Dalpremier: Beyoncé ft. Nicki Minaj - Flawless (Remix)
2014. augusztus 04. 18:22
Pocsék lett ez a zene...De ez csak az én véleményem!
2014. augusztus 05. 10:36
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Én szeretem Beyoncét, ezért sajnálom, hogy összeállt ezzel a kis niki minázzsal. Az az egészet elrontja.
2014. augusztus 05. 12:08
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
hát,izé.khmm...ez ritka szar ><
2014. augusztus 05. 22:28
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Én amondó vagyok hogy kell a változatosság és egy igazi előadó kipróbálja magát minden stílusban.
Bár én sem szeretem Nickit visszataszító egy nő és nem örülök neki hogy bee vele duettezik de sajna ez van.
A Flawlesst imádom mert remek dal lett ezt a duettet is meghallgattam és nem annyira rémes amennyire az előttem szólok állítják.
Bár én sem szeretem Nickit visszataszító egy nő és nem örülök neki hogy bee vele duettezik de sajna ez van.
A Flawlesst imádom mert remek dal lett ezt a duettet is meghallgattam és nem annyira rémes amennyire az előttem szólok állítják.
2014. szeptember 02. 18:28
Na de hol van a videóklipp? Arra kíváncsi lennék hogy vajon Nicki egy fenékriszálós Beyoncé-t csinált-e Bey-ből...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: