A zenetörténelem legpocsékabb feldolgozásai
2014. augusztus 08. 19:04
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Jesszusom, micsoda kommenthuszárkodás megy itt. Igazán érett dolog az alapján megítélni egy cikkíró komolyságát, hogy kiket szeret...
Olvassátok el a többi cikkét és az alapján ítéljétek komolytalannak.
On: mondjuk én szeretem a PCD Tainted love-ját és Brit I Love Rock 'N' Rollját is. Ilyen fura vagyok.
On: mondjuk én szeretem a PCD Tainted love-ját és Brit I Love Rock 'N' Rollját is. Ilyen fura vagyok.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. augusztus 11. 15:01
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Ejnye, pedig a Behind Blue Eyes tök jó.
2014. szeptember 26. 19:20
|
|
KoRngirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.18. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 231739 offline
|
"Valamikor nagyon régen a Korn volt a nu-metal bandák legjobbja"
Milyen irigy szüveg ez már?! Könyörgöm, úgy emlegetik őket, mint a 'nu metal keresztapja'! Ők a legjobbak, kit érdekelnek a feldolgozások? Kellett valamit cikizni mi? Jézus, hová tart a világ?!
Milyen irigy szüveg ez már?! Könyörgöm, úgy emlegetik őket, mint a 'nu metal keresztapja'! Ők a legjobbak, kit érdekelnek a feldolgozások? Kellett valamit cikizni mi? Jézus, hová tart a világ?!
2015. február 07. 12:04
Szerintem a You Shook Me All Night LOng nem lett rossz. Attól függetlenül, hogy nincs olyan hangszínük, mint az AC/DC énekesének, szerintem nagyon jól megoldották. Nekem tetszett.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.