A 15 legtöbbet vitatott címlapfotó (18+)
2014. augusztus 07. 21:40
|
|
Lizabeth99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 216926 offline
|
azt utolsót én sem értem..:S
2014. augusztus 07. 22:19
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
az utolsót én sem tudom mire vélni
a Cory, Lea, Dianna meg sztem nagyon szép kép és olyan cukik rajta, de tényleg elég durva, hogy am "másnap" mentek is forgatni a Glee-t.
a Cory, Lea, Dianna meg sztem nagyon szép kép és olyan cukik rajta, de tényleg elég durva, hogy am "másnap" mentek is forgatni a Glee-t.
2014. augusztus 08. 10:11
|
|
Krisztina20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.02. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 230666 offline
|
britney<3 bar az a lucky cimlap nemszep.....
2014. augusztus 08. 11:30
|
|
Selena.M.Gúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.28. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 230389 offline
|
Adele és Kim Kardashian címlapfotoja a legjobb
2014. augusztus 08. 13:07
Michealé elég felháborító.
A Vogue ilyet megtett? LoL.
A Vogue ilyet megtett? LoL.
2014. augusztus 08. 14:50
|
Ultraviolenceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.08. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 231103 offline
|
Kim Kardashian és kanye West fotójával az a baj, hogy a magazin lealacsonyította magát azzal, hogy őket tette címplapra. Mindketten önmagukat produkáló, majomparádézó, öntelt egyéniségek (legalábbis a külvilág felé mutatott viselkedésük és nyilatkozataik ezt mutatja). kanye konkrétan őrült, Kimről pedig még mindig nem tudom, hogy mitől lett híres az agyelszívó reality-jén kívül, mit tett le az asztalra, hogy sokan példaképként kezelik. A Vouge eddig nívós, sikeres hírességekről írt, megtiszteltetés volt, ha valakivel foglalkoztak, erre két ilyen sehonnai, elfajzott nárcisztikus hülyét tettek címplapra. Ráadásul a Vouge főszerkesztője, Anna Wintour pár éve még azt nyilatkozta, hogy amíg ő áll a Vouge élén, addig Kim K egy hasábnyi helyet sem kap az újsága, nemhogy címlapot. Valószínűleg anyagi okokból változtatta meg a döntését, Kardashianék régóta fenték a fogukat a Vouge-ra, ők is biztos busásan fizettek érte, na meg talán többet is adtak el a botrány miatt. Egyébként konkrétan Sarah Michelle Gellar volt, aki visszamondta emiatt az előfizetést.
2014. augusztus 08. 19:53
|
|
LivLovexoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 228695 offline
|
Szerintem Adam címlapfotójával semmi baj....attól még hogy meleg nem tudom mit várnak tőle, hogy áljon be. Szerintem tök címlap:) a többi....érdekes:DDD de Diannaéké nem rossz a kép de nekik tényleg figyelniük kell erre:)
2014. augusztus 08. 22:34
|
|
Pluto de Vilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.27. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 230301 offline
|
Csak tudnám ki volt oly' felszínes hogy leszbikus lányhoz hasonlította Mileyt...
2014. augusztus 09. 10:26
|
|
Loraormodi13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 207482 offline
|
némelyik nem is borzasztó( de némelyik az
)
Sok tetszett is!
és amúgy Britney-t az utolsón felismertem!
Sok tetszett is!
2014. augusztus 09. 15:12
|
|
Llewellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.03. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 227044 offline
|
LivLovexoxo-val értek egyet. Adam fotója nekem is tetszik, attól hogy nem felel meg a felszínes heterók sztereotípiájának a beállása, nem 'botrányos'. Néha úgy érzem, a kisujjában több férfias bűverő van, mint a legtöbb heteró férfiban együttvéve... Persze George Cloony és a hasonlóak nincsenek benne
És Leáéknak tényleg figyelni kéne, ha már egyszer tinipéldaképek. És szegény Cory, ő már nem figyelhet rá.
R.I.P.
És Leáéknak tényleg figyelni kéne, ha már egyszer tinipéldaképek. És szegény Cory, ő már nem figyelhet rá.
1 felhasználónak tetszik:
rolykelemen
2014. augusztus 09. 19:17
|
|
rolykelemenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 90 Csatolások: 2182 Azonosító: 206989 offline
|
Mrs. Momsen és Lambert egy helyen!!
Természetesen van egy-két 'szép' darab, de Adam címlapfotója nem is igazán 'botrányos'. Szerény véleményem szerint, ha nem heteró, hanem homoszexuális témájú címlapot hoztak volna össze, az is ugyanígy vitatott lett volna. Akkor meg az lett volna a bajuk, hogy "fúj már, egy b**i van a címlapon!" Sosem lehet tökéletesen csinálni valamit, mindig kerül ember, aki kritizáljon.
Természetesen van egy-két 'szép' darab, de Adam címlapfotója nem is igazán 'botrányos'. Szerény véleményem szerint, ha nem heteró, hanem homoszexuális témájú címlapot hoztak volna össze, az is ugyanígy vitatott lett volna. Akkor meg az lett volna a bajuk, hogy "fúj már, egy b**i van a címlapon!" Sosem lehet tökéletesen csinálni valamit, mindig kerül ember, aki kritizáljon.
2014. augusztus 09. 22:36
|
|
Smiler00254új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.21. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 219667 offline
|
Ki hasonlította leszbikus lányra"okra" Mileyt?
2014. augusztus 10. 14:11
hát gonodltam,hogy az esetleges villantós cimlaok itt lesznek,de nem gonoltam,hogy Kardashianék házaságga ennyire....
2014. augusztus 10. 22:30
|
Starlover5000visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.02. Hozzászólás: 448 Csatolások: 2 Azonosító: 227002 offline
|
Nem szégyenlik magukat.??!!??!Michael Jackson halála előtti képe...Szégyentelenek..És mivel az OK! adta ki a címlapfotót,az lenne OK,ha a szerkesztőket letartóztatnák:-((((lehet hogy eltúlzom,de ez akkor is szégyen)
2014. augusztus 10. 23:37
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Szerintem Taylor képe tök rendben van. Egy Revolver nevezetű újság címlapjára, pontosan odaillik. Mit kellett volna? Hogy két copfban, nyalókával pózoljon?!
2014. augusztus 11. 12:56
A Rolling Stone magazin címlapjai a legrosszabbak. Adele gyönyörű a képen, és a -size photoshop nélkül is az lett volna. Taylor Momsenen lehetett volna legalább egy miniszoknya, de amúgy szerintem rendben van. Én nem értem, miért kell a Vogue-ot támadni: azt rakják a címlapra, aki eleget fizet + Kimnek tényleg csodaszép ruhája volt.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.