Starity

Folk Metal

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. augusztus 04. 21:04 #1
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Nos mivel a metal egyes ágazataiból már van téma és láttam,hogy ilyen még nincs,ezért megragadtam a lehetőséget és nyitottam.És hamár itt van akkor hoztam is pár bandát akik csodás képvidelőik eme műfaj(ok)nak biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: AFCfan, Bátor Ventillátor
2014. augusztus 04. 21:08 #2
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Egyedül az Amon Amarth, akiket ebből műfajból hallgatok. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2014. augusztus 08. 00:15 #3
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Idézet (lpmaskmancick @ 2014.08.04. 21:08)
Egyedül az Amon Amarth, akiket ebből műfajból hallgatok.  laugh.gif

Én elég sok mindent hallgatok ilyen műfajban (bátyám nagy rajongó smileeee.gif ), a Korpiklaani-t szeretem a legjobban smileeee.gif
Meg a Finntrollt (Amennyiben az Folk Metal. Sose tudtam megkülönböztetni a "besorolásokat" blush.gif rohog.gif )
2014. augusztus 08. 02:21 #4
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

Idézet (Pocok2001 @ 2014.08.08. 00:15)
Én elég sok mindent hallgatok ilyen műfajban (bátyám nagy rajongó smileeee.gif ), a Korpiklaani-t szeretem a legjobban smileeee.gif 
Meg a Finntrollt (Amennyiben az Folk Metal. Sose tudtam megkülönböztetni a "besorolásokat" blush.gif rohog.gif )

Igen,a Finntroll folk metalt játszik(bár közre játszik náluk a black metal is,de ennek ellenére teljes egészében folk metalt játszanak) smileeee.gif Én konkrétan mindenre vevő vagyok,csak metal legyen, a folk metal az meg plusz.Imádom az ősszes ágat ami a folkhoz köthető, bár a viking vonal a személyes kedvencem, azután a pagen és így tovább.Legnagyobb kedvencként az Ensiferumot,az Arkonát és az Amon Amarthot nevezném meg, bár mögöttük még gyülekezik az a többszáz banda,akiket még imádok biggrin.gif
2014. augusztus 08. 15:09 #5
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
Idézet (TarjaNightwish @ 2014.08.08. 02:21)
Igen,a Finntroll folk metalt játszik(bár közre játszik náluk a black metal is,de ennek ellenére teljes egészében folk metalt játszanak) smileeee.gif Én konkrétan mindenre vevő vagyok,csak metal legyen, a folk metal az meg plusz.Imádom az ősszes ágat ami a folkhoz köthető, bár a viking vonal a személyes kedvencem, azután a pagen és így tovább.Legnagyobb kedvencként az Ensiferumot,az Arkonát és az Amon Amarthot nevezném meg, bár mögöttük még gyülekezik az a többszáz banda,akiket még imádok biggrin.gif

Fuh,hát én meg itt csak nézek, hogy hűdefájintos bandák videóit raktad te be biggrin.gif Nálam is kb. így van, bolondulok a folk metalért, főleg a vikingért és a magyar folkért. Kedvenceim között tudhatom én is az Amon-t, az Ensiferumot, de ott van ég a Korpiklaani, Dalriada, Virrasztók, a Kifligyár, a Niburta és még (több száz azért nem, de) elég sok banda nekem is tartja a hátfalat smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish
2014. augusztus 08. 16:10 #6
AFCfan
AFCfan

Idézet (AFCfan @ 2014.08.08. 15:09)
Fuh,hát én meg itt csak nézek, hogy hűdefájintos bandák videóit raktad te be biggrin.gif Nálam is kb. így van, bolondulok a folk metalért, főleg a vikingért és a magyar folkért. Kedvenceim között tudhatom én is az Amon-t, az Ensiferumot, de ott van ég a Korpiklaani, Dalriada, Virrasztók, a Kifligyár, a Niburta és még (több száz azért nem, de) elég sok banda nekem is tartja a hátfalat smileeee.gif

... éééés annyira tudtam, hogy valamit kihagytam. Röhej, hogy a Finntroll az rohog.gif
2014. augusztus 08. 17:50 #7
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

Idézet (AFCfan @ 2014.08.08. 16:10)
... éééés annyira tudtam, hogy valamit kihagytam. Röhej, hogy a Finntroll az rohog.gif

Nyugi te legalább egyet hagytál ki,én meg kb.többszázat mert szivem szerint a Dalriadát,meg a Koriklaanit és Tyrt is odaírtam volna az előző irományomba,csak szegénykéket sosem tudom tetszés szerint sorba rakni,mert nálam mindegyik banda number1,ééééés tesség a Finntroll nálam is kimaradt w00t.gif ..de még így is több száz bandát hagytam ki biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: AFCfan
2014. augusztus 08. 18:49 #8
AFCfan
AFCfan

Idézet (TarjaNightwish @ 2014.08.08. 17:50)
Nyugi te legalább egyet hagytál ki,én meg kb.többszázat mert szivem szerint a Dalriadát,meg a Koriklaanit és Tyrt is odaírtam volna az előző irományomba,csak szegénykéket sosem tudom tetszés szerint sorba rakni,mert nálam mindegyik banda number1,ééééés tesség a Finntroll nálam is kimaradt w00t.gif ..de még így is több száz bandát hagytam ki biggrin.gif

Ismerős biggrin.gif a sorbarakósdi nekem sem megy... hjaj és még ott van a Mooonsorrow meg a Trollfest meg a Svartsot, Arkona, Skálmöld, Alestorm, Wintersun, Eluveitie, Faun, Metsatöll, Turisas... denehézazéletilyenekmellett wub3.gif

Most nézem épp ezt a klipecskét:

Izraeli orientális black/doom/death/folk metal... kissé kevert, de remélem még belefér... szerintem elég jó lett smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish, Bátor Ventillátor
2014. augusztus 08. 19:12 #9
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

Idézet (AFCfan @ 2014.08.08. 18:49)
Ismerős biggrin.gif a sorbarakósdi nekem sem megy... hjaj és még ott van a Mooonsorrow meg a Trollfest meg a Svartsot, Arkona, Skálmöld, Alestorm, Wintersun, Eluveitie, Faun, Metsatöll, Turisas... denehézazéletilyenekmellett wub3.gif 
Most nézem épp ezt a klipecskét:

Izraeli orientális black/doom/death/folk metal... kissé kevert, de remélem még belefér... szerintem elég jó lett smileeee.gif

Jááááájj Wintersun,hát ők a férjeim(najó Kai-t és Jukkát kivéve,mert ők csak haverok,de Jari és Teemu wub.gif ..)Bár ők saját elmondásuk szerint epic metalt játszanak.Most,hogy említed a Moonsorrow-t(akiket szintén imádok biggrin.gif ) megemlíteném a Wolfchant nevezetű bandát,akiket egy folk metal rádióban ismertem meg és azt kell mondjam,hogy ritkajól nyomják a srácok elsőre talán nem túl megnyerőek de többszöri hallgatás után megtörik a jég wink.gif Olyan bandákat soroltál itt fel akiket imádok,szeretek és ismerek és most szabályosan bűntudatom van,hogy kihagytam őket(gondolok tt a Turisasra,bocsi drága Mathii!!)demondoménhogyszázanvannakésvalakitmindígkihagyok biggrin.gif
2014. augusztus 08. 19:56 #10
AFCfan
AFCfan

Idézet (TarjaNightwish @ 2014.08.08. 19:12)
Jááááájj Wintersun,hát ők a férjeim(najó Kai-t és Jukkát kivéve,mert ők csak haverok,de Jari és Teemu wub.gif ..)Bár ők saját elmondásuk szerint epic metalt játszanak.Most,hogy említed a Moonsorrow-t(akiket szintén imádok biggrin.gif ) megemlíteném a Wolfchant nevezetű bandát,akiket egy folk metal rádióban ismertem meg és azt kell mondjam,hogy ritkajól nyomják a srácok elsőre talán nem túl megnyerőek de többszöri hallgatás után megtörik a jég wink.gif Olyan bandákat soroltál itt fel akiket imádok,szeretek és ismerek és most szabályosan bűntudatom van,hogy kihagytam őket(gondolok tt a Turisasra,bocsi drága Mathii!!)demondoménhogyszázanvannakésvalakitmindígkihagyok biggrin.gif

Nekem Kai kell... olyan szép neve van *-*
Jó, de valljuk be, az ígyis-úgyis folk metal...
Jujjci, hát őket ismerem :3 tényleg iszonyú jók, de perpill nem ugrottak be... ők sem sad.gif
Nem is sorolom tovább, mert lassan engem is elemészt a bűntudat :/ rohog.gif
2014. augusztus 08. 20:11 #11
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

Idézet (AFCfan @ 2014.08.08. 19:56)
Nekem Kai kell... olyan szép neve van *-*
Jó, de valljuk be, az ígyis-úgyis folk metal... 
Jujjci, hát őket ismerem :3 tényleg iszonyú jók, de perpill nem ugrottak be... ők sem sad.gif
Nem is sorolom tovább, mert lassan engem is elemészt a bűntudat :/ rohog.gif

Én már beleéltem magam a Mrs.Mäenpää sztoriba,pont illik Jari vezetékneve a keresztnevemhez rohog.gif Na akkor nemcsak én vagyok az egyetlen akinek mindjárt bűntudata lesz attól,hogy "még ezt meg ezt a bandát sem írtam le pedig akartam"(pedig még mindíg tudnék kiket írni,de pssszt!) biggrin.gif
2014. augusztus 08. 21:35 #12
AFCfan
AFCfan

Idézet (TarjaNightwish @ 2014.08.08. 20:11)
Én már beleéltem magam a Mrs.Mäenpää sztoriba,pont illik Jari vezetékneve a keresztnevemhez rohog.gif Na akkor nemcsak én vagyok az egyetlen akinek mindjárt bűntudata lesz attól,hogy "még ezt meg ezt a bandát sem írtam le pedig akartam"(pedig még mindíg tudnék kiket írni,de pssszt!) biggrin.gif

Hehe, én nagyon a Frau Kohl címre gyúrok, szóval ismerős unsure.gif Hát jaj, most szegénykék kimaradtak a felsorolásból és ott fognak árválkodni... Pedig ott van még az Einherjer, Arkan, Folkearth, Elvenking, In Extremo, Otyg, Heidevolk, Ásmegin, Tyhrfing, Falkenbach, Equilibrium, Skyclad... befogtam biggrin.gif
2014. augusztus 08. 22:34 #13
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

Idézet (AFCfan @ 2014.08.08. 21:35)
Hehe, én nagyon a Frau Kohl címre gyúrok, szóval ismerős unsure.gif Hát jaj, most szegénykék kimaradtak a felsorolásból és ott fognak árválkodni... Pedig ott van még az Einherjer, Arkan, Folkearth, Elvenking, In Extremo, Otyg, Heidevolk, Ásmegin, Tyhrfing, Falkenbach, Equilibrium, Skyclad... befogtam biggrin.gif

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VÉGEM biggrin.gif Most,hogy így elbeszélgettünk nagyon megéheztem egy Dalriadára és azt kell mondjam,hogy borzasztó jóérzés a tesóm fülébe ordítani(megint!),hogy"Hős hadúr maga sújtsa a kardunk,csillagok tüze, nap heve ég,égből önt el,mint a tenger hejj Csaba ma hadak útjára lép" biggrin.gif
2014. augusztus 08. 22:47 #14
AFCfan
AFCfan

Idézet (TarjaNightwish @ 2014.08.08. 22:34)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VÉGEM biggrin.gif Most,hogy így elbeszélgettünk nagyon megéheztem egy Dalriadára és azt kell mondjam,hogy borzasztó jóérzés a tesóm fülébe ordítani(megint!),hogy"Hős hadúr maga sújtsa a kardunk,csillagok tüze, nap heve ég,égből önt el,mint a tenger hejj Csaba ma hadak útjára lép" biggrin.gif

Hejdekedvemtámadt énekelgeti, hogyaszongya Edward király, angol király léptet fakó lován: hadd látom, úgymond, mennyit ér a walesi tartomány.
*És az érzés, amikor anyád beront, hogy Arany János elsírná magát, ha hallaná ezt a feldolgozást... felbecsülhetetlen...*
2014. augusztus 08. 23:00 #15
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

Idézet (AFCfan @ 2014.08.08. 22:47)
Hejdekedvemtámadt énekelgeti, hogyaszongya Edward király, angol király léptet fakó lován: hadd látom, úgymond, mennyit ér a walesi tartomány.
*És az érzés, amikor anyád beront, hogy Arany János elsírná magát, ha hallaná ezt a feldolgozást... felbecsülhetetlen...*

Szerintem meg örömébe tapsolna,hogy volt értelme megírni,mert most így 'évszázadok után' nem alakították volna át normális zenévé rohog.gif Mondjuk engem a tesóm hülyének szokott nézni,amikor A Dudást hallgatom,bezzeg amikor ő hallgatja a Hajdútáncot,meg valami Palmettát akkor neki senki ne szóljon...ezért is énekelem el neki A Hadak Útját MINDEN NAP biggrin.gif
2014. augusztus 09. 10:03 #16
AFCfan
AFCfan

Idézet (TarjaNightwish @ 2014.08.08. 23:00)
Szerintem meg örömébe tapsolna,hogy volt értelme megírni,mert most így 'évszázadok után' nem alakították volna át normális zenévé rohog.gif Mondjuk engem a tesóm hülyének szokott nézni,amikor A Dudást hallgatom,bezzeg amikor ő hallgatja a Hajdútáncot,meg valami Palmettát akkor neki senki ne szóljon...ezért is énekelem el neki A Hadak Útját MINDEN NAP biggrin.gif

Hálistennek (jó, ezt is jó ember mondja) elég jó lett... ki tudja, lehet tetszene neki rohog.gif
Nekem nincs testvérem, anyám viszont annál inkább szurkál a zenei ízlésemért... meg másért is, most közölte, hogy nyissak ablakot, hogy kimenjen a légy... ja, mégse, a szomszédok meg fognak hülyülni, ha zenézek itt dry.gif De a kutyám szereti a Dalriadát, sőt, még Manson-t is biggrin.gif
2014. augusztus 09. 10:15 #17
- törölt felhasználó -    
Pont tegnap előtt folytattam eszmecserét egy sráccal a Finntrollról mert az én rövid ismertetőm úgy szólt, hogy finn folk metal banda az övé pedig úgy, hogy black metal xD Bár nem jelenteném ki, hogy teljes egészében folk, azt úgy tudom utálni mikor a fangörcsök lexikális mennyiségű hülyeséget összehordanak, ha valaki rosszul kategorizálja imádatuk tárgyát rohog.gif Az itt felsorolt bandák többségét volt szerencsém élőben hallani és bár a TYR alig ismert, de vadászom most az eventeket, hogy mikor jönnek megint mert le nem tudom írni milyenek élőben blush.gif Van olyan aki szeptemberben tervezi a Finntroll koncertet? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: AFCfan, TarjaNightwish
2014. augusztus 09. 10:42 #18
AFCfan
AFCfan

Idézet (zombeeStar @ 2014.08.09. 10:15)
Pont tegnap előtt folytattam eszmecserét egy sráccal a Finntrollról mert az én rövid ismertetőm úgy szólt, hogy finn folk metal banda az övé pedig úgy, hogy black metal xD Bár nem jelenteném ki, hogy teljes egészében folk, azt úgy tudom utálni mikor a fangörcsök lexikális mennyiségű hülyeséget összehordanak, ha valaki rosszul kategorizálja imádatuk tárgyát  rohog.gif Az itt felsorolt bandák többségét volt szerencsém élőben hallani és bár a TYR alig ismert, de vadászom most az eventeket, hogy mikor jönnek megint mert le nem tudom írni milyenek élőben blush.gif Van olyan aki szeptemberben tervezi a Finntroll koncertet? biggrin.gif

Black metal? blink.gif Mondjuk van egy kis beütés, de akkor is...
Sajnos nem engednek (megint ><) de ha nagyonnagyonszépen megkérlek írnál egy kis élménybeszámolót majd? angel2.gif
2014. augusztus 09. 13:02 #19
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

Idézet (AFCfan @ 2014.08.09. 10:03)
Hálistennek (jó, ezt is jó ember mondja) elég jó lett... ki tudja, lehet tetszene neki rohog.gif
Nekem nincs testvérem, anyám viszont annál inkább szurkál a zenei ízlésemért... meg másért is, most közölte, hogy nyissak ablakot, hogy kimenjen a légy... ja, mégse, a szomszédok meg fognak hülyülni, ha zenézek itt dry.gif De a kutyám szereti a Dalriadát, sőt, még Manson-t is biggrin.gif

Háháhá most,hogy mondod,szerintem az én szomszédjaim már epekedve várják,hogy mikor fog nekik Böty maxhangerőn Ensiferumot engedni (hozzá tenném vannak olyan jó emberek,hogy még egyszer sem szóltak a zene miatt,gondolom azért mert tetszik nekik!)rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: AFCfan
2014. augusztus 09. 13:08 #20
AFCfan
AFCfan

Idézet (TarjaNightwish @ 2014.08.09. 13:02)
Háháhá most,hogy mondod,szerintem az én szomszédjaim már epekedve várják,hogy mikor fog nekik Böty maxhangerőn Ensiferumot engedni (hozzá tenném vannak olyan jó emberek,hogy még egyszer sem szóltak a zene miatt,gondolom azért mert tetszik nekik!)rohog.gif

Apa kalapálásai után már mit nekik egy kis metal biggrin.gif Viszont a járókelők szoktak nézni, ha egy kis jó ízes Ensiferumot üvöltetek biggrin.gif
Victory songs are rising in the night... pompom.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!