A 15 legtöbbet vitatott címlapfotó (18+)
2014. augusztus 11. 13:57
Elhiszem hogy sokat vitattak foleg a Rollingosokat hat mi a hala ez te jo isten
2014. augusztus 11. 19:37
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
a vanity fairben kicsit csalódtam--
2014. augusztus 12. 12:04
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Nem csodálom, hogy egyes képeket sokat vitattak
Pff... ><
2014. augusztus 12. 15:47
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Még jó, hogy most ettem...
2014. augusztus 13. 14:34
|
|
Hopszmapszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 207344 offline
|
az utolsóval mi a baj??
2014. augusztus 14. 01:01
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Adam képe min a jo büdös francnak került ide? Adam elmondta, hogy egy nyitott könyv az élete a rajongói elott... Nem több lemezt akart vele eladni.
2014. augusztus 14. 01:02
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Llewella, ámen!
2014. augusztus 15. 12:15
Ez komoly?!!!Képesek voltak betenni egy halott fotót Michael Jackson?Ez... nem is tudok szavakat...szánalmas.Hogy merészelik?Ekkora tiszeteletlenséget.
2014. augusztus 17. 19:27
Lehet egy regényt írok..de ezt már muszály volt.
Britney régi képével MA már semmi baj sincs, mert ez már a mai világba megszokott. De akkor RÉGEN ez még nagy számnak számított. Jonh Lenon képét és a pózt nem értem.Michael Jacksont hihetetlen hogy halottan rakták ki a címlapra, és az is hihetetlen hogy volt olyan hülye valaki hogy halottan lefotózza. Taylor Momsen képével semmi bajom. Adam Lambert pedig mindig is őszinte volt mindenkivel, biztos nem próbál visszatáncolni. Lady Gaga magát adja..vajon miért nem lepődök meg. Adeleről ne beszéljünk..legalábbis erről a címlapról..! Gaga-nk ez egy előnytelen és gusztustalan képe. Aealia..hát ez valami kész röhej...hogy lehet az, hogy kitalálják hogy hadd ne írjam le..mivel pózól. Ez a szerkesztőktől is hülyeség volt, meg Azealia is hülye volt hogy elválalta. Lea Dianna és Cory képe..hát azért fura mert azért kicsik is nézték a Glee-t és ők biztos csalódtak akkor bennük. Persze ha látták a címlapot. Kanye West. Hát,persze ő az isten ..majd mikor én David Guetta legjobb barátnője leszek.
) Britneyt öszintén én felismertem első látásra de jobban megnéztem és tényleg nem hasonlított hozzá. Christinának a képe szerintem ANNYIRA nem nagy szám. Miley: Nem tudom min vannak egyesek annyira felakadva hogy lezbihez hasonlították, mert tuttomal az. Csókolózott egy csomó lánnyal, és mellé leis feküdt velük. Az már csak azt jelenti hogy lezbi. Kim és Kanye képén pedig azért vannak annyira felakadva , mert Kanye az teljesen..hogy is fejezzem ki magamat, elég annyi hogy nem normális.. Kim pedig csak a buta valóság show-ból lett ismert..semmit nem tett le az asztalra. A Vogue magazin pedig olyan embereket tesz a címlapra és olyan emberekről írnak a magazinba, akik tettek le valamit arra a bizonyos asztalra és nem csak a botrányokból hallunk róluk. Pedig azt olvastam én is, hogy a Vogue szerkesztője pár éve azt nyílatkozta hogy még ő a főszerkesztő, addig Kim egy hasábnyi helyett se kap az újságba.
Britney régi képével MA már semmi baj sincs, mert ez már a mai világba megszokott. De akkor RÉGEN ez még nagy számnak számított. Jonh Lenon képét és a pózt nem értem.Michael Jacksont hihetetlen hogy halottan rakták ki a címlapra, és az is hihetetlen hogy volt olyan hülye valaki hogy halottan lefotózza. Taylor Momsen képével semmi bajom. Adam Lambert pedig mindig is őszinte volt mindenkivel, biztos nem próbál visszatáncolni. Lady Gaga magát adja..vajon miért nem lepődök meg. Adeleről ne beszéljünk..legalábbis erről a címlapról..! Gaga-nk ez egy előnytelen és gusztustalan képe. Aealia..hát ez valami kész röhej...hogy lehet az, hogy kitalálják hogy hadd ne írjam le..mivel pózól. Ez a szerkesztőktől is hülyeség volt, meg Azealia is hülye volt hogy elválalta. Lea Dianna és Cory képe..hát azért fura mert azért kicsik is nézték a Glee-t és ők biztos csalódtak akkor bennük. Persze ha látták a címlapot. Kanye West. Hát,persze ő az isten ..majd mikor én David Guetta legjobb barátnője leszek.
2014. október 25. 16:47
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Azealia Banks – Dazed and Confused
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: