Folk Metal
2014. augusztus 04. 21:04
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Nos mivel a metal egyes ágazataiból már van téma és láttam,hogy ilyen még nincs,ezért megragadtam a lehetőséget és nyitottam.És hamár itt van akkor hoztam is pár bandát akik csodás képvidelőik eme műfaj(ok)nak
2014. augusztus 04. 21:08
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Egyedül az Amon Amarth, akiket ebből műfajból hallgatok.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. augusztus 08. 00:15
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Idézet (lpmaskmancick @ 2014.08.04. 21:08)
Egyedül az Amon Amarth, akiket ebből műfajból hallgatok. 
Én elég sok mindent hallgatok ilyen műfajban (bátyám nagy rajongó
Meg a Finntrollt (Amennyiben az Folk Metal. Sose tudtam megkülönböztetni a "besorolásokat"
2014. augusztus 08. 02:21
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
Idézet (Pocok2001 @ 2014.08.08. 00:15)
Én elég sok mindent hallgatok ilyen műfajban (bátyám nagy rajongó
), a Korpiklaani-t szeretem a legjobban
Meg a Finntrollt (Amennyiben az Folk Metal. Sose tudtam megkülönböztetni a "besorolásokat"
)
Igen,a Finntroll folk metalt játszik(bár közre játszik náluk a black metal is,de ennek ellenére teljes egészében folk metalt játszanak)
2014. augusztus 08. 15:09
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (TarjaNightwish @ 2014.08.08. 02:21)
Igen,a Finntroll folk metalt játszik(bár közre játszik náluk a black metal is,de ennek ellenére teljes egészében folk metalt játszanak)
Én konkrétan mindenre vevő vagyok,csak metal legyen, a folk metal az meg plusz.Imádom az ősszes ágat ami a folkhoz köthető, bár a viking vonal a személyes kedvencem, azután a pagen és így tovább.Legnagyobb kedvencként az Ensiferumot,az Arkonát és az Amon Amarthot nevezném meg, bár mögöttük még gyülekezik az a többszáz banda,akiket még imádok 
Fuh,hát én meg itt csak nézek, hogy hűdefájintos bandák videóit raktad te be
TarjaNightwish
2014. augusztus 08. 16:10
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (AFCfan @ 2014.08.08. 15:09)
Fuh,hát én meg itt csak nézek, hogy hűdefájintos bandák videóit raktad te be
Nálam is kb. így van, bolondulok a folk metalért, főleg a vikingért és a magyar folkért. Kedvenceim között tudhatom én is az Amon-t, az Ensiferumot, de ott van ég a Korpiklaani, Dalriada, Virrasztók, a Kifligyár, a Niburta és még (több száz azért nem, de) elég sok banda nekem is tartja a hátfalat 
... éééés annyira tudtam, hogy valamit kihagytam. Röhej, hogy a Finntroll az
TarjaNightwish
2014. augusztus 08. 17:50
|
|
|
Idézet (AFCfan @ 2014.08.08. 16:10)
... éééés annyira tudtam, hogy valamit kihagytam. Röhej, hogy a Finntroll az 
Nyugi te legalább egyet hagytál ki,én meg kb.többszázat mert szivem szerint a Dalriadát,meg a Koriklaanit és Tyrt is odaírtam volna az előző irományomba,csak szegénykéket sosem tudom tetszés szerint sorba rakni,mert nálam mindegyik banda number1,ééééés tesség a Finntroll nálam is kimaradt
AFCfan
2014. augusztus 08. 18:49
|
AFCfan |
|
Idézet (TarjaNightwish @ 2014.08.08. 17:50)
Nyugi te legalább egyet hagytál ki,én meg kb.többszázat mert szivem szerint a Dalriadát,meg a Koriklaanit és Tyrt is odaírtam volna az előző irományomba,csak szegénykéket sosem tudom tetszés szerint sorba rakni,mert nálam mindegyik banda number1,ééééés tesség a Finntroll nálam is kimaradt
..de még így is több száz bandát hagytam ki 
Ismerős
Most nézem épp ezt a klipecskét:
Izraeli orientális black/doom/death/folk metal... kissé kevert, de remélem még belefér... szerintem elég jó lett
2014. augusztus 08. 19:12
|
|
|
Idézet (AFCfan @ 2014.08.08. 18:49)
Ismerős
a sorbarakósdi nekem sem megy... hjaj és még ott van a Mooonsorrow meg a Trollfest meg a Svartsot, Arkona, Skálmöld, Alestorm, Wintersun, Eluveitie, Faun, Metsatöll, Turisas... denehézazéletilyenekmellett
Izraeli orientális black/doom/death/folk metal... kissé kevert, de remélem még belefér... szerintem elég jó lett
Jááááájj Wintersun,hát ők a férjeim(najó Kai-t és Jukkát kivéve,mert ők csak haverok,de Jari és Teemu
2014. augusztus 08. 19:56
|
AFCfan |
|
Idézet (TarjaNightwish @ 2014.08.08. 19:12)
Jááááájj Wintersun,hát ők a férjeim(najó Kai-t és Jukkát kivéve,mert ők csak haverok,de Jari és Teemu
..)Bár ők saját elmondásuk szerint epic metalt játszanak.Most,hogy említed a Moonsorrow-t(akiket szintén imádok
) megemlíteném a Wolfchant nevezetű bandát,akiket egy folk metal rádióban ismertem meg és azt kell mondjam,hogy ritkajól nyomják a srácok elsőre talán nem túl megnyerőek de többszöri hallgatás után megtörik a jég
Olyan bandákat soroltál itt fel akiket imádok,szeretek és ismerek és most szabályosan bűntudatom van,hogy kihagytam őket(gondolok tt a Turisasra,bocsi drága Mathii!!)demondoménhogyszázanvannakésvalakitmindígkihagyok 
Nekem Kai kell... olyan szép neve van *-*
Jó, de valljuk be, az ígyis-úgyis folk metal...
Jujjci, hát őket ismerem :3 tényleg iszonyú jók, de perpill nem ugrottak be... ők sem
Nem is sorolom tovább, mert lassan engem is elemészt a bűntudat :/
2014. augusztus 08. 20:11
|
|
|
Idézet (AFCfan @ 2014.08.08. 19:56)
Nekem Kai kell... olyan szép neve van *-*
Jujjci, hát őket ismerem :3 tényleg iszonyú jók, de perpill nem ugrottak be... ők sem
Én már beleéltem magam a Mrs.Mäenpää sztoriba,pont illik Jari vezetékneve a keresztnevemhez
2014. augusztus 08. 21:35
|
AFCfan |
|
Idézet (TarjaNightwish @ 2014.08.08. 20:11)
Én már beleéltem magam a Mrs.Mäenpää sztoriba,pont illik Jari vezetékneve a keresztnevemhez
Na akkor nemcsak én vagyok az egyetlen akinek mindjárt bűntudata lesz attól,hogy "még ezt meg ezt a bandát sem írtam le pedig akartam"(pedig még mindíg tudnék kiket írni,de pssszt!) 
Hehe, én nagyon a Frau Kohl címre gyúrok, szóval ismerős
TarjaNightwish
2014. augusztus 08. 22:34
|
|
|
Idézet (AFCfan @ 2014.08.08. 21:35)
Hehe, én nagyon a Frau Kohl címre gyúrok, szóval ismerős
Hát jaj, most szegénykék kimaradtak a felsorolásból és ott fognak árválkodni... Pedig ott van még az Einherjer, Arkan, Folkearth, Elvenking, In Extremo, Otyg, Heidevolk, Ásmegin, Tyhrfing, Falkenbach, Equilibrium, Skyclad... befogtam 
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VÉGEM
Bátor Ventillátor
2014. augusztus 08. 22:47
|
AFCfan |
|
Idézet (TarjaNightwish @ 2014.08.08. 22:34)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VÉGEM
Most,hogy így elbeszélgettünk nagyon megéheztem egy Dalriadára és azt kell mondjam,hogy borzasztó jóérzés a tesóm fülébe ordítani(megint!),hogy"Hős hadúr maga sújtsa a kardunk,csillagok tüze, nap heve ég,égből önt el,mint a tenger hejj Csaba ma hadak útjára lép" 
Hejdekedvemtámadt énekelgeti, hogyaszongya Edward király, angol király léptet fakó lován: hadd látom, úgymond, mennyit ér a walesi tartomány.
*És az érzés, amikor anyád beront, hogy Arany János elsírná magát, ha hallaná ezt a feldolgozást... felbecsülhetetlen...*
2014. augusztus 08. 23:00
|
|
|
Idézet (AFCfan @ 2014.08.08. 22:47)
Hejdekedvemtámadt énekelgeti, hogyaszongya Edward király, angol király léptet fakó lován: hadd látom, úgymond, mennyit ér a walesi tartomány.
*És az érzés, amikor anyád beront, hogy Arany János elsírná magát, ha hallaná ezt a feldolgozást... felbecsülhetetlen...*
Szerintem meg örömébe tapsolna,hogy volt értelme megírni,mert most így 'évszázadok után' nem alakították volna át normális zenévé
Bátor Ventillátor
2014. augusztus 09. 10:03
|
AFCfan |
|
Idézet (TarjaNightwish @ 2014.08.08. 23:00)
Szerintem meg örömébe tapsolna,hogy volt értelme megírni,mert most így 'évszázadok után' nem alakították volna át normális zenévé
Mondjuk engem a tesóm hülyének szokott nézni,amikor A Dudást hallgatom,bezzeg amikor ő hallgatja a Hajdútáncot,meg valami Palmettát akkor neki senki ne szóljon...ezért is énekelem el neki A Hadak Útját MINDEN NAP 
Hálistennek (jó, ezt is jó ember mondja) elég jó lett... ki tudja, lehet tetszene neki
Nekem nincs testvérem, anyám viszont annál inkább szurkál a zenei ízlésemért... meg másért is, most közölte, hogy nyissak ablakot, hogy kimenjen a légy... ja, mégse, a szomszédok meg fognak hülyülni, ha zenézek itt
2014. augusztus 09. 10:15
Pont tegnap előtt folytattam eszmecserét egy sráccal a Finntrollról mert az én rövid ismertetőm úgy szólt, hogy finn folk metal banda az övé pedig úgy, hogy black metal xD Bár nem jelenteném ki, hogy teljes egészében folk, azt úgy tudom utálni mikor a fangörcsök lexikális mennyiségű hülyeséget összehordanak, ha valaki rosszul kategorizálja imádatuk tárgyát
Az itt felsorolt bandák többségét volt szerencsém élőben hallani és bár a TYR alig ismert, de vadászom most az eventeket, hogy mikor jönnek megint mert le nem tudom írni milyenek élőben
Van olyan aki szeptemberben tervezi a Finntroll koncertet?
2014. augusztus 09. 10:42
|
AFCfan |
|
Idézet (zombeeStar @ 2014.08.09. 10:15)
Pont tegnap előtt folytattam eszmecserét egy sráccal a Finntrollról mert az én rövid ismertetőm úgy szólt, hogy finn folk metal banda az övé pedig úgy, hogy black metal xD Bár nem jelenteném ki, hogy teljes egészében folk, azt úgy tudom utálni mikor a fangörcsök lexikális mennyiségű hülyeséget összehordanak, ha valaki rosszul kategorizálja imádatuk tárgyát
Az itt felsorolt bandák többségét volt szerencsém élőben hallani és bár a TYR alig ismert, de vadászom most az eventeket, hogy mikor jönnek megint mert le nem tudom írni milyenek élőben
Van olyan aki szeptemberben tervezi a Finntroll koncertet? 
Black metal?
Sajnos nem engednek (megint ><) de ha nagyonnagyonszépen megkérlek írnál egy kis élménybeszámolót majd?
2014. augusztus 09. 13:02
|
|
|
Idézet (AFCfan @ 2014.08.09. 10:03)
Hálistennek (jó, ezt is jó ember mondja) elég jó lett... ki tudja, lehet tetszene neki
Nekem nincs testvérem, anyám viszont annál inkább szurkál a zenei ízlésemért... meg másért is, most közölte, hogy nyissak ablakot, hogy kimenjen a légy... ja, mégse, a szomszédok meg fognak hülyülni, ha zenézek itt
De a kutyám szereti a Dalriadát, sőt, még Manson-t is 
Háháhá most,hogy mondod,szerintem az én szomszédjaim már epekedve várják,hogy mikor fog nekik Böty maxhangerőn Ensiferumot engedni (hozzá tenném vannak olyan jó emberek,hogy még egyszer sem szóltak a zene miatt,gondolom azért mert tetszik nekik!)
AFCfan
2014. augusztus 09. 13:08
|
AFCfan |
|
Idézet (TarjaNightwish @ 2014.08.09. 13:02)
Háháhá most,hogy mondod,szerintem az én szomszédjaim már epekedve várják,hogy mikor fog nekik Böty maxhangerőn Ensiferumot engedni (hozzá tenném vannak olyan jó emberek,hogy még egyszer sem szóltak a zene miatt,gondolom azért mert tetszik nekik!)
Apa kalapálásai után már mit nekik egy kis metal
Victory songs are rising in the night...
TarjaNightwish
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.