még térni a ByTheWay-be(ha csak pár koncert erejéig is),ha majd őt is megcsapja a pénzhiány.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: