Hosszas megbeszélések és viták után Jim Parsons, Johnny Galecki és Kaley Cuoco megkapták az általuk kívánt összeget, de a Howardot és Rajesht alakító színészek még nem egyeztek meg a Warnerrel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egymillió dollárt kapnak az Agymenők sztárjai
2014. augusztus 04. 22:35
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Csak kisztrájkolták maguknak. Pedig már a 325 ezer dollár (~76 millió ft) is undorítóan sok pénz, főleg ha epizódonként számoljuk. Ezeknek meg kevés volt. Tudnám mi a jó büdös francra lehet elkölteni ennyi pénzt.
Főleg a szőke csaj követelése előtt állok értetlenül, mert hogy Bessie-t idézzem a búrás topikból, "a csajnak annyi tehetsége van, mint egy tepsi süteménynek". Sokszor látni rajta, hogy nem csak színészkedi, hogy nem érti a poént.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. augusztus 04. 22:38
Te jó ég, 1 millió dollárt részenként? Forintban le se merem írni olyan sok. Hát jó nekik, én nagyon szeretem a sorozatot, de egy kicsit sokallom azért ezt az összeget.
2014. augusztus 04. 23:04
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (szavy @ 2014.08.04. 22:35)
Főleg a szőke csaj követelése előtt állok értetlenül, mert hogy Bessie-t idézzem a búrás topikból, "a csajnak annyi tehetsége van, mint egy tepsi süteménynek". Sokszor látni rajta, hogy nem csak színészkedi, hogy nem érti a poént. 
Ezen a szinten ez már mindegy. Mindegyik szereplő tisztában van vele, hogy szükség van rájuk. Anno a jóbarátoknél is csak 4 főszereplő lett volna, Joey és Phoebe csak mellékszereplők lettek volna. Kezdetben ezért kevesebb pénzt is kaptak. Majd mikor beindult a szekér együtt voltak ehhez hasonló helyzetben és egyik sem vállalta a 4 közül a szerződést az újabb évadokra, míg a másik két szereplő is ugyanannyit nem kapott. A késöbbiekben meg már hatan tartották a markukat az emelésért.
A 24 milla az évadra nem is olyan égbekiáltóan sok, ha azt nézzük, hogy egyes mozisztárok ennél jóval többet kapnak egy mozifilmért, a részesedésekről nem is szólva. Arra viszont kiváncsi lennék, hogy 1 millából mi marad nekik tisztán? Jó ha a fele.
Amúgy én az írók pénzét emelném meg inkább.
2014. augusztus 04. 23:49
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Megnéztem a valuta árfolyamát is, hogy jelenleg mennyi az USA dollár, ám amikor elkezdtem kiszámolni, rájöttem, hogy ez hatalmas összeg. Még mindig azon a véleményen vagyok, hogy a mai sztárokat/cölöböket rendesen túlfizetik. Szeretem az Agymenőket, az egyik legkedvencebb sorozatom, de szerintem ők sem dolgoznak annyit, hogy ennyi pénzt bezsebeljenek epizódonként. Persze, még mindig nem ér fel Robert Downey Jr.-hoz, akiről kiderült, hogy csak nem több mint hetven millát keres (amerikai dollárba természetesen). Borzasztóan túl vannak értékelve és agyon van magasztalva a színészi szakma. Ez is ugyanolyan munka, mint a többi és szerintem felháborító, hogy mennyire irreális a fizetésük. Kaley (Penny-t alakító színésznő) tényleg nem egy nagy durranás. Bár kedvelem azt a karaktert, akit megformál, viszont a színésznőtől sosem dobtam egy hátast. Ironikus, hogy Kaley színészi teljesítménye ugyanazon a szinten stagnál, mint azé, akit alakít a sorozatban.
2014. augusztus 04. 23:55
Idézet (Beyla @ 2014.08.04. 23:49)
Megnéztem a valuta árfolyamát is, hogy jelenleg mennyi az USA dollár, ám amikor elkezdtem kiszámolni, rájöttem, hogy ez hatalmas összeg. Még mindig azon a véleményen vagyok, hogy a mai sztárokat/cölöböket rendesen túlfizetik. Szeretem az Agymenőket, az egyik legkedvencebb sorozatom, de szerintem ők sem dolgoznak annyit, hogy ennyi pénzt bezsebeljenek epizódonként. Persze, még mindig nem ér fel Robert Downey Jr.-hoz, akiről kiderült, hogy csak nem több mint hetven millát keres (amerikai dollárba természetesen). Borzasztóan túl vannak értékelve és agyon van magasztalva a színészi szakma. Ez is ugyanolyan munka, mint a többi és szerintem felháborító, hogy mennyire irreális a fizetésük. Kaley (Penny-t alakító színésznő) tényleg nem egy nagy durranás. Bár kedvelem azt a karaktert, akit megformál, viszont a színésznőtől sosem dobtam egy hátast. Ironikus, hogy Kaley színészi teljesítménye ugyanazon a szinten stagnál, mint azé, akit alakít a sorozatban.
A legviccesebb az, hogy semmi megterhelő nincs a szerepükben, hogy ezért túl legyenek fizetve. A legdurvább az lehet, hogy meg kell játszaniuk, hogy 4 emeletet mennek fel nap mint nap. Tényleg szeretem a sorozatot, bár szerintem mostanában kicsit unalmas, és kíváncsi leszek mit hoznak ki még 3 évadon keresztül, de ez az összeg sok, nagyon sok. A végére még emelni fogják? Vagy ha még rendelnek be pár évadot? Tényleg megéri ez a 20 perces sorozat az ennyi pénzt? Egyszerűen nem hiszem el.. Én Kaleyben csalódtam is, mert régebben azt olvastam, hogy ő nem tud megegyezni, és neki kell a több pénz.. Szerintem az eredeti összeg is borzasztó sok, ráadásul részenként kapja, szóval nem értem miért kell ennyi pénz.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. augusztus 05. 00:04
|
|
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline
|
Még 325 ezer elment, de 1 millió, hát.. Nem érdemelnek ennyit. Nem mondom, hogy nem kell tehetség ahhoz, amit eljátszanak, de ennyi nem.. Az a Kaley meg nem egy nagy durranás, egy chips-es zacskóban több a színészi véna, mint benne.
2014. augusztus 05. 00:17
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Imádom a sorozatot,de ez azèrt mègiscsak sok(k).Èrtem én,h népszerűek meg minden,de 1 millió dollár rèszenként...mégis mit csinálnak ennyivel?Persze,elköltik,de szerintem nem halnának akkor sem éhen,ha ennek az összegnek mondjuk "csak" a felét kapnàk meg,sőt...
Hacsak nem akarnak naponta elrepülni a Holdig,akkor nem tudom mihez kezdenek ennyi pénzzek.Vagy csak nekem gyèr a fantáziám.
Hacsak nem akarnak naponta elrepülni a Holdig,akkor nem tudom mihez kezdenek ennyi pénzzek.Vagy csak nekem gyèr a fantáziám.
2014. augusztus 05. 00:19
|
|
Nikky888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.25. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 141601 offline
|
imádom az Agymenők sorozatot és a színészeket is, de szerintem ez túl nagy összeg, tény hogy kifogástalan színészek de ennyi pénzt keresni epizódonként.. bőven túlzás
2014. augusztus 05. 08:02
|
|
Dorina tigris imádóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 230776 offline
|
Aztaa...jó nekik
2014. augusztus 05. 08:07
Egy ilyen sz*r műsörért ennyit kapni?!Ez annyira abszurd!És lehangoló!
2014. augusztus 05. 08:23
|
|
OMG9ezkomoly5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 192246 offline
|
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.