Anthony Mackie sokkal szívesebben látná Sebastian Stant Amerika kapitány szerepében – egyelőre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Anthony Mackie még nem akar Amerika kapitány lenni
2014. augusztus 04. 12:57
2014. augusztus 04. 13:01
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Hát az o baja
2014. augusztus 04. 13:06
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Nekem mindig is Chris marad Amerika kapitány
Egyébként, oké, hogy a képregény változik, de az idővel ki fog hatni a filmekre is, és hát nem szívesen találnám magam szembe Thorinával
Már hallottam olyat is, hogy Vasember páncélja ezüst szürke lesz a képregényekben
Hát azért remélem nem csinálnak majd az új képregényekből filmet, mert én tuti a falnak megyek..még a végén Loki szőke lesz..
Egyébként, oké, hogy a képregény változik, de az idővel ki fog hatni a filmekre is, és hát nem szívesen találnám magam szembe Thorinával
Már hallottam olyat is, hogy Vasember páncélja ezüst szürke lesz a képregényekben
Hát azért remélem nem csinálnak majd az új képregényekből filmet, mert én tuti a falnak megyek..még a végén Loki szőke lesz..
2014. augusztus 04. 13:07
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Már az első részben is volt egy momentum amikor WS pózolt egy ideig a pajzzsal, nem volt véletlen. Szerintem legkésőbb a B3-ban meghal a kapitány bár én már a saját filmjében megölném, kéne végre egy olyan Marvel film ami nem happy end-el végződik. Ami viszont gondot jelenthet hogy kezd sok lenni az embereknek a minden évben érkező 2-3 képregény film és még a DC csak most kezd bele. Marvelnek még a 3. fázist be kéne fejezni aztán utána hagyni az egészet, nem hiszem hogy a 4. fázisukra már kíváncsiak lennének az emberek.
2014. augusztus 04. 13:23
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
Biztos van ra valami oka :/
2014. augusztus 04. 14:01
Idézet (Angel @ 2014.08.04. 13:06)
Vagy egy 16 éves emo, aki festi a körmét.
2014. augusztus 04. 14:05
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (Iceman9519 @ 2014.08.04. 13:07)
Már az első részben is volt egy momentum amikor WS pózolt egy ideig a pajzzsal, nem volt véletlen. Szerintem legkésőbb a B3-ban meghal a kapitány bár én már a saját filmjében megölném, kéne végre egy olyan Marvel film ami nem happy end-el végződik. Ami viszont gondot jelenthet hogy kezd sok lenni az embereknek a minden évben érkező 2-3 képregény film és még a DC csak most kezd bele. Marvelnek még a 3. fázist be kéne fejezni aztán utána hagyni az egészet, nem hiszem hogy a 4. fázisukra már kíváncsiak lennének az emberek.
tudod mennyi képregényrajongó van a világon?
hidd el amíg a képregények folytatódnak addig nem lesz olyan hogy nem lesznek rá kíváncsiak a rajongók
2014. augusztus 04. 14:28
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Idézet (Macaroth @ 2014.08.04. 14:05)
tudod mennyi képregényrajongó van a világon?
ennyi erővel akkor miért kíváncsiak a Comic Con-ra is ennyi idő után?
hidd el amíg a képregények folytatódnak addig nem lesz olyan hogy nem lesznek rá kíváncsiak a rajongók
Az egy dolog hogy sok képregényrajongó van de nem ők teszik ki a 800M+-os bevételek nagy részét márpedig ha megunja az átlag tini mert mondjuk nem RDJ lesz Vasember akkor már máris nem olyan rózsás a helyzet. EL fog jönni az a pont amikor már nem feltétlen éri meg ezeket gyártani és szerintem a Marvelnél a 3. fázis végére ez bekövetkezik. Már most olvasni olyan kritikákat hogy ugyan jó a Galaxis Őrzői de megint ugyanaz a sablon Marvel film. A készülő hangya film lehetett volna más de ki is rúgták a rendezőt nehogy elmerjen térni a kijelölt sémától.
2014. augusztus 04. 16:33
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Ez rendes dolog tőle. Sebastian Stan meg nagyon szerencsés, ha ennyi filmre kell a Marvelnek.
Sajnálom, hogy megölik Chris Evans karakterét, de az még mindig meredekebb, hogy Thorból nő lesz.
2014. augusztus 04. 18:26
|
tomikaszinosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.08. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 26884 offline
|
inkább maradjon Chris Evans
2014. augusztus 04. 20:14
|
|
hhajni98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.12. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 221085 offline
|
Szerintem maradjon Chris Evans, de ha már annyira el akarják távolítani, akkor szerintem Bucky vegye át a helyét. Hozzá sokkal jobban passzol a "Második Amerika Kapitány" szerepe.
2014. augusztus 06. 09:43
Nekem teljesen mind1 mit csinálnak mert mind a kettôt imádom *-*
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: