A brit modell végleg levetkőzte gátlásait, hiszen már a strandon sem takarta el kebleit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Topless fürdőzött Millie Mackintosh
2014. augusztus 04. 00:32
|
|
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline
|
Hát nem tudom, én azért ezt nem mertem volna. Attól még, hogy valaki modell, nem kell mutogatnia a testét, nem biztos, hogy mások kíváncsiak rá.
2014. augusztus 04. 09:53
|
|
e.maros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.29. Hozzászólás: 572 Csatolások: 4 Azonosító: 223452 offline
|
Ennyi erővel - ha neki ez jó érzés - menjen a nudista strandra, és ott vegye le mindenét, és ne normális emberek között mutogassa magát...:$ A szánalom határokon felüli.-.-
2014. augusztus 04. 10:06
|
|
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline
|
Gratulálok,ribanc
Ügyes vagy *taps-taps* Ha találkozom veled ígérem páros lábbal rúglak seggbe
Remélem nincs olyan elvetemült gyermek/ember aki róla akar példát venni.
2014. augusztus 04. 10:08
grat ribi
ha jól esett mutogatni magad nekem8, csak ezzel leégetted magad
2014. augusztus 04. 10:25
Látszik, hogy egyesek megint nem olvasták el a cikket és rögtön elhordják mindennek. A saját - bérelt - jachtján fürdőzött, az pedig hogy így napozott abszolút az ő dolga, és miután észrevette a paparazzikat fel is vette a bikinifelsőjét, szóval le lehetne higgadni. És ezt úgy mondom, hogy én sem tudom ki ő, de azért a privátszérát ő is megérdemli.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. augusztus 04. 10:32
|
|
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline
|
Komolyan olvasom a kommenteket és tátva marad szám,ki miket ír.....ribi meg ilyeneket!hát jól ez mind azért mert a starityn kb 80 %-a 16 éven aluliak,akik még ilyen gondolkodásuak...ez a beszédstílus nem meglepő!
Persze tisztelet a kivétellel...(nem általánosítok)
Szerintem abszolút nem elítélendő h nem volt rajta bikini felső , mindenki maga dönti el h hogyan fürdik,napozik,főleg ha tényleg saját jachtján történt,barátok között miért kellene elítélni v bármi rosszat írni róla....sőt én is úgy vagyok h tökre utálom a bikini felső nyomait hordani a testemen...ennyi
Persze tisztelet a kivétellel...(nem általánosítok)
Szerintem abszolút nem elítélendő h nem volt rajta bikini felső , mindenki maga dönti el h hogyan fürdik,napozik,főleg ha tényleg saját jachtján történt,barátok között miért kellene elítélni v bármi rosszat írni róla....sőt én is úgy vagyok h tökre utálom a bikini felső nyomait hordani a testemen...ennyi
2014. augusztus 04. 10:51
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Emberek, hahó! Nem a világnak mutogatta magát (lásd:amikor meglátta a paparazzikat, akkor felvette a felsőjét), hanem ő így élvezte a napsütést! Szerintem nem elítélendő, ha valaki a bérelt, tehát a gyengébbek kedvéért: ideiglenesen saját (!) jachtján bikinifelső nélkül kíván fürdőzni, ráadásul a barátai se szólnak semmit ellene, akkor csak tessék! Ettől még nem lesz ribanc valaki.
2014. augusztus 04. 10:51
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Az ő dolga, hogy hogyan napozik.
2014. augusztus 04. 11:04
|
|
Vercsifercsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 216776 offline
|
Ez egyáltalán nem ribis! Nyilván nem szereti ha rásül a felsője, ezért vette le.
2014. augusztus 04. 11:42
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Ezzel nincs semmi gond. Csak éppen éppen napozott. Ennyi. Most komolyan ebben mi olyan dolog van amiért ribancnak kell szólítani?? Olyan bolond emberek vannak már...
2014. augusztus 04. 11:54
Ez az ő dolga.. Egyáltalán nincs ok amiért el kéne ítélni.....
2014. augusztus 04. 12:00
|
|
Cheralvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.10. Hozzászólás: 429 Csatolások: 24 Azonosító: 213214 offline
|
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz.Nem kell le ribancozni,azért mert most bikini felső nélkül napozott.Nem egyszer volt olyan,hogy elmentünk a családommal ki a Dunához,és egy nő,majd egy férfi teljesen meztelenül napozott.Az ő dolga/dolguk,hogy hogy napoznak.Szerintem,nem kell itt senkinek senkit le ribancoznia.Csak ő tudja,hogy érzi jól magát.
2014. augusztus 04. 12:10
Nem ribancozom vagy kurvázom le....ez az ő dolga.
Napozott, és megértem hogy nem akarja hogy a fürdőruha felső részén fehér maradjon a bőre...
És ahogy látom nem is egy zsúfolt, emberekkel teli strandon volt...szval.^^
Napozott, és megértem hogy nem akarja hogy a fürdőruha felső részén fehér maradjon a bőre...
És ahogy látom nem is egy zsúfolt, emberekkel teli strandon volt...szval.^^
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.